Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(44)
Raspunsuri - Pagina 8
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Nico, e o mica neintelegere cu laparo, in sensul ca iti face laparo, si daca gaseste ceva aiurea iti face histeroscopie (adica taie fibroame, uterul, Doamne fereste). Histeroscopia este o masura radicala, cand nu mai are ce sa-ti faca pe acolo, in fine, nu e de bine. Dar da, la laparo, iti verifica si trompele cu albastru de metil si daca sunt infundate le desfunda. ![]() |
Amy
, am completat raspunsul. Atunci cand l-am scris, intervenise o urgenta fiziologicaHisteroscopia reprezinta un examen care permite explorarea cavitatii uterine cu ajutorul unui histeroscop si, eventual, tratarea leziunilor constatate. Face parte din chirurgia mini-invaziva care permite abordarea cavitatii uterine fara taietura. Histeroscopia este utila atat din punct de vedere al diagnosticului cat si terapeutic, putandu-se efectua indepartarea polipului in cursul interventiei histeroscopice. Afectiuni ce pot fi diagnosticate prin histeroscopie: fibrom uterin, polipi intracavitari, extirparea corpilor straini intrauterini (sterilet rupt sau degradat in cavitatea intrauterina), sectionarea aderentelor intrauterine aparute ca urmare a chiuretajelor sau altor afectiuni.
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
sa ma hotarasc la ce? astept inca o minune in viata mea!!! |
Sa-ti plimbi si tu copiii cu Mona si cu mine
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Ada29- Z15 CM; se stimuleaza cu Vitex
Amy2007- Z16 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z14 CM
Babyblue- Z16 CM, HSG pe 12.11
BlueFlower-
+29
Camy1002- Z14 CM; asteptam vesti!
Cinezee- Z7 CM
Danny1- Z23 CM
Ellyshor- Z28 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z7 CM
Guzelnico- Z19 CM; laparoscopie pe 7.11
Libra- Z4 CM; a inceput procedura FIV 
Lumy_Clt-
+8

Luminita42- Z28 CM
Lyly_mar- Z20 CM
MayanMistica- Z9 CM
Menics- Z?? CM; asteptam vesti!
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z3 CM; a inceput procedura FIV 
Simonia- Z12 CM
Sorinake- Z7 CM; HSG pe 29.09
Soricica- Z36 CM
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre, MONA si LIBRA, care au inceput procedura pt FIV!
guzelnico spune:
Buna dmineata, fete dragi!
Micomic, am fost si suntem alaturi de tine.
DD ajuta sa-ti revii cat mai repede si sa continui lupta pt bb. 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
galliciana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Libra
Sa-ti plimbi si tu copiii cu Mona si cu mine _ made in Romania, '73 |
ah,daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Libra, sa dea DD sa se implineasca urarea prietenei tale.
Esti foarte aproape de visul tau, mai aproape decat te gandesti. Cam in 20 zile vei avea bb-ii in burtica. 
Apropo de cazare in Bucuresti, mai asteapta macar pana la prima monitorizare. Poate vei obtine info despre ritmicitatea monitorizarilor. Si e important sa nu pleci pe drum imediat in ziua ET.
Imi pare atat de rau ca nu sunt in Bucuresti.
V-as fi primit la mine cu mare drag. 
_
guzelnico spune:
Da' poate vrea sa se plimbe cu mine?!
Si de-aia asteapta pana in ian.
_
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana bebenov, multumim pt vot! ![]() ![]() te rog frumos sa poftesti aici,cu noi!!! te asteptam de cata vreme!!! ![]() ![]() si te-am purtat cu noi pret de cateva capitole bune! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
guzelnico spune:
Ce faci, Galli? Te citezi singura? ![]()
_
galliciana spune:
mdaaaaaaaaaaaaa.................
sa vada bebenov mesajul.!!!!