Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 110

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna!

Revin cu mesajul prin care spuneam ca am 7 fiole pregnyl de 5000, tinute in conditii corespunzatoare si care expira in aprilie 2010.
Astept PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Intrebare la voi: inteleg ca salpingografie nu mai face decat la clinica. Aveti idee cu cat timp inainte trebuie programare? Dupa ce facem interventia, cat de repede avem voie sa trecem la prestat? Banuiesc ca repede, sa nu se infunde trompele la loc, daca e cazul...

O primavara plina de floricele la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor am zis ca va spun cum a fost la control
am ajuns la dr. Tutu coada fetelor 10 persoane soc,
dar cand am intrebat cine este ultima persoana la monitorizare am aflat ca era doar 1 persoana in fata mea si una in cabinet la dansul.
Mi-a venit randul destul de repede, verdictul dupa eco transvaginala:
Z10
Endometru 7,2,
Ovarul Drept = 13,2(folicul),
Ovarul stang = 12.4(folicul),
mia urat succes la , ne vedem luni, daca nu se prinde nici de data asta, luna viitoare tratament si IA.
voi ce a-ti mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Dragele mele,
Eu nu mai "activez" pe forum de multisor, am intrat sa citesc de cate ori am avut timp, vad ca nu mai este asa de animat ca altadata acest subiect,dar pentru voi am intrat sa fac o urare:
Sa fiti bucuria vietii pentru cei care va sunt aproape si sa le aduceti liniste si caldura pentru ca sunteti cu adevarat speciale. La multi ani fiinte delicate, sanatate si putere pentru a merge mai departe!
Un brat de flori pentru voi
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fetele , vin si eu cu o intrebare la voi, stiti daca dr T este la cabinet? Cumnata mea a vrut sa mearga azi, dar cum nu ia raspuns ieri la sms nu a avut rost sa bata atatea km.
Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva, daca e plecat, cand revine....
Multumesc anticipat.

multi pt toate fetele, bebeici la burtici

Machushicule... mamica de Bogdanel si asteptam sa ne dai vestea ca-i faci o surioara
Anaconda.. ce face mamica fericita, creste puiul?

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Madutz O parfumata pentru tine!
Am sa va dau de stire negresit! Intentionez anul asta sa mai activez putin la serviciu si la inceputul anului urmator sa ne incercam iar norocul. Cum o vrea DD.
Va pooop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

care este nr. telefon de la clinica dr. tutunaru?
i-am trimis un mesaj, si astept cu infrigurare raspunsul d-lui, raspunde mai greu, sau e plecat? urmatoarele 2 saptamani este in tara ?
stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

care este nr. telefon de la clinica dr. tutunaru?
i-am trimis un mesaj, si astept cu infrigurare raspunsul d-lui, raspunde mai greu, sau e plecat? urmatoarele 2 saptamani este in tara ?
stiti ceva?

GENESYS FERTILITY CENTER
STR. AV. Stefan Sanatescu nr.5
sector 1, Bucuresti
tel:0733.999.999
tel/fax:021/2243191
Este clinica dansului si fetele care raspund sunt foarte dragute, si va vor raspunde la toate intrebarile
Tutunaru este in bucuresti, si este la cabinetul dansului in fiecare zi dupa ora 13:00, din str. C-tin sandu aldea, eu am fost la el pe 12.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetele,

Se pare ca nu mai e activitate deloc la acest subiect. Ce s-a intamplat?

Voiam sa-mi trimit si eu sotul sa-si faca o spermograma. Si stiam ca inainte se facea la IDS, insa am sunat azi si mi-au zis ca dr Matei nu mai vine la ei. Aveti idee unde ar treb sa-l trimit pe sot?Unde anume recomanda acum dr Tutunaru?

As vrea sa am rezultatul la spermograma si apoi sa merg la Tutunaru, ca sa nu mai pierd timpul caci si as anu am cu cine lasa fata.

Va rog ajutati-ma cu un sfat ceva.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shanna81 spune:

buna fetelor
as vrea sa stiu daca dul dr T in pregatirea pentru FIV recomanda la inceput diferelyne,eu am o neregularite a CM ,decalaje sporadice,dul dr.T concepe schema de tratamant pe CM normal sau il controleaza cu pilule?
daca este controlat cu pilule,ce anume presune?ce se administreaza?
am fff multe intrebari...astept un semn

Mergi la inceput