Aerosoli, cat de des?
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
Lichione,fetele sunt mai mari nu?
Al meu face urat,ca s-a saturat zi de zi cu masca pe fata,dar nu am ce-i face..Astept si eu sa creasca si sa inteleaga si el de vorba buna ca ii fac bine si-l ajuta.Pana atunci ne chinuim..si el si noi.
SoriLea,nu as putea spune ca in timp se obisnuiesc..Insa fiecare copil e diferit si reactioneaza diferit,plus ca au si ei momentele lor,uneori vor,alteori nu.Multa sanatate va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
geniest spune:
Buna,
astazi am achizitionat un OMRON C28. Baietelul meu, desi nu mai are polipii, raceste des si dintr-o simpla curgere a nasucului se lasa cu tuse si chiar otita. Mucii se ingroasa, nu-i sufla bine si o iau razna.
Mi s-a spus ca aerosolii cu ser fiziologic facuti la inceputul racelii (cand stranuta des - la noi asa incepe totul) il ajuta sa-i treaca mai repede.
Sper sa stie dr pediatru sa-mi dea combinatiile acestea de substante in caz de nevoie.
As avea nevoie de niste sfaturi. Sa nu fac prostii.
Multumesc anticipat,
g
SoriLea spune:
Geniest tot din asta am si eu si sunt multumita de el.
Sanatate multa la puiut
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
paula2003 spune:
Noi facem un set de 3-2 ori pe zi timp de 10 zile(fetita). Acum depinde de afectiune si de gravitate. Dr. stabileste tot in functie de copil, reactiile lui.
La bait nu mai mult de 3-4 zile.
kita spune:
Sorilea sa tot ai parte de asa doctori, care sa fie dezinteresati material si care sa te sune cand stie ca are copilul o mica problema semnalata ; bravo tie si bravo ei, dar sincer eu parca nu as "cotiza", decat daca as mirosi ca asteapta ceva; Mie mi s-a intamplat la o urgenta sa -mi controleze copilul si sa confirme otita, sa ma cheme la ctrl la cabinet privat (asta am vazut mai tarziu cand am studiat cartea de vizita cu un nr de tel pt programare) si sa nu se dea la o parte din usa pana nu am dar ceva (am plecat atat de scarbita de la garda aia si atat de bulversata, dar mi-a parut rau ca nu am daramat-o, caci dupa ce am dat banii s-a volatilizat in noapte)
Geniest si eu am acelasi aparat, si la fel copilul operat de polipi,dar face des otite, ma rog anul asta (din aprilie trecut) am avut trei, din care doua le-am dres cu picaturi locale si nebulizare, iar ultima, acum pe 2X martie s-a lasat cu antibiotic; Multumesc de pontul cu pus nebulizatorul la inceputul fazei de stranut caci nu ma ducea capul; cu ce ii pui in faza de stranut numai cu ser sau mai adaugi ceva?
geniest spune:
Kita nu stiu ce a fost acum in martie dar si noi am patit-o cu otita congestiva. Am ajuns la urgenta ca urla de durere de ureche. La fel, din pacate, a trebuit antibiotic. La nici 2 saptamani, din Vinerea Mare a inceput sa stranute si dupa cateva zile sa tuseasca. Macar n-a mai facut febra.
Din ce am citit in postarile anterioare este bine sa intervii cu aerosoli in fazele incipiente, doar cu ser fiziologic, nu mai des de 2-3 ori pe zi. Eu am inceput sa-i fac de aseara si azi si deja observ ca s-a schimbat ceva. Scoate mizeria mai bine. Si pe nas si pe gura. A, in ser fiziologic i-am pus si inhalant. Mi-a recomandat dr ORL, insa neavand aparat ii puneam intr-un vas cu apa fierbinte, doar seara la culcare. Nu prea statea cu patura in cap sa inhaleze aburii aceia, insa in nebulizator ma roaga el sa-i pun. Ii place.
Multa sanatate!!!
Irina_2010 spune:
Si noi folosim neubulizatorul si este foarte bun, in 4 zile scapam de tuse.
Ce fel de inhalant pui?
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kita ce inhalant ii pui? in nebulizator? KITA si fratiorii: Vlad Stefan (27.11.2008) si Andrei (10.02.2005) |
Exista la farmacie intr-o sticluta cu eticheta verde si se numeste chiar asa: Inhalant
Acesta este: http://www.pcfarm.ro/produs/1266/Inhalant
SoriLea spune:
Ce varsta are copilul tau, ca eu am intrebat de inhalant la farmacie si mi-a spus ca nu se da la copii pana in 2 ani si m-ar fi interesa si pe mn, al meu pui are doar 11 lunite.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"