Pestisori... pestisori... (50)
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Am aparut la ... multam Dany ... io crezui ca ai plecat deja ... he, he, he... ne tii in suspans... he, he, he... woow, 10 zile de relax ... fain tare... vreau si eu ... distractie placuta!
Ely, mersi fain de suport . Mult spor la treburi sa ai . Multa sanatate Elenei , sa nu fie nik grav.
Andanii, o sa tinem pumnii duminica intre 9-11 !
* * edit, ca intre timp aparu si Baby... pana am reusit io sa scriu si sa trimit mesajul, trecu vreme multa ...
Baby, bravos pt. harnicie , mult spor la celelalte trebi, plimbari placute sa aveti si multa sanatate .
Io, is oleaca intoarsa pe dos ca-s cam cheauna ... facui noapte alba aseara ... nu stiu ce-o mancat poznasul la gradi de la alti copii ca, as-noapte mi-o vomat intr-una ... si apa care o baut-o peste noapte, la o ora o scotea in jet afara ... mno, amu, dimineata, se pare ca si-a mai revenit... ufff...
Cam atat de raportat ... ma duc sa-mi termin cafeaua si sa-mi vad de trebile mele ...
la toate sirenele si un weekend superplacut sa aveti!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryna77 'Neata si de la mine! Am aparut la ... multam Dany ... io crezui ca ai plecat deja ... he, he, he... ne tii in suspans... he, he, he... woow, 10 zile de relax ... fain tare... vreau si eu ... distractie placuta! Ely, mersi fain de suport . Mult spor la treburi sa ai . Multa sanatate Elenei , sa nu fie nik grav. Andanii, o sa tinem pumnii duminica intre 9-11 ! * * edit, ca intre timp aparu si Baby... pana am reusit io sa scriu si sa trimit mesajul, trecu vreme multa ... Baby, bravos pt. harnicie , mult spor la celelalte trebi, plimbari placute sa aveti si multa sanatate . Io, is oleaca intoarsa pe dos ca-s cam cheauna ... facui noapte alba aseara ... nu stiu ce-o mancat poznasul la gradi de la alti copii ca, as-noapte mi-o vomat intr-una ... si apa care o baut-o peste noapte, la o ora o scotea in jet afara ... mno, amu, dimineata, se pare ca si-a mai revenit... ufff... Cam atat de raportat ... ma duc sa-mi termin cafeaua si sa-mi vad de trebile mele ... la toate sirenele si un weekend superplacut sa aveti! Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!? |
Multa sanatate celui mic. Sper ca deja se simte mult mai bine
Tethys spune:
Multam fain Baby . Da', poznasul nu-i mai bine ... tocmai l-am doftoricit, ca mi-a facut si febra... iar Panadolul mi l-a dat afara imediat , asa ca i-am bagat un supozitor... sper sa-si revina si sa fie doar o burtica stricata... sper ... 'om vedea...
la toate sirenele si o dupa-amiaza placuta s-aveti!
cami_antonia spune:
fetele
am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana
trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca
s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus
el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem
va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva
doamne ajuta!
vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
astept pm
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
nicoll_mada spune:
'Neata fetele,haideti ca in sfrasit am aparut si eu.Ieri am fost dimineata la scoala,iar apoi la munca.Cand am ajuns acasa mama era gata sa se apuce de sarmale.Si am trecut la prestat pana aproape de 21.30.
Buuun,acum va dau o ca ne pregatim sa mergem la cumparaturi si la vot,ca de...
Cryna pupam baiatul nazdravan sa se faca repede bine.Cumva o enterocolita ceva?Pt voma da-i niste Metaclopromid (cred ca asa il cheama exact) picaturi,scrie in prospect dozajul ca eu nu-l mai stiu...Noi va suntem alaturi si speram sa va faceti cat mai repede bine!
Baby era, la invartit sarmale aseara doamna.Va
Miha voi ce mai faceti?Iesi la raport,altfel dau cu telefonul.
Dana tinem pumnii sa fie bine la concurs,bafta!
GAta,merg sa vad cu ce imbrac mandrele,ne vedem mai tarziu.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
babylina spune:
Neatza!
Apropo de invartit... eu m-am invartit de o raceala sau gripa nu stiu ce e. Nu e de porc ca nu am febra si nu imi curge nasul dar nici prea bine nu imi e. Da tot ma duc sa votez....
Vad ca e cald afara asa ca iesim la plimbare in jurul blocului binenteles.
LA meniu am niste pastrav cu maioneza de usturoi si cartofi fierti.
Nu va sa nu luati gripa va dau niste
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
N-am mai aparut pe ecran ca am fost foarte ocupata cu scoala, am mai facut un banut cu cusatoarea mea plus pregatirile pt petrecere.
Noi ne-am sarbatorit ieri ca sa putem sa ne intindem mai mult si sa nu fim obositi a doua zi, mergand cu ochii rosii la gradi si serviciu.
I-am facut tortul castel si-s multumita de ce mi-a iesit chiar daca turnuletele n-au stat cum as fi vrut. O sa mai incarc, mai tarziu cateva poze.
Daca tot a vrut castel de ziua ei, s-a imbracat cu rochita de la serbare sa fie tacamul complet
Asa ca azi dau de baut si de mancat ca fii-mea a implinit azi,la ora 7:10 5 ani.
Mno, trec la recuperat ca iar ati avut motorase la degetele.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
elyanne spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaa muuuuuuulti aaaaani!
La multi ani, Dianaaaaa
Mamico a iesit suuuper tortul...
Tethys spune:
"La multi ani!" Diana!!!
Sa cresti mare, frumoasa, desteapta, sanatoasa, etc., etc., si sa aduci parintilor tai numai succese, impliniri si cat mai multe bucurii!!!
Wooow, ce tortulet fain Miha! Felicitari ! Papam si noi ...
ochi_verzi spune:
Elyana, noi am avut cand eram la mama catelusa si cand a imbatranit tot asa, i-au iesit in barbie niste "bubite" ca niste nigei, nu stiu cum sa explic si cica de la varsta.
Nicoll nebun e seful tau...pai ce conteaza la ce varsta faci scoala si inca ceva, spunei ca daca studiaza ciclul de viata la om vede la ce varsta incepe batranetea, mai xact in momentul iesirii la pensie.
Dany, sanatate multa si vezi si de nodul acela de pe col. Distractie placuta la Vatra Dornei si poate mai tragi o tura si pe forum.
Baby, vor trece si crizele lui, fiecare varsta vine cu cate ceva. Am avut si noi pb cu lovitul si tot cu vorba buna am incercat si nimic, tot continua, am recurs la pedepse, "pusul la colt" cate 5 minute si apoi s-a potolit dar nu mai stiu cum a renuntat la "obicei"
Andanii, ti-am admirat bucataria...e super, super si wouuu cat e de mare. Eu am o amarata de bucatarie de 2,70/2,70
Vai, Cryna cate bunatati gatesti zilnic. Eu, de obicei zama o fac pe 2-3 zile ca atunci cand venim de la gradi si scoala sa avem ce manca si felul doi depinde, daca-i ceva cu sos merge si pe doua zile si de nu fac cat doarme matza ca si asa e ca o vrabiuta si nu mananca doua feluri o data.
Cryna si sper ca au trecut supararile.
Multumi, Ely si Cryna si voua la fel!
Sincer, nu ma asteptam sa-mi iasa asa si chiar cu micile imperfectiuni sunt fff multumita...oare la anul ce-i mai fac?
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana