Pestisori... pestisori... (50)
Raspunsuri - Pagina 10
ochi_verzi spune:
Asa-i cu vacanta, Andanii...daca nu mai apar alte schimbari
N-ai si tu pe acolo sau n-are vreo colega un no-spa, o papaverina, scobutil, nurofen sau barem un algocalmin?
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
dulciuri
elyanne spune:
Vacanta s-a marit pentru toti bugetarii trebuie sa ia zilele alea de concediu fara plata, ca nu's bani la buget etc.
Si atunci s-au gandit sa lipeasca niste zile la vacanta de iarna... ca sa nu zapaceasca copiii: acum venim, acum nu venim
Trebuia sa fie 4 zile in noiembrie si 4 in dec. dar peste tot vad ca se iau toate in decembrie, o parte chiar in sapt. de vacanta.
andanii spune:
am inteles care-i treaba cu vacanta
am luat doua pastile deja... un algocalmin si un ibuprofen , m-a mai lasat putin da tot acasa in pat va fi mai bine
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Tethys spune:
Gata. Aparui si io... fac cinsteee ... am trecut ixamenele astea doua , ca ne-a zis profa si notele de la examenul de martea trecuta ... si, posibil sa le fi trecut si cu note maricele ... un posibil 10 si un posibil 9... nu sunt 100% sigura , ca... la unul din examene (cel de azi) am "bighidit" io nota cand m-a punctat, nu mi-a zis-o ea ... iar, la cel de martea trecuta tre'sa faca media dintre nota de la proiect si cea de la examen (9 + 8 = ?)... 'oi vedea la sfarsit ce si cum pune ... important e ca le-am trecut... mai am inca doua, unul joi si unul sambata... hmmmhhh, e posibil sa mai las vreunul pentru restanta ... vom vedea ...
Si da... si noua ne-a zis la fel de la gradi... fara serbare, liber pe 30 si 1 si vacanta de pe 14... ... mno, asta e... pacat de serbare, ca Robert il astepta si la gradi pe Mosul... mno, ...
Mno, ce sa va mai zic? Is cam obosita si mai am destule trebi de facut ... mai stau oleaca... pauza la calculici, cum zice Miha ... si p'orma ma duc sa ma infing in treburi, chiar daca-s fara prea mare chef... mno, ...
la toate sirenele si s-aveti o seara placuta! Numai bine!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Mno... dau/ofer si io de baut , ca am reusit sa trec doua partiale... siiiii... nimeni pe aici ... bine, bine... inseamna ca, m-am bucurat degeaba ... ca, oricum mai sunt si celelalte examene... din sesiunea din februarie... si se face media ... asa ca, tratatia mea fu prea devreme ... ... eh, mai vedem , mai vedem ...
Va pe toate si va zic noapte buna si vise frumoase ! Pe maine.
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryna77 Mno... dau/ofer si io de baut , ca am reusit sa trec doua partiale... siiiii... nimeni pe aici ... bine, bine... inseamna ca, m-am bucurat degeaba ... ca, oricum mai sunt si celelalte examene... din sesiunea din februarie... si se face media ... asa ca, tratatia mea fu prea devreme ... ... eh, mai vedem , mai vedem ... Va pe toate si va zic noapte buna si vise frumoase ! Pe maine. Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!? |
felicitari Crynule. Sigur ca ne bucuram penreu reusita la examen. Suntem mandre de tine.
elyanne spune:
Neataaaa... vad ca azi dau eu cafeaua
Bravo Cryna
La noi se face serbare... dar fara parinti... nu stiu cand probabil va veni mosul... cam devreme totusi, daca gradi se termina pe 11 dec. Adica vinerea urmatoare (pe 4 dec.) va veni Mos Nicolae (la gradi) ... si peste cateva zile vine si Mos Craciun... iar pana vom face bradul acasa mai au de asteptat aproape 2 sapt. ... sa vad cum conving mandra
andanii spune:
cryna felicitarile mele stiam ca vei reusi ...
io-s cu aceleasi dureri de burtic si spate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Multam de coffee Ely .
Si, multam fain si de felicitari: Baby, Ely, Andanii - & .
Hmmmhhh... cam greu cu cele pt. restanta ca, profii astia doi (e posibil sa mai las un examen pt. restanta ), sot si sotie, cam au o gramaaada de pretentii ... si nu stiu cum o sa le indeplinesc ... plus ca, proiectul la care am picat trebuia sa-l facem in grup iar, tipa care s-a bagat cu mine in grup pe ultima 100 de metri, m-a lasat balta fix in ziua examenului... si fara sa ma anunte deloc, ca ea face alt grup cu altcineva si ca s-a razgandit si ... fain tare, nu? Plus ca, nici macar nu m-au atentionat ca nu fac bine ce vreau io sa fac la proiect, avand in vedere ca ele sunt in domeniu si lucreaza in domeniu... ca, no, doar le-am intrebat de nenumarate ori: ce vrea profa asta mai exact, ce trebuie facut, cum trebuie facut... e bun sa fac asa ? ... Pauza de masa sau raspunsuri aiurea, sau cica-i bine si de fapt nu era deloc bine ... Halal ajutor de la colege ... hmmmhhh... voi vedea io... macar acum, mi-a explicat profa clar ce doreste, ce am de facut... ca, pe baza colegelor... ... si cica ele-s in domeniu iar io nu-s ... in fine, "no comment anymore"... ca, iar ma enervez... Si gata, ca v-am barbologit destul .
Ely, succes cu Mosul . Cam naspa cu fugareala de la gradi... ntzzz ... bafta cu toate .
Andanii, o ca sa mai uiti de dureri... poate se vor mai ameliora in cursul zilei .
la toate sirenele si o zi cat mai buna sa aveti!
ochi_verzi spune:
Citat: |
La noi se face serbare... dar fara parinti... nu stiu cand probabil va veni mosul... cam devreme totusi, daca gradi se termina pe 11 dec. Adica vinerea urmatoare (pe 4 dec.) va veni Mos Nicolae (la gradi) ... si peste cateva zile vine si Mos Craciun... iar pana vom face bradul acasa mai au de asteptat aproape 2 sapt. ... sa vad cum conving mandra Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
Cryna, felicitari si sa le iei pe toate!
No, ca am uitat sa salut asa ca Salutare, salutare!
Aseara am intrat si eu in posesia catorva foto de la nunta si va arat si voua doua bucati, asa cu mine si serifu(cam obositi ca era deja dimineata)si una si cu mirii...ici sa
Edit:uitai de poze
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
dulciuri