Fiv in Ungaria 76
Raspunsuri - Pagina 7
dent spune:
Goggy,stiu ca esti cu moralul la pamant,dar vei depasi situatia si o sa fie bine in 2010!
Irinaflorea,bine te-ai intors si refacere grabnica!
Zapp,Mirela spor la crescut burticilor!
Liana,vreau sa vad pozele cu papusica ta,dar nu se descurca baba....,e o singura poza,apoi apar o sumedenie de bebici ai nu stiu cui...Pe ce sa butonez,sa vad si eu albumul?
samira33 spune:
dent...ce faci???
m-am gandit la tine ieri...ca nu te-am mai vazut de mult.
io nu ma mai duc la munci azi...ca e greva la metrou si se circula ca naiba ![]()
am terminat de facut mancare si curatenie in bucatarie...stau nitel si ma duc sa intind la uscat lenjeria de pat si sa plimb aspiratorul prin casa.
voi ce faceti???
mirelo...pe unde bantui???ce combini???
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 dent...ce faci??? m-am gandit la tine ieri...ca nu te-am mai vazut de mult. am terminat de facut mancare si curatenie in bucatarie...stau nitel si ma duc sa intind la uscat lenjeria de pat si sa plimb aspiratorul prin casa. voi ce faceti??? mirelo...pe unde bantui???ce combini??? |
sunt acasa zuzo
am fost un pic afara si acum butonez
tu ce faci?
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
samira33 spune:
bine fac...ma hodin putin
..ca m-am muncit la bucatarie.
si nush ce sa fac...m-as duce la Ikea sa cumpar niste cutii d-alea de carton pentru depozitare...ca pregatesc o mare curatenie in mansarda...si sunt o gramada de troace pe acolo...sau sa bag aspiratorul...inca nu-s hotarata.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 bine fac...ma hodin putin si nush ce sa fac...m-as duce la Ikea sa cumpar niste cutii d-alea de carton pentru depozitare...ca pregatesc o mare curatenie in mansarda...si sunt o gramada de troace pe acolo...sau sa bag aspiratorul...inca nu-s hotarata. |
esti dilie
hai la mine, ca vad ca esti in mana , am si eu de calcat de una alta

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
ALRAK spune:
Lianaaaaaaa pai ce facusi tu ???? Ai tinut atata timp ascunsa de privirile noaste minunatia de copil, noroc ca te-am batut la cap sa ne-o arati, ca altfel ...
Pai ce ... asta-i INGER de copil, frumoasa (ca tasu'- zici tu) cu ochisori ca de zana, obrajori de-ti vine sa-i mananci.
M-am uitat la poze, de nu mai stiu cate ori , ca tare mult imi place oltencuta mica. Sa fie sanatoasa si DD sa-i dea numai bine in viata.
si un buchet imens de flori pentru printesa Annemarie Catalina 

tuturor
Doamne Ajuta!