Fiv in Ungaria 76
Raspunsuri - Pagina 16
didiloo spune:
Isa ma bucur ca esti ok. Tu esti insarcinata cu tripleti! ce frumos! doamne ajuta sa fie bine. imi inchipui ca nu va fi usor, dar si eu aceeasi decizie ca si tine as fi luat. sa ai o sarcina cat mai usoara, sa ai grija de tine si de bebelusi.

catalina2307 spune:
Isa - daca imi dai voie, o sa iti spun si eu doua vorbe.Te-am urmarit de cand ai anuntat sarcina cu tripleti...si ma intrebam cand anume ti se va propune embrioreductia. Faptul ca medicul tau ti-a sugerat acest lucru nu trebuie sa te supere ci sa apreciezi. Nu el este cel care nu vrea sa isi asume riscul, el nu vrea ca tu sa iti asumi riscul. O sarcina multipla este o sarcina cu risc. In primul rand pt tine in al doilea rand pt copii. O sarcina multipla inseamna nastere prematura care implica multe , multe riscuri. Iti spun toate astea din punctul de vedere al unei femei care a pierdut o sarcina gemelara intr-o luna mare. Care a trait o drama cumplita. Este dureros sa te gandesti ca tb sa renunti la unul dintre ei dar este si mai dureros sa nu te poti bucura de nici unul in cazul in care vine vreo nenorocire. Nu este obligatoriu sa ti se intample....si este o decizie care iti apartine. Dar gandeste-te la toate riscurile, discuta cu medicii, pune in balanta si ia decizia cea mai buna pt tine si copiii tai. Daca eu as face embrioreductie? Nu stiu. Dar stiu ca medicul meu mi-ar spune din tot sufletul ca este cea mai buna solutie pt mine si pt puii ramasi. Si stiu ca are dreptate. Discuta cu tine, cu sotul tau si faceti ce va spune nu numai inima ci si logica. Toate cele bune iti doresc si sper sa nu te fi deranjat vorbele mele.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
didiloo spune:
intr-adevar catalina ai dreptate, cand auzi ca trebuie sa renunti la un copil te gandesti doar ca nu poti sa renunti la el, ca pur si simplu sufletul nu te lasa, stiind cat ai luptat pentru a avea copii. dar, asa e, trebuie sa gandim si logic, sa analizam toate riscurile, atat pentru noi cat si pentru copiii nostri. trebuie analizata o astfel de situatie cat mai bine. subscriu si eu aici pentru ca si eu imi doresc foarte mult copii gemeni si probabil nu m-ar deranja sa am nici tripleti, dar trebuie sa avem in calcul toate riscurile. isa sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie si vei face in asa fel incat sa fie cel mai bine
Isa78 spune:
didiloo, catalina2307, va multumesc pt raspuns. Eu de obicei toata viata a facut ceia ce am simtit, si eu simt ca trebuie sa-i pastrez. Stiu ca va fi greu, dar nu m-a intereseaza si voi face tot ce sta in puterile mele sa duc sarcina cat mai mult. Deja stau foarte mult in pat si efort 0. Poate ca daca-mi propunea asta mai repede, era altceva, dar dupa ce am fost la eco de 12 sapt, cand ii vezi acolo cum se misca, dau din maini si picioare, au organele formate, am zis ca ce va fi va fi. Mie mi-au pus 3 embrioni, din care 1 s-a resorbit, dar 1 s-a divizat, deci eu consider ca Dumnezeu a vrut sa fie tot trei. Asta e, nu-s nici prima, nici ultima, acum joc pana la capat. Si embrioreductie presupune riscuri, totul este riscant in viata, asta e. Nu stiu ce as simti daca s-ar intampla ceva si sunt convinsa ca orice decizie as lua, m-as gandi cum ar fi fost daca as fi procedat invers. Eu sunt foarte optimista si realista in acelasi timp, dar merg inainte.
Va pup pe toate 

si va doresc numai bine
didiloo spune:
isa ma bucur ca esti optimista. sa ai incredere, sa ai grija de tine si sa ai in continuare o sarcina usoara. intr-adevar sarcina este mare deja si e mult mai greu sa renunti acum.
trebe sa ai incredere si dumnezeu va avea grija ca totul sa fie bine.
cristm spune:
Isa
Eu sunt de acord 100% cu tine.Te felicit pentru decizia care ai luat-o de la bun inceput.Si eu vad asa, ca D-zeu a vrut sa ai 3 babei...dragii de ei..se misca deja... Si eu ma gandesc ca poate D-zeu nu vrea ca eu sa fac bebe...sau poate imi da un semnal...Ovocite zero, persoana donatoare 0...nu stiu ce as zic...Mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. Inca o data felicitari si sa ai grija mare mare de voi...
felicia_ spune:
Isa,
sarcina cat mai usoara si cat mai aproape de termen iti doresc! Bineinteles ca tu iei decizia, dar si eu cred ca era de datoria doctorului, intr-un fel, sa iti prezinte si varianta asta. Poate a vazut ca deja iti e greu, si s-a gandit la sanatatea ta. Oricum, cred ca ai nevoie de un medic bun, dar care sa fie si cat mai aproape de tine, in caz de urgenta.
Fetelor, pe mine nu ma mai doare absolut nimic! Nici tu intepaturi la ovare, nici tu dureri de burtica, nici macar sanii, foarte durerosi inainte de punctie, nu ma mai doar aproape deloc.
Parca nici nu am facut fiv!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
catalina2307 spune:
Embrioreductia nu se face inainte de 12s. Si nu se face nici la nimereala. Se alege embrionul care este mai putin viabil, cu deficit de crestere care ar putea pune in pericol sarcina.
Daca decizia este deja luata eu iti doresc mult succes.
PS -Fa cerclaj cat mai repede cu putinta.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
zapp spune:
Felicia, exact asa am fost si eu, nu am simtit nimic-nimic. Ba mai mult, dupa 4 zile de la ET, cand mi s-au inmuiat sanii am plans cateva ore in sir...Am crezut ca s-a dus totul...Apoi in ziua a 6-a am avut si spotting...Am hotarit sa imi fac bhcg si daca e mai mare de zero, sa incep sa sper:)Uite ca e bine pana la urma...Iti doresc asteptare usoara si o mare, mare bucurie peste cateva zile!!!
Isa78
, sarcina usoara si DD sa fie cu voi!
tannoo25 spune:
fetelor ... am pierdut ceva din ce se tot discuta pe aici ...
isa are 

? despre ce probleme tot spuneti pe aici, sa renunte la unul ? de ce ? scuze ca nu mai stau sa citesc din urma ... aaa, sarcina cum a venit, natural sau fiv ?
mercic