Fiv in Ungaria 76
Raspunsuri - Pagina 13
KITTA spune:
Googylasa ca vine ea fetita
Capul sus!
Sufeletel80uita cum sta treaba la mine, ca-s mai veche pe forum si pe vremuri eram tare saritoare. Atat de saritoare ca cum nu se gaseste progesteron in Romanica de fiecare data cand plecam din tara fetele tipau dupa el sa iau, eu luam din banii mei bineinteles si uite-ma pe mine cu stive de progesteron, ca fetele nu-l mai cumparau, ba ca nu au ramas gravide, etc.
Asa incat, eu zic ca orice medicament cumparat costa si daca aduni cate fete ar vrea ceva, ca vad ca deja sunt doua, ar insemna ca banii cu care plec sa fac provizii de medicamnte.
Ca sa nu ma intelegi gresit, nu ca nu vreau sa aduc, dar banii inainte ca e criza!
Scuze, dar daca nu as fi fost patita nu as fi sarit asa!
Apropos, am progesteron cat vreti si e pe bani nu de donat, din motivele enumerate mai sus!
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy Bai, fetelor....multumesc frumos, da' gata! Ce e cu jalea asta? Vreti sa ma depresez si mai rau? Ce poa' sa se intample? Poate doar sa-mi tai venele sau sa ma arunc de pe bloc, da' in rest nimic Hai, terminati cu prostiile c-avem treaba ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
aoleu, pe criza asta, sti cat costa o mormantare, faci 2 copii de banii aia.
imi place de tine da sa te pup

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
goggy spune:
Gateste ceva probabil, sa ne faca noua in ciuda! 15 torturi, 400 de sarmale, placinte, piftii, cozonaci....sa vezi ce obosita o sa fie maine...
mirela2 spune:
goggy te manc de vie
nu mai spune nik de mancare, ca mi curg balele

, vreau piftie, abia astept sa taie mama porcul.....

+5
samira33 spune:
aha...aha...pana sa-ti faci tu felu'...te omoara mirela ![]()
beyyyy....io ma enervez ca ma pune al meu sa caut nush ce teren prin Bucuresti de cumparat...deja ma uit crucis la cate oferte am clickait
goggy,ai inceput muncile???
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 aha...aha...pana sa-ti faci tu felu'...te omoara mirela beyyyy....io ma enervez ca ma pune al meu sa caut nush ce teren prin Bucuresti de cumparat...deja ma uit crucis la cate oferte am clickait ![]() goggy,ai inceput muncile??? |
si eu vreau o casa
+5
cristm spune:
ciao fetele,
Goggy imi pare rau pentru tine...dar las ca o sa vina soarele si pe strada noastra.
Fetelor, stiu ca nu prea va intereseaza,voi sunteti in curs de FIV, majoritatea sau aproape toate cu outzele lor... dar m-am gandit sa scriu totusi ce raspuns am primit azi de la Kovacs apropos de FIV cu donare de ovocite.
Zice asa : ca donatorul trebuie sa indepineasca anumite criterii, poate fi anonim sau ruda de gradul 1,sub 35 ani.Din moment ce donatorul nu este recompensat pentru donarea de ovocite, FIV cu donare de la persoane anonime nu prea se practica. Ei nu au un registru al donatoarelor, de aceea cand ajung la FIV cu donare de ovocite iau in considerare doar rude de gradul 1.Asta zice ca e valabil in toate clinicile din Ungaria. Deci, mi-a batut un cui in cap...tre sa ma decid unde merg,...te inteleg prin ce treci Tamy...
Greu, sora-mea ar putea sa-mi doneze, insa are 35 si 9 luni...in februarie face 36...sigur nu fac FIV-ul pana atunci...
Am fost impresionata de cat de repede a raspuns...jumate de ora cel mult...
Mirela, ai avut dreptate cu cumnatele din Szeghed...
Ce ma fac...tre sa ma hotarasc repede...pana Vineri sa-mi si fac o programare...
Nu cred ca am sanse sa fac eu stimulare...
samira33 spune:
io nu de casa caut fato...pentru afacere...si deja previzionez ca ma asteapta haladuitul pe toti coclaurii Bucurestiului...in "inspectare de oportunitati"...cica asa se iau asemena decizii...in 2.![]()