Al treilea copil

Al treilea copil | Autor: sashenka_h

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt mamica a doi ingerasi de baieti si mi-as mai dori unul, bineanteles o fetita.
Mai sunt dintre voi care isi doresc inca un copil si cum as putea face o fetita sau mai bine gemeni?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai si daca da gres reteta si faci gemeni baieti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Pai asta este ca nu stiu nici o reteta..din acest motiv vroiam sa va cer parerea si sa va intreb daca sunt mamici care au curajul sa-l faca pe al treilea.
cat despre gemeni baieti sa fie sanatosi, desi poate ies fetite
stiu ca inainte sa-l fac pe sasha doctorita mea mi-a dat ovamit ca sa am productie de 2 ovule - ptr gemeni. voi ce parere aveti de asta?

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae si Sasha Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna! Eu sunt una din mamicile cu trei copii, trei baieti. Retete de fetite, dupa cum vezi nu am, eu in primul rand mi-am dorit trei copii si apoi m-am gandit sa fie fetita, dar n-a vrut sa fie. Oricum ce iti pot spune ca sunt foarte fericita cu ei, greu de exprimat in cuvinte ce simt. Pentru mine care mi-am dorit trei copii mi se pare mult mai fain cu trei decat cu doi. Vis a vis de reteta, ce am mai auzit eu ca ai avea sanse de fetita daca nu ai contact in timpul ovulatiei, caci atunci sunt sanse mai mari de baiat. Eu am incercat 2 luni si m-am lasa pagubasa, mi-am dat seama ca imi doream copilul si nu am mai avut rabdare sa astept. Daca ai chef sa discuti mai multe cu mamici cu mai multi copilasi te asteptam aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142156&whichpage=1
Iti doresc bafta, sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa, daca nu, vei vedea ca ne vor aduce baietii nostrii fete.

Mergi la inceput

sincer si eu imi doresc de mult 3 copii si daca iese fata m-as bucura mult, dar asta nu inseamna ca daca voi face un baiat nu m-ar face mandra. Doamne iti dai seama mama de 3 baieti!!!Oricum copii sunt o minune si o bucurie indiferent de sexul lor. Sa vedem acum ce o iesi

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Eu sunt mamica de gemeni; nu avem gemeni in familie, nu am urmat nici un tratament inainte sa raman insarcinata insa de mic copil mi-am dorit gemeni.. Sa fie oare dorinta si Credinta de-ajuns?

Acum, netam-nesam, fara gand de inca un copil, fara programare, a aparut inca un bebe.... Prima "grija" a fost:"oare-s gemeni???". O confirmare echo a fost de-ajuns prin sapt 5, e doar unul/una.

Dorinta intregului familion si a prietenilor este sa fie o fetita. Sotul crede ca este baietel (pentru el ar fi al 5-lea baiat), eu cred ca e fetita.

Ce este? Vedem curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Desi nu mi-am dorit decat un copil si dup multe rugaminti din partea sotului l-am facut si pe al doilea acuma parca nu mi-ar displacea ideea de a mai avea unul mai la batranete asa....spre 40 :)))
Insa cand i-am spus asta unei cunostinte mi-a zis ca asta e dovada de egoism, ba chiar nesimtire, pe o planeta si asa suprapopulata.
m-a cam pus pe ganduri.
Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

suprapopulata? se poate, dar nu pare sa fie si grija celor care desi nu au casa, masa, conditii, fac cate 10 copii si ii pun in pericol dn prima zi!

cat despre fetite si baietei...hm, tiu ca sexl copilului depinde exclusiv de tata, asa ca mamcile sunt cam in imposibilitatea de a hotari.

succes la fetite!

Mergi la inceput

arturicii sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. noi acum tot familionul ne dorim o fetita iti dai seama dar acum ce-o fi numai sanatos sa fie. desi sotul meu nu este prea convins ca vrea asa de curand ptr ca este f greu, zice sa mai asteptam 3-4 ani, dar eu nu mai am rabdare.
ina daca tu ti-l doresti nu mai pleca capul la toate prostiile (parerea mea). imi primul rand cum isi permite cineva sa iti spuna asa ceva (care presupun ca nici nu are copii - cu gandirea asta) si in al doilea rand trebuia sa-i spui ca ii faci in speranta unei lumi mai bune. sincer m-a enervat rau ceea ce ti-a spus acea cunostinta cand copii sunt ceea ce este mai frumos si pur in lumea asta si mogaldeata aia mica te poate face un om mai bun. Cand dai nastere unui copil mi se pare ca dai tot ceea ce este mai bun in lume din tine. off ar fii multe de spus dar cam asta este parerea mea pe scurt

Mergi la inceput

andreea bine spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz
Insa cand i-am spus asta unei cunostinte mi-a zis ca asta e dovada de egoism, ba chiar nesimtire, pe o planeta si asa suprapopulata.
m-a cam pus pe ganduri.
Voi ce credeti?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

Doamne, numai pe asta nu am mai auzit-o pana acum. Incredibil. Are copii cunostinta asta a ta? Daca tu iti mai doresti un copil, ai ce sa-i oferi ( si sentimental si material), go for it! Off ce m-am saturat de toate aberatiile astea cu care suntem intoxicati de-a dreptul. Pai parca nu era suprapopulata planeta, parca din contra: natalitatea in scadere etc etc. E ca si cum alta cunostinta ti-ar spune " cum iti permiti sa fii nesimtita si sa nu faci 10 copii cand natalitatea e in scadere?! "

Iti doresc sa mai faci un bb frumos si sanatos daca asta e dorinta voastra.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput