FIV 254
Raspunsuri - Pagina 15
vanessa80 spune:
ALA77 poti sa faci Dipherelin-ul si medicatia pt stimulare la aceeasi ora. Important este sa respecti ora in fiecare zi. 
MIRELA2 te-ai pregatit pe eco? Eu am mari emotii. Abia astept sa vad ce am la purtator.

bytzi spune:
bruni,mult noroc pt miine la eco
,sa ai foliculasi multi si frumosi
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi bruni,mult noroc pt miine la eco ,sa ai foliculasi multi si frumosi_ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi vind o fiola de 300ui puregon(400ron) (exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace) |
byticule, multumesc
sa dea d zeu asa sa fie!!si tie iti doresc sa ti realizezi visul
Dana_bebe spune:
carla_2008 - sa-ti faca albumina intravenos - mie cel putin asa mi-au facut. Si eu eram cam tot cum esti tu.
viss spune:
BUNA, FETELOR.sunt pe site-ul asta de 3 luni, dar la inseminari,ptr ca m-am ocupat cu astea din ianuarie,am facut 4 inseminari.ieri am facut punctie la giulesti, si am avut 4 ovocite.stiu ca sunt putine, dar eu m-am bucurat ptr ele,ptr ca trat il facusem ptr inseminare, am marit eu un pic doza dupa capul meu,si am ajuns la FIV.azi am sunat si am aflat ca am 3 embrioni.mi s-a parut ok,am citit multe pagini de-ale voastre-5 ore ieri,si mi s-a parut nr rezonabil.am citit chiar de o tipa care a avut multi foliculi, multe ovocite, si nici un embrion. problema mea e ca..mi s-a zis ca sunt slab dezvoltati..macar unul dc ar fi fost ok..maine sun din nou, embrioloaga zise ca sa vedem, dc mai cresc, dc se mai dezvolta,si in principiu ramane transferul ptr sambata, am gandit eu ca e a 3-a zi.multe dintre voi am vazut a-ti facut transferul in a 5-a zi.in stadiul de blastocist.va intreb, oare ptr ca sunt asa rahitici, vrea sa-i bage in a 3-a zi?poate nu sunt totusi atat de rahitici, de vrea totusi sa-i bage?ca eu ma gandeam ca nici nu ma mai cheama la transfer cand am auzit ca sunt slab dezvoltati..ce parere aveti? am o mica sansa? a reusit vreuna cu embrioni mai rahitici ca ai mei?ati mai auzit?
catalina2307 spune:
viss- multa bafta, sa fie cu noroc.Embrioni mai rahitici nu exista
. Important este ca pana in ziua ET sa se dezvolte si sa nu prezinte fragmentatii. De obicei la blasto se lasa cand sunt embrioni mai multi si asta pt ca in 5 zile mor destul de multi.Important este ca desi ai avut trei ovocite s-au fertilizat toate iar dupa 24 ore ai ramas cu 3 embrioni. Si ca sa iti raspund la intrebare, da, s-au obtinut sarcini si cu embrioni nu de cea mai buna calitate.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
Dragaica spune:
Buna fetelor, abia m-am intors de la ecografie, mi-au dat unda verde la stimulare din seara asta incep Puregonul 200 UI si reduc Suprefactul de la 0.5 la 0.2.
Ovarele sunt curate, fara chisturi,etc si a mai zis ceva doctorul de endometru 2
, l-am intrebat ce inseamna si mi-a zis sa nu-mi fac griji ca este foarte bine..........asa ca..... " pe cai ca se filmeaza"
din seara asta incep stimularea 

A mai facut cineva Puregon, as vrea sa stiu daca ati avut reactii adverse.........
Va pup pe toate
sunt bucuroasa ca totul e ok.![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
brunadria spune:
dragaica, sa fie intr un ceas bun!! bafta multa si final cu doua liniute!!
eu fac puregon ,tot puregon am facut si la primul fiv si acum la al doilea..sunt in a 7a zi de stimulare , reactii adverse nu!! doar ca ma doare un pic burtica de azi, maine merg la numarat..poate ca sunt foliculi mai multi sau poate doza trebuie schimbata..
fac 150ui si 0,1 decapeptyl..
sanatate si numai bine
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria dragaica, sa fie intr un ceas bun!! bafta multa si final cu doua liniute!! eu fac puregon ,tot puregon am facut si la primul fiv si acum la al doilea..sunt in a 7a zi de stimulare , reactii adverse nu!! doar ca ma doare un pic burtica de azi, maine merg la numarat..poate ca sunt foliculi mai multi sau poate doza trebuie schimbata.. fac 150ui si 0,1 decapeptyl.. sanatate si numai bine ![]() |
Eu martea viitoare merg la o alta ecografie ca sa vada daca e totul in regula , mi-au spus ca la persoanele sub 30 de ani e mai probabil sa apara o hiperstimulare, de asta ma cheama dupa 4 zile.
Dar de endometru ce stii, e corect, mai am multe de invatat

sa inteleg ca valoarea endometrului creste odata cu stimularea??http://community.webshots.com/user/Dragaica
Dragaica spune:
Am intrebare intrebatoare, am citit pe un forum quebecos o chestie interesanta despre aspirina, se pare ca la anumite clinici li se recomanda aspirina dupa transfer cica ajuta la nidare 

http://community.webshots.com/user/Dragaica