INSEMINARE 53
Raspunsuri - Pagina 17
viss spune:
buna, fetelor.am revenit si eu.am ajuns acasa pe la 12, dar am amncat un pic si am si dormit un pic, eram obosita nu fizic mai mult eram incarcata de emotii.toata dimineata mi-am dorit si eu macar un ovocit, din 7 foliculi.ca am citit pe net de o tipa cu 9 foliculi si nici un ovocit.asa ca..eu m-am rugat"da Doamne si mie un ovocit"
dupa ce am aflat ca am avut 4, am fost un pic invidioasa pe vecina de pat din salon, ca a avut 10.![]()
a fost bagatela, adica am asteptat sa fim sunate in salon,m-am urcat pe masa in sala de operatie, si m-am trezit in salon dupa 20min., dupa care am asteptat sa-mi revin din ameteala,ca sa ma duc la laborator sa aflu cate ovocite am avut.maine dupa 10.30 am sa sun,si am sa aflu cati embrioni am, si cand vin ptr embriotransfer.asa ca maine ma duc la servici, si dupa 10,30 stau pe telefon, dna embrioloaga va fi in sala, asa ca mi s-a zis sa insist.
fetelor,in salon erau tipe cu bani,una facea a 3-a oara, una a 2-a oara,am aflat ca e tare chestia cu embrioni congelati, ca dc faci odata multi foliculi, si ovocite,multi embrioni ii poti congela si apoi nu mai faci tratamentul,nu faci punctie.. doar vii la montaj..
viss spune:
am mai aflat ca trat de stimulare poate fi,tot cu Puregon- varianta scurta, si diferenta de pret nu ar fi enorma, era o fata care a facut 150 UI/zi - 10 zile.deci trat ar costa cam 20 mil puregon,2,5 mil. pregnyl si alte 2 fiole, 60 mil.tehnica FIV ,deci intr-un calcul..cam 85 mil? pai eu aflasem ca, cu tot cu trat costa 2500-3000 euro, adica chiar 130 mil..stiu ca e individualizat pe persoana, cum raspunde fiecare, dar..e o diferenta de 50 milioane?!?!eu acum ma rog "da Doamne si la mine 2 embrioni macar, sa am ce baga, si apoi va urma "da Doamne sa se prinda unul"..SI APOI SA NU-L AVORTEZ..si etc.,
peta,iti doresc sa fii ok si tu, si embrionasul tau.sa auzim numai de bine despre tine.iti tin pumnii
peta spune:
fetelor va multumesc mult pentru incurajari, sunteti niste scumpe...
m-am hotarat sa mai fac un sure check maine de dimineata si daca si ala iese pozitiv sau pal sau cum o iesi ma duc sa-mi fac beta...daca nu ma potolesc ![]()
araceli, arata f bine pentru Z7, bravo...
sabine, multumesc pentru urari, nu am apucat sa-ti urez si eu succes luna asta chiar daca tu crezi ca n-ai sanse, dar sanse sunt mereu...
viss-esti o eroina...4 ovocite e foarte bine...deci zici ca nu te-a durut deloc...si de bani ai mai intrebat, scuze ca tot insista, dar e o raza de speranta...sper ca gigeii sotului sa fie niste tupeisti si sa violeze toate 4 outele, sa ai 4 embrioni frumosi 
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss gabi, multumesc ptr detalii. sa inteleg ca tu ai platit 350 euro ptr ca ti-au scos doar un folicul.poate vor sa-mi scoata si mie tot unul,habar n-am..voi vedea maine, ca mai e un pic. |
mi-au aspirat 4 foliculi, dar unul singur avea ovocit īn el.
tie ti-or aspira atātia cāti ai!... doar n-o sa ia doar unul...
curioasa treaba cu pretul de 350 euro... sa ne spui si noua despre ce a fost vorba de fapt.
tin pumnii!!!!
gaba-rema spune:
| citat din mesajul lui sensibila ...Incercati testele SURE CHECK ... |
perfect de acord... Sure Check sau Clear Blue, atāt!
astea cu barza, femina, spanak... [xx()
or fi mai ieftine, dar sunt mai ieftine... pe nervii vostri
alla76 spune:
| citat din mesajul lui peta HELP!!!!! fetelor, eu nu stiu ce sa mai cred...cu gandul ca am facut testul de sange prea devreme m-am apucat si am facut azi de dimineata (Z26 de la CM) un test femina clue ca de asta aveam....si la 1 minut apare o a doua liniuta foarte,foarte pala dar vizibila... imi trimit sotul sa imi ia test a venit cu un barza gold, il fac, la fel o liniuta foarte pala, de data asta mai mult o umbra, aparuta tot asa la 1-2 minute...de frica mi-am pus iar progesteron, sper sa nu fi facut o prostie...VOI CE ZICETI???? |

bravo fata!!! fugi si repeta beta HCGul

sure chek pozitiveaza foarte tarziu, nu inainte de prima zi de intarziere...ceea ce la tine nu e inca cazul. fugi la recoltat!!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
llary spune:
D-ne v-am spus eu ca vine o perioada bogata!!!!!!!!!!!!!!!Peta ma bucur pentru tine dsi asteptam vesti
si mai bune, apoi Yarrina urmeaza , apoi...........parca si EUUUUUU

,apoi Viss si.....toate o sa fim insarcinate! D-ne ajuta!
Viss pana la urma ce procedura e ce faci tu draga?si cat te mai costa?
Perioada asta o urmaresc cu sufletul la gura ! Cum pot intru sa citesc ce ati scris ,nu exagerez cred ca de 20 de ori pe zi

peta te asteptam la dat de baut!
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui sensibila [font=Georgia][blue]anna_ivan - eu stiu ca pentru IA se cauta 1 singur folicul si bun. Mie asa imi spune dr Moisa. Eu am ramas gravi cu un singur folicul si cred ca nu sunt singura. Iar pt endometru sunt convinsa ca putea sa iti dea ceva pastilute ca sa creasca. Eu am facut 3 IA si din 3 doar in 1 an avut 2 foliculi, si de 2 ori numai 1. |
asa se cauta unul si bun. dar la mine in z6 deCM avea deja 18 mm. dr a zis ca e prea mare pt ziua z6 de aii nici endometru nu a avut timp sa creasca. dar fiind un folicul asa mare trebuia sa facem IA in z9 de cm asa ca sansele sa se prinda scadeau vertiginos. asa ca eu am zis pas . mai bine in ian cand o sa fac stimulare cu puregon la care am raspuns foarte bine data trecuta.
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
llary spune:
Yarrina tatisoarele cum le simti?????????Greturi?????Somn??????rasunde
peta mameloanele te dureau ieri sau alaltaieri???
Eu ieri am dormit de amiaza dar cred ca am fost obosita dupa 3 nopti de chef, a fost ziua sotului,dar ieri ziceam ca e un semnal de ....
greturi n-am, mameloanele le simt si in rest nimic,doar speranta
alla76 spune:
Araceli mi-a scris menopur...
Era suparata pe mine, argumentand ca m-a "luat disperarea" si ii cer sa-mi schimbe tratamentul doar din disperare. ok...o fi partial adevarat, dar tre sa vad si asa...
Ideea e ca a mea doctorita e setata pe faptul ca al meu are oligo si orice nereusita o pune pe seama oligospermiei., mie nu mi se pare cinstit, pt ca nici eu nu raspund extraordinar de bine la stimulari, iar pe ciclurile nestimulate mereu intru in cate o dereglare. da astea pt ea sunt detalii nesemnificative, ca doar are sotul oligo 

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009