Tinem postul impreuna?
Raspunsuri - Pagina 4
valentinag spune:
Deany,ceapa taiaat solzisori,o calesti in ulei incins pana se inmoaie bine,apoi pui un pic de apa,nu multa,aproape sa n-o acopere asa,dai focul miiic si pui capacul!O lasa sa fiarba incet,pana se topeste aproape,pui un pic de bulion,sare,piper,mai lasi cateva clocote,apoi verdeata si gata!
uite-o pe-a mea cum arata:aici
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anaemi spune:
pentru maine (si duminica)pt ca este dezlegare la peste:
-bors de peste
-salata de icre cu ceapa
si ca desert: negresa
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
valentinag spune:
Anaemi,am facut si eu negresa de post,e mancabila,dar nu pe gustul meu....asa ca nu mai fac,maine vreau sa fac cornulete cu nuca!
Pentru ca ieri m-am destrabalat un pic,cu cartofi prajiti cu mujdei si mamaliguta,azi fructe la greu si mai pe seara imi fac un pic de pilaf cu ciuporci si muraturi!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anaemi spune:
am facut zilele trecute lapte de soia. Bunicel as zice, sotului i-a placut mai mult
Nici eu nu ma omor cu negresa, dar cu nici e mult mai buna.
Acum ma duc sa fac un strudel cu dovleac si pt mai incolo niste fasole verde cu usturoi.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
valentinag spune:
Puiule,cum faci cozonacul de post?
Azi am in plan ciulama de ciuperci cu mamaliga
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anaemi spune:
si pt ca iar este dezlegare la peste pana luni , iar am facut ciorba de peste si salata de icre si peste prajit + carofi cu ciuperci la cuptor + tarta cu gutui si gem de caise.
cred ca pana la sf postului o sa mi se ia de peste...poate o sa fac o pauza de peste
pogonici1977 spune:
file de somon cu llegume la cuptor
bors cu sfecla
pireu cu macrou in sos de rosii
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............