Si eu si baietelul meu de 4,8 ani suntem raciti(viroza).Mie mi-a trecut aproape de tot,dar el a inceput cu mucisori grosi,apoi tuse(nu de la gat),iar in seara asta febra 38,2 dupa o saptamina de cind au inceput celelalte simptome.I-am dat Panadol decit 5 zile si apoi am oprit si o sticluta de Mucosin.In seara asta i-am scazut febra cu Panmadol si ceiut de menta.O fi porcina???Ca ma baga in sperieti! Sa intreb pediatrul daca sa-i dau antibiotic,sau sa mai astept ,cu toate ca e la curent de la primul simptom?
ghita
ar trebui sa mergeti la medic. oricum antibioticul in cazul gripei nu are absolut niciun efect.
sanatate multa!
Roxana
mergeti la medic, nu cred ca este gripa, mai ales ca secretiile sunt vascoase , inseamna ca e ceva bacterian, poate suprainfectat de la ceva viral, pt ca spui ca este dupa 1 sapt.
nu cred ca e nimic grav.
sanatate
Multumesc mult pt raspunsuri.Si azinoapte a facut febra dar muuuuult mai mare ca frigea.Si nasucul tot ii curge......
ghita
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=6068&lang=RO
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
Azi noapte nu a mai facut febra,i-am dat Nurofen cu Panadol la 4 ore si Augumentinul.Sper sa fie bine!
ghita