Scoli inchise
Am gasit pe Hotnews si la Realitatea asta:
http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6459678-aproape-100-noi-cazuri-gripa-porcina-romania-ultimele-24-ore.htm
noi ne incadram la una dintre scol, dar sunt la munte, fara TV, am doar net.
Sa stau cumintica la aer curat?:)e pe bune?
Raspunsuri
amie spune:
nu e rau ca puteti sa stati la aer curat si mancare sanatoasa, dar pt cat timp?
noi luam de cativa ani broncho-vaxom, un imunostimulator pentru cresterea imunitatii. mai ales acum, chiar e nevoie de ceva serios. stiti si voi ca nu de gripa se moare, ci de complicatiile ei, asa ca mai bine prevenim.
Sabina spune:
pai stam cat timp nu e scoala, sotul are posibilitatea asta, eu din pacate ma intorc in bucuresti 3 zile.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
elyanne spune:
N-am auzit nimic la tv ... poate n-am fost atenta ... am intrebat-o si pe mama (pt. ca si ea se incadreaza la una dintre scoli) nici ea nu auzise nimic la tv... doar ce citise pe mediafax
Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
Sabina spune:
taman ce-au zis la Radio acelasi lucru, la RRA.
viviana spune:
www.ms.ro/" target="_blank">http://www.ms.ro/ este situl Ministerului Sanatatii unde este prezentata situatia cazurilor de gripa si situatia scolilor si a claselor inchise.
Situatia este actualizata in timp real si se modifica in fiecare zi dupa ora 12.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Sabina spune:
COMUNICATE DE PRESA
Ministerul S#259;n#259;t#259;#355;ii
COMUNICATE DE PRES#258;
Str. Cristian Popi#351;teanu, nr.1-3, sector 1, cod 010024, Bucure#351;ti
Rela#355;ii cu publicul: tel: (+4) 021 307 2675; Fax: 307 2675
Bucure#351;ti,14.11.2009Comunicat
Date privind evolutia imbolnavirilor cu virusul A/H1N1
In urma confirmarii de cazuri cu gripa AH1N1 in colectivitati scolare in ultimele 24 ore si in functie de investigatiile epidemiologice care s-au realizat si vor continua, se va lua decizia suspendarii cursurilor scolare pentru 7 zile, din data de 19/11/2009 inclusiv, respectiv amanarea reluarii cursurilor pana la data de 20/11/2009, dupa cum urmeaza:
I. Suspendarea activitatii in clase:
1. Bucuresti: Liceele Emil Racovita, Iulia Hasdeu, George Cosbuc, Henri Coanda, Grupul scolar Dimitrie Gusti, Scolile gen. 56, 118, 181, 175
2. Cluj: Liceul pentru persoane cu deficiente de vedere
3. Dolj: Sc.gen. din Com. Podari, Scolile gen. 2 si 32 din Craiova
4. Galati: Lic.Emil Racovita si Lic. de Marina
5. Giurgiu: Sc.gen.4
6. Harghita: Liceele Marton Aron si Karoly Ianos
7. Suceava: Sc. Generala nr.9, Lic.Economic
8. Vaslui: Lic.Mihai Eminescu
II. Suspendarea activitatii in scoli si gradinite:
1.Dambovita: Colegiul National Cantacuzino
2.Suceava: Gradinita particulara Little Paradise (Com.Scheia)
III. Amanarea reluarii activitatii unor clase:
1.Dolj: Sc.gen.34 Craiova
2.Neamt: Sc.gen. Ghindauani
IV. Amanarea reluarii activitatii unor scoli:
1. Bucuresti: Lic.Marin Preda, Goethe, Mihai Viteazu
2. Dolj: Lic.Gh.Chitu
3. Harghita: Colegiul National Octavian Goga
4. Vaslui: Lic.Stefan Procopiu
Nu pricep prea bine, cum e cu datele alea de 19 si 20...
Elyanne, mama ta poate afla de la scoala ei cum sta in clar situatia?
Mik spune:
Complet off topic, dar util (zic eu) : in Mexic epidemia care incepuse la sfirsit de aprilie a fost foarte repede incetinta si intr-un mod eficace prin masurile drastice luate : scoli, cinema, universitati inchise. Daca in scolile de pe lista au fost mai multe cazuri masurile de inchidere mi e par mai mult decit logice.
Sabina spune:
intre timp m-am mai uitat pe site la MS si zicea la scoala noastra doar se suspenda activitatea in unele clase....
de unde stiu eu la ce clase?
elyanne spune:
Nici eu nu pricep nimic... cred ca au gresit data... in loc de 16, au scris 19...
Mai bine prelungiti vacanta inca o zi, pana va lamuriti la scoala Probabil luni va fi nebunie, probabil nici profesorii, nici macar directorii nu vor stii mai mult decat ce auzim/citim si noi la stiri pt. ca nimeni nu ii informeaza in nici un fel
Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
madadum spune:
la noi la scoala (colegiul Goethe) cursurile s-au suspendat de marti si urmau sa se reia marti 17.11. Din comunicatul de pe site-ul MS inteleg ca mai stam acasa pana vineri. In perioada in care au fost suspendate cursurile au mai aparut inca 3 cazuri in plus de primele 3. Probabil ca acesta este motivul pentru care s-a extins perioada de suspendare.
Acolo unde se suspenda doar anumite clase, am vazut intr-un comunicat de sapt trecuta ca erau indicate si clasele.
Daca ai copii in clasa care au frati mai mari la clasele suspendate, sfatul meu este sa stati acasa.
madalina