Locul fetelor Nou-Venite (45)
Raspunsuri - Pagina 15
babiela spune:
ca de obicei cand pot sa intru si eu pe forum nu mai gasesc pe nimeni
, ma duc sa mananc si sa vad ce fac ardei umpluti pe care ii am pe foc, i-am primit de la cumnata-mea si trebuie sa-i fierb
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
am pus pe mailul comun o carte de bucate pe care am primit-o si eu azi, sa va inspire la gatit
...printre altele am gasit o reteta de uger pane
ati mai auzit asa ceva ca eu nu...
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela buna seara, buna seara, am venit cu sanioara.... ei nu chiar cu sanioara ci cu masina, dar asa rimeaza va pupacesc pe toate ![]() ![]() ![]() bun venit irinasi sper sa nu stai mult pe aici -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |
Buna seara, buna seara!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia irina sa stii ca noi am intrebat preotul si a zis ca "pentru un suflet" avem voie sa lucram ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Noi nu avem voie. Suntem mai pacatosi
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Buna fete dragi,acusica am ajuns si eu acasica,am colindat toata ziua ca o derbedoaica,scoala-4 ore,petrecere scoala-2 ore si apoi am fost la o prezentare de vase de gatit,nu stiu daca am voie sa zic si firma![]()
Pupicei pentru toate curajoaseleeee

![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Aaaaaaa,si am uitat sa va spun ca am castigat si o razatoare pentru legume,superba si ff utila(la tombola)![]()
babiela spune:
lia, lorrin, mvb, eleia, polo unde sunteti fetelor?
noroc cu jesia, trutzi, dragaica, flori si cora binenteles (ca doar ea striga prezenta) ca mai tin subiectul in viata.

polo spune:
Buna seare fetelor.

multi pentru toate fetele mele scumpe.
NUUUUUUUUUUUUU vreauuuuuuuuuuuuu sa ma treceti nemotivata, dar am inceput de luni sunt tot felul de controale la serv si se mai apropie si un audit
, dar de saptamana viitoare cum scap, promit sa nu mai lipsesc.
http://community.webshots.com/user/diove
cora79 spune:
Luni, marti si azi pana la ora 14 am tinut post de papaica,dar astazi s-a cam ales praful de postul meu,am papat carne la petrecere si la prezentare a trebuit sa degustam preparatele minune![]()
cora79 spune:
OOOOOOOO,asa va vreau dragutelor,cum ami intrat pe forum,cum au apraut si fetele
,mi-ati luat frica,abia stept sa umplu condica de prezenta cu ROSU