Dilema zilei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu, nu, nu. Adica, nu incepi o relatie cu cineva care iti displace sau iti este indiferent doar fiindca cel pe care tu il iubesti nu te baga in seama.

Asta se intampla tot timpul. Mai ales la inceput. Iti place cineva...In adolescenta este de obicei colegul de care este indragostita toata clasa - si lui ii place doar una. Altuia ii placi, dar nu il vrei - e chiar normal. Mie mi s-a intamplat de-a lungul timpului sa aflu, dupa ani, ca lui X sau lui Y i-a placut de mine si eu habar nu am avut, la timpul respectiv.

Se intampla de multe ori, cel putin mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma indragostesc si sa nu mi se raspunda.

Dar intr-o zi vine si "minunea"Tu il iubesti pe el, el te iubeste pe tine. Si e frumos. Merita sa astepti. Nu intotdeauna se ajunge si la "si au trait fericiti pana la adanci batraneti". Totusi, cred ca in cele mai multe cazuri, pastrezi unei asemenea relatii o amintire placuta (chiar daca nu imediat). Eu sunt in bune relatii cu cei mai multi din cei cu care am fost prietena (nu, nu sunt o armata...).

Oricum eu cred ca dintre aceste relatii, de iubire reciproca, apare si aceea cu "si au trait fericiti..." Mai greu sa apara dintr-un compromis.

Nu pot sa nu adaug ca mai exista si exceptii si eu cunosc doua. Doua casnicii, ambele cu vechime in jur de 20 de ani si care mie mi se par chiar frumoase (din principiu "nu bag mana in foc", dar eu sunt convinsa ca cei implicati sunt chiar fericiti). Stiu sigur ca ambele femei, prietene bune ale mele, au gandit la momentul respectiv "daca nu gasesc altul, e bun si asta"....Si chiar au fost buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Daca chiar te iubeste si este un om minunat, iar tu nu ai pe nimeni in vedere insa, merita sa iei aceasta varianta macar in considerare...

http://verze.ro Site-ul verzelor, fff. simpatic!

http://verze.ro
SITE-ul VERZELOR, FFF. SIMPATIC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

nuuuuu!!!nu as putea nici in ruptul capului sa am o relatie cu cineva pe care nu-l iubesc...
pai n-as putea niciodata sa fiu tandra,cum sa-i spui cuvinte frumoase...imaginandu-ti-l pe cel pe pe care defapt il iubesti? sau cum???
si daca-mi spune ca ma iubeste....io ce sa fac...sa ma uit in alta parte...(asa ca-n filme )? chiar nu as putea si probabil mi-as reprosa tot timpul ca daca nu m-as fi implicat intr-o relatie in care nu iubesc...poate as fi intalnit totusi pe cineva...
nu stiu...asa gandesc eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Cum o sa fac pana la urma: o sa-l parasesc pe cel ce (doar el) ma iubeste si sunt convinsa ca atunci cand voi fi pregatita sufleteste o sa-mi gasesc jumatatea!

Motto-ul filmului m-a pus serios pe ganduri si l-am citit intr-un moment in care nu-mi mai gaseam locul langa partener... Locul pe care-l ocupase-n inima mea m-am trezit ca-ntr-o buna zi e "ocupat" de un mare gol.
Sa se fi-ntamplat asta cand a-nceput sa vina acasa ca la hotel...? sau cand a-nceput sa spuna ca una din atributiile principale ale femeii e sa se ocupe de toate treburile gospodaresti? sau oare m-a dezamagit profund atunci cand, promitand ca merge la fotbal cu baietelul, s-a razgandit spunand ca "de fapt rolul major in educatia copilului pana la 3 ani il are mama. Tatal abia dupa aceea..."?.
Cel mai probabil m-a enervat la culme atunci cand a racnit amenintator la copil: "daca plangi intr-una, te fac eu sa taci. Definitiv". (Foarte urat din partea lui... imi spuneam ca poate sunt doar simple vorbe spuse la nervi) Copilul a inghetat instantaneu la auzul tipetelor lui si de atunci sunt foarte dese momentele cand tipa fara oprire cand nu-i convine ceva.
Dar cand a spus, senin ca o zi de primavara, ca daca mai am mult de comentat pe tema discutiei "iti dau una de vezi stele verzi" am stiut ca a fost picatura care a umplut paharul.

Stiu ca intr-o relatie mai sunt si coborasuri, nu doar suisuri... dar am ajuns intr-un punct in care nu mai pot si nici nu mai vreau sa mai iert. "Te iubesc enorm iubito, dar m-a luat gura pe dinainte", "Imi iubesc mult copilul, dar sunt foarte obosit sa ma joc cu el. Si azi si maine si poimaine... (Nici macar 5 minute?!!)" sunt fraze pe care le aud frecvent. Poate sa-i spuna cum o vrea sentimentului aluia de zice ca-l are, numai iubire nu e.
Nu-l urasc... insa atingerea lui nu-mi mai transmite nimic. NIMIC! Ca si cum m-ar strange in brate un vechi prieten... ajunsesem chiar sa nu mai vreau sa mai dorm in acelasi pat. A observat raceala mea si face eforturi mari sa dreaga busuiocul si sa ma opreasca din drum: "eu te iubesc mai presus de orice, nu vreau sa ne separam...", "gandeste-te ce greu iti va fi cu un copil singura?!", "ce va zice lumea?", "am facut atatea si atatea lucruri bune in astia 5 ani, chiar nu valoreaza nimic pt tine de vrei sa ma parasesti?", "macar recunoaste ca ai pe altul, ca asa as intelege sa ma parasesti!". as vrea sa-i spun ca nu am. Ca doar visez la cineva care sa nu tipe/urle... caruia sa nu i se para o corvoada sa petreaza timp cu copilul, cineva care sa nu fie tot timplul ursuz, caruia sa-i faca placere sa... Dar nu mai are rost. Si la ce bun sa-i spun toate astea? Daca se da de 3 ori peste cap si se transforma peste noapte intr-un print? Pe cuvant ca n-as vrea!!
Pt ca de acum stiu ca el e doar un "lupu ce-si schimba parul dar naravul ba!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Eu nu cred ca exista 2 oameni care sa se iubeasca unul pe altul la fel . Atunci intrebarea se pune daca preferi o persoana pe care nu o iubesti cat te iubeste el , in conditiile in care nu poti fi cu cel pe care il iubesti tu ..din cauza ca el nu te iubeste indeajuns .

Sincer....nu stiu . Pana acum nu am acceptat si am vrut doar persoanele pe care eu le iubesc din tot sufletul inainte de toate.

Insa pe viitor ..nu stiu.
Atunci cand tu iubesti atat de mult , iti revine multa suferinta.

..Dahri...

E acelasi lucru : tu-l iubesti pe X , te casatoresti cu Y doar pt. ca nu-l poti avea pe X?

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

"Neputand sa fi cu cel pe care-l iubesti... ramai cu cel ce te iubeste?"

Am gasit sloganul asta pe afisul filmului "New moon" si m-a pus pe ganduri... TU ce ai face?

daca ar fi vorba numai despre iubire atunci as zice NU!
Dar daca EL pe langa iubire imi ofera si altceva ...sa zicem bani fiindca sunt destul de materialista atunci e bine de luat in calcul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Nu cred ca as putea ramane cu cel ce ma iubeste, fara ca eu sa am aceleasi sentimente pt el. Poate ca as aprecia foarte mult o relatie de prietenie cu el, dar in nici un caz mai mult decat atat.
Si in mod sigur as visa permanent la cel pe care il iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

hey fetele ati uitat de Scarlet O'Hara in Pe Aripile Vintului cind s-a casatorit cu Ret numai pt ca nu-l putea avea pe Ahley? care Ashley era un papa lapte la urma urmei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

hey fetele ati uitat de Scarlet O'Hara in Pe Aripile Vintului cind s-a casatorit cu Ret numai pt ca nu-l putea avea pe Ahley? care Ashley era un papa lapte la urma urmei.

Ai dreptate Mona. Nu am inteles niciodata ce ii gasea lui Ashley.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dry_votka

Daca chiar te iubeste si este un om minunat, iar tu nu ai pe nimeni in vedere insa, merita sa iei aceasta varianta macar in considerare...

De aceea se ajunge mai tarziu la compromisuri.

Mergi la inceput