Topic ingrijirea copilului - CIC(6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Multumesc, abia acum intru in CIC, sau, mai exact o sa intru pe 20 decembrie.

De la primarie, am primit o hartie cu actele necesare pe care tb sa le depun si in care scrie: "cerere tip si cerere scrisa prin care se solicita plata cu 85%"

Cererea tip, mi-au dat-o ei (cea pt acordarea indemnizatiei pt cresterea copilului) dar nu mi-e deloc clar care e cererea prin care solicit plata celor 85%.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Multumesc, abia acum intru in CIC, sau, mai exact o sa intru pe 20 decembrie.

De la primarie, am primit o hartie cu actele necesare pe care tb sa le depun si in care scrie: "cerere tip si cerere scrisa prin care se solicita plata cu 85%"

Cererea tip, mi-au dat-o ei (cea pt acordarea indemnizatiei pt cresterea copilului) dar nu mi-e deloc clar care e cererea prin care solicit plata celor 85%.

Adresa de mail: cosmyna @ gmail.com.

Multumesc.

Cosi

Aia-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

am si eu o intrebare/rugaminte, daca pot fi ajutata pe acest topic cu o informatie: sunt in CIC si as vrea sa fac o activitate de voluntariat, la Centrul de copii disparuti.
as avea ceva timp liber pt asa ceva, pt ca ma ajuta mama cu cel mic... intrebarea mea ar fi: imi afecteaza cumva indemnizatia o activitate de voluntariat pt care nu primesc niciun banut?
multumesc frumos!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabitza1977

am si eu o intrebare/rugaminte, daca pot fi ajutata pe acest topic cu o informatie: sunt in CIC si as vrea sa fac o activitate de voluntariat, la Centrul de copii disparuti.
as avea ceva timp liber pt asa ceva, pt ca ma ajuta mama cu cel mic... intrebarea mea ar fi: imi afecteaza cumva indemnizatia o activitate de voluntariat pt care nu primesc niciun banut?
multumesc frumos!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 15+

Nu, nu afecteaza cu nimic.
Toata admiratia pentru aceasta activitate! Succes mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna seara,

Am si eu cateva nelamuriri. Poate ma puteti ajuta.

Am adoptat un baietel, am terminat procesul, mi-a sosit hotararea judecatoreasca, trebuie sa astept 15 zile sa o legalizez si apoi sa schimb certificatul de nastere al copilului. Dupa aceea vreau sa intru in CIC, copilul avand acum 7 luni.
Ce urmeaza sa fac, pt a intra in CIC?
Unde trebuie sa ma adresez prima data si ce acte imi sunt necesare?

Sper ca m-am facut inteleasa si astept cu nerabdare raspunsul dv.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna.
SItuatia mea e urmatoarea: ma aflu in prezent in CIC pana in 24 aprilie 2010. In cazul in care am ramas insarcinata acum si ar urma sa nasc la sfirsit de august -inceput de septembrie nu pot intra direct in CIC 2, nici prenatal si CIC 2. Ar trebui sa lucrez macar o luna intre CIC1 si prenatal si CIC 2. CUm voi fi platita? 85% din ultimele 12 luni anterioare nasterii? sau 600 Ron?
Multumesc anticipat.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

Buna seara,

Am si eu cateva nelamuriri. Poate ma puteti ajuta.

Am adoptat un baietel, am terminat procesul, mi-a sosit hotararea judecatoreasca, trebuie sa astept 15 zile sa o legalizez si apoi sa schimb certificatul de nastere al copilului. Dupa aceea vreau sa intru in CIC, copilul avand acum 7 luni.
Ce urmeaza sa fac, pt a intra in CIC?
Unde trebuie sa ma adresez prima data si ce acte imi sunt necesare?

Sper ca m-am facut inteleasa si astept cu nerabdare raspunsul dv.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Procedura este identica situatie propriului copil. Sunt multe subiecte cu acelasi continut (ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse) pe aceasta sectiune, trebuie doar un pic citit.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Buna.
SItuatia mea e urmatoarea: ma aflu in prezent in CIC pana in 24 aprilie 2010. In cazul in care am ramas insarcinata acum si ar urma sa nasc la sfirsit de august -inceput de septembrie nu pot intra direct in CIC 2, nici prenatal si CIC 2. Ar trebui sa lucrez macar o luna intre CIC1 si prenatal si CIC 2. CUm voi fi platita? 85% din ultimele 12 luni anterioare nasterii? sau 600 Ron?
Multumesc anticipat.

Simona, mami de baieti

In cazul in care ati fi insarcinata (si in cazul in care doriti sa aveti aceast raspuns) cred ca este suficient sa cititi pe aceasta sectiune unde s-a raspuns de foarte multe ori la aceasta intrebare.
Este neperfomrant sa intrebam de 1000 de ori aceeasi intrebare si raspundem de 1000 de ori acelasi raspuns.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ok, multumesc. Scuze ca n-am fost atenta, era chiar pe prima pagina un raspuns pt un caz asemanator.

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Cu riscul de a ma repeta sau enerva pe cineva, eu cred ca cererea respectiva trebuie sa fie ceva de genul:

Domnule Director,

Subsemnata _,
CNP , domiciliata in , posesoare a CI seria _ nr. _, telefon _, solicit calcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului _, CNP _, in cuantum de 85% din media veniturilor profesionale nete obtinute in anul anterior nasterii copilului .

Anexez la prezenta, adeverinta cu veniturile realizate in cele 12 luni anterioare nasterii copilului.

Data Semnatura

Mergi la inceput