Sezatoarea canadiana (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

declaram stare de gripa a la maison, sotul a facut toata noaptea febra, pleca la clinica dupa test si tamiflu- sper pt toata familia, sa nu ma mai duc si eu apoi, pe mine incepura sa ma doara toate in special ochii, iar copilului ii curg ochii

mi-am facut compot de mere.

cat ceai as putea bea? si de care? stie cineva?

am in casa 3 amestecuri de fructe de padure, afine simplu, macese, soc, trandafir, inca unul de fructe, menta, verde, japonez, tei si musetel

ma pun sa fac o supa de gaina, sa ne putem hidrata

Vad ca nu sunt singura, asa ca urez sanatate la toata lumea

Valen cum mai esti?
ce fac fetele? s-au terminat problemele de sanatate? hai mai povesteste-ne

Simona sunt acasa, poate ne putem vorbi, ca sunt si mai inceata ca ieri

mai revin

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Corina, multa sanatate intregii familii!! Eu as face ceai de macese (contine f multa vitamina C) si ceai de tei, ambele indulcite cu miere! La cel de tei ii pui si lamaie!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Pucku, multa sanatate!

Denisule, am scris, mai am de scris, ai un pic de rabdare, cica invat pentru cetatenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ica,of Doamne!va doresc multa sanatate

pucku,ceai de fructe cu multa lamaie.Eu beau in fiecare dimineata o cana imensa de ceai de fructe de padure cu o jumatate de lamaie.Copiilor tot in fiecare dimineata dupa cereale au o portocala obligati,fortati Seara colegul ii streseaza cu cate o jumatate de lamaie fiecare.Avem fixurile noastre.De ajuta sau nu noi ne facem numarul
Sanatate!

maru,bafta multa! sa ne canti si noua imnulglumesc evident
vai ce detest eu imnul Canadei!mi se pare atat de greu de interpretat!!

danapodeanu,ai spus la un moment dat ceva legat de bagajele pt avion.Sa inteleg ca s-au redus din nou kilogramele? Adica nu avem voie sa calotorim decat cu o valiza de persoana?
Vine soacramea in curand si as vrea sa nu intampine probleme la aeroport ca si asa este pierduta saracutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, am si eu o intrebare intrebatoare:
de unde putem cumpara ciocan de batut snitele ?

Aveam unul din Ro, dar am facut atatea snitele ca s-a tocit.

Vazut pozele de la botez, merci frumos Roxana.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Maru bafta la examen, dar fetito nu te stresa inutil....Ca tu si inainte de a ajunge in Canada ai fi luat examenul
Denisam sper sa fie bine cu Mark al tau.

Pucku, hai ca te sun eu.

Dairopi, dar si exemplele negative pot sa-ti ridice moralul. Poti sa spui ca se poate si mai rau

Marc iar a facut 40 azi noapte.....Ziua e relativ bine, seara incepe cu febra. Eu am fost mai smechera si pe la 2 l-am plasat sotului asa ca sunt si eu azi mai odihnita.Ca daca nu faceam asta picam de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miki,denisa si tuturor bolnaviorilor ,un gand bun cu sanatate!

daiopri,stii,protv-ul a lansat o campanie "jos palaria!" pt cei care merita intr-adevar sa inclini palaria.Eu o inclin pt tine cu plecaciune cu tot,pt tot ceea ce esti si pt tot ceea ce ne transmiti.Pupici multi si desi la tine,fata draga

cge,la "Ares"-centre Laval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

CGE vrei cu o parte din metal sau tot din lemn? E si la magazinele de un dolar, dar nu dolarama ci de genul Dolarmax unde gasesti putin mai scumpe, dar si la magazine gen Zeller, sau Loblows....Deci peste tot...Pe acolo pe unde sunt cutitele si alte instrumente de tortura

Eu imi editez mesajele, ca mi-e foame si mananc litere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna si de la mine
va citesc dar mai greu cu scrisul; am zis acum sa scriu ca apoi iar nu mai ajung
la multi ani sarbatoritelor
am vazut toate pozele - frumoase foc
pucku sanatate multa
daiopri si ale mele s-au trezit noaptea pana la 15 luni- sa-ti zic ca acum au inceput sa se trezeasca ca le-am scos diapers si vor sa faca pipi?
denisam cum esti? cum e alex?

sigur am uitat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua!

Rox, cred ca ti s-a tot raspuns, eu am La Parisienne biodegradable pt noi si Attitude pt. Addison, dar eu sint de notorietate pt. cit ma doare in cot de cum se spala rufele!

Dana, ma bucur ca esti bine, m-am si mirat cind ai scris ca ai lasat cirjele, dar pe urma cind am citit ca erai inca sub anestezie am priceput :)
Eu tot sper sa te prind prin Laval, stii, nu?
Ah, acum citesc c-ai scris de bagaje... o singura valiza???? Bleah, bine ca erau cite doua cind am venit incoace ca altfel cine stie ce lasam pe-acasa ca sa aduc dictionarele alea pe care nu le-a deschis nimeni, dar nimeni.... :)

Ione, eu astept sa ajung la 7777, 7 fiind cifra mea preferata... mi-a luat sase (sau sapte? fetele "Mont Royal" sa ma ajute...) sa ajung la 1111, iti imaginezi ca o sa imbatrinesc pe forumul asta!!!

Nelia, am fost f. bine dupa vaccin. A doua zi o vaga durere de muschi si de cap, un advil si totul a fost normal. Radu n-a avut nimic. Nici Melissa, care acum are 2 ani. SI, in general, in cercul meu de prieteni - cunostinte, lumea s-a vaccinat si n-am auzit de nici o cadere.

Lorelai, am facut ieri mincarica de praz :) SI ti-am maltratat-o big time, scos maslinele dar pus usturoi.. Oricum, cu sau fara masline, am avut un succes neasteptat, a fost chiar de-li-cio-sa! N-aveam bagheta, asa ca am folosit triunghiurile de la Costco si am lipait prin farfurii de numa-numa! Sarmina la dumneavoastra! (mai avem si pe azi, nu mai avem triunghiuri, asa ca acum Colegu' tre sa vina cu piine a l'ancienne, ca buretii aia de-i plac lu' fiu-meu nu sint buni sa intingi cu ei...

Cami, sa-ti traiasca Maya! Eu mi-am amintit cam tirziu aseara, i-am propus lui Radu s-o sune si s-o ureze, intrucit ne-a tot spus in masina ce cool era Maya cu caciula aia si ce i-a placut cum au partajat cartofii, dar s-a fisticit tot si n-a sunat! PE urma s-a pus Miss pe urlat si atit a fost :) (Apropos, ce parfum ai? Ca fie-mea mirosea complet diferit de cum miroase de obicei si mi-a luat toata seara sa-mi dau seama de ce era parfumata :))

Bebitzu, la multi ani cu intirziere, Rox, again! Mai sinteti, dom'le??? :))

Pucku, te sun cind termin de scris pe aici.

Cami, apropos de Maya si bebei, ti-am zis, facem un baby shower numai pentru voi doua, cu tort cu oranj si verde si vi le dam pe Sonia si Catrinel deodata... P'orma va trece :)) (Ca m-am dus sa-i iau pampersi copilei si m-a urlat ingrozitor... Eu aveam Winners in program dupa pampersi... cucu! Am avut fuga-la-masina-si-calc-o-acasa-la-alaptat....

Daiopri, Radu a dormit toata noaptea de pe la noua luni, cind am binevoit sa-i dau cereale seara, la ora 10, fix inainte sa-i vina lui somnul ala de 4 ore pe care si-l facea pina cerea titi si raminea cu ea in gura ore in sir... Da' vreau sa zic ca-l infundam pina la loc comanda, de unde seara ii dadeam doar lapte, cica sa nu se culce cu stomacul plin. Acum il inteleg, saracu, ca si la 10 ani cere de mincare fix inainte sa se culce, si maninca, nu-s fite ca sa mai stea treaz! Asa functioneaza el, cred...
Catrinel e draguta foc, cred ca am poze azi, sa vad miine daca reusesc sa trimit ceva... Ba nu, ca miine ma duc in vizite...

Ok, ma uit la poze...
Rox, Seba plezneste de mindrie cu luminarea aia :))
Diana, ma repet, iti sta me-se-ri-as cu parul scurt!!! Gaseste-ti alt job :))
Ce rau imi pare ca n-am ajuns la biserica!
De fapt nici nu stiu cum se face cu copil mic sa ajungi undeva!!!

Bon, tare frumos. Aparent, next is my turn, desi mi se pare ceva din ce in ce mai complicat...

Am plecat sa-mi caut telefonul!
Pusi,
Simonna

Mergi la inceput