Sezatoarea canadiana (161)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ange-sa va traiasca printesa MAIA!
Maru-voi cum mai sunteti?

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

bebitzu, La multi ani fericiti si tie! Si la multe masele fara probleme!

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Donia, cadoul pe care l-am primit in avans ieri este ca am fost nasii Soniei!!! Mai rar asa cadou, nu-i asa?

Frumoooos, sa va traiasca finuta!

Auziti, da' era secret? Nu stiu de ce, da' am impresia ca nu am voie sa vorbesc despre asta, ma simt cumva in ilegalitate... O vorba doar, si am tacut

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

[quote]citat din mesajul lui Donia

, La multi ani fericiti si tie! Si la multe masele fara probleme!

Donia, o sa ma revansez eu la anul
Multumesc mult de urari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Am vizionat pozele dela botez,super toate.
Diana, sa-ti traiasca mica printesa si sa va bucurati de ea.Este o scumpa.

Roxana, felicitari pentru nepotica,acum are Isabela un partener de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ha, ha, ha Donia!!! Nici gand de vreo ilegalitate!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

bebitzu, la multi ani!

ce secret? vreau si eu sa stiu! spioni? rusi?
acu nu radeti, dar noi tot am avut delegatii de rusi pe acilea, si colegele mele canadience ma tot pun sa ma uit atent la ei, nu cumva sunt spioni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani Roxana, Maia si Bebitzu! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in anii care vin!

Donia, asa ma intrebasem si eu cind am vazut primul mesaj al Roxanei... ce legatura este intre Roxana, Mimitete si biserica Dianei!?! Asa, acum am inteles... dar intrebarea mea este daca Sonia a fost botezata de Roxana, atunci pe cine boteaza Mimitete, ca eu asa intelesesem mai demult... Pe Adisson? Ce frumos, se incheaga Sezatoarea! Abia astept pozele!

Ana, nici eu nu m-am dus astazi la curs, ma simt la fel, numai ca la mine durerea de cap este ff puternica. Sanatate!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ce rau imi pare ca am pierdut botezul

Nicoleta, La multi ani fericiti si sanatosi.Succes la gasit job.

Camelia, sa-ti traiasca domnisoara

ma duc sa vad si pozele sa ma oftic si mai tareeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am vazut pozele cu copii frumosi, unul si unul! Cel putin bebelusele, Sonia si Catrinel, sint superbe!!! Iar Isabela, cu tinuta ei eleganta si asortata, e o adevarata domnisoara! S-a schimbat, a crescut si e foarte frumoasa! Am vazut-o si pe Ancutza, tot asa micuta si dulcica e! Plus baietii, ce mindru e Seba in calitate de nas mic! Si, nu in ultimul rind, fetele de la Sezatoare, mai ales mamicile care au nascut. Diana mai arata a mamica de bb mic, dar Simona, cu trupul ei de adolescenta, nici nu ai zice ca o asteapta o Catrinel acasa! Frumos, cred ca v-ati distrat, o amintire placuta in plus.

Diana, sa va traiasca micuta crestina si sa sa fiti sanatosi, sa va bucurati de cei doi copii reusiti pe care ii aveti.

Roxana, sa va traiasca finuta!

Si totusi... are dreptate Donia, secretoase mai sinteti!

Dana, refacere usoara, sper sa-ti revii complet pina cind plecati in Romania!

Am editat ca nu vazusem toate pozele si nu terminasem mesajul cu tot ce am vrut sa spun, dar l-am trimis ca sa nu-l pierd si sa apuc sa spun ceva despre eveniment... in ultimul timp tot pierd cite un mesaj, nu stiu daca sint eu ametita sau sint ceva probleme, voua vi se intimpla la fel!?!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Am vazut pozele si m-am ofticat, am zis-o!

Diana doamna blonda e mama ta? parca asa imi pare.

Roxana ce eleganta e Isabela. banuiesc ca ea si-a "ales" hainele..

Mergi la inceput