o incurajare

o incurajare | Autor: H.Mirela

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.   Azi e a 4 zi de la transfer si pe mine seara ma doare burta ca si la ciclu si ma si inteapa . E ceva normal ? Sau isi fac culcusi puiutii ca mi-a pus 3 puiuti     Aveti  si  voi  asa  simtome ??  H.Mirela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui H.Mirela

Buna fetelor.   Azi e a 4 zi de la transfer si pe mine seara ma doare burta ca si la ciclu si ma si inteapa . E ceva normal ? Sau isi fac culcusi puiutii ca mi-a pus 3 puiuti     Aveti  si  voi  asa  simtome ??  H.Mirela

stai linistita, si pe mine m-a durut, am citit ca sunt normale intepaturile, uterul isi schimba forma, 3 puiuti mi-a pus si mie, nu m-au deranjat durerile astea, in schimb ma dor sanii cumplit.

fi linistita si o sa fie bine, lichide multe si papa bun si liniste si relaxare

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Mirela2 , multumesc de raspuns si de incurajare. Saptamana viitoare imi fac si eu testul.

Mergi la inceput

Mirela 2 , IMI PLACE DE TINE CA INCURAJEZI TOATE FETELE .SI PE MINE MAI INCURAJAT MULTUMESC , CONTEAZA SA RIDICI MORALUL CUIVA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

h.mirela eu am ramas insarcinata normal si am avut dureri de burica si de sani..e ceva normal uterul isi schiba forma si puiutii tai isi fac locusorul sa se dezvolte..iti doresc mult mult successi roaga-te bunului dumnezeu ca totul sa fie bine penrtu tine si tau..ai incredere si nu iti pirde speranta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

Mirela 2 , IMI PLACE DE TINE CA INCURAJEZI TOATE FETELE .SI PE MINE MAI INCURAJAT MULTUMESC , CONTEAZA SA RIDICI MORALUL CUIVA.

neata

si fi linistita, stai in pat, te^poti plimba, dar cu grija, daca e cu masina, atentie la gropi, gandeste ca esti gravidda, asta e cheia.
succes

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +5

Mergi la inceput

s ellia 25 . Multumesc de incurajare .Sa stii ca chiar cred ca sunt insarcinata .Joi imi fac testul abea astept sa vad ca e pozitiv .Doamne ajuta . Sa stii ca am incredere in D-zeu , in fiecare zi citesc cate o rugacine . Va doresc si voua bafta si sa ne ajue D-zeu sa fim mamici cu in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Ai facut testul?

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Ai facut testul?

Da am facut testul in a 10 zi si mi-a iesit procentul 5 negativ sunt disperata .ca e a 2 oara cand fac Fiv. Mai incerc inca o data maine sa fac testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:

Da am facut testul in a 10 zi si mi-a iesit procentul 5 negativ sunt disperata .ca e a 2 oara cand fac Fiv. Mai incerc inca o data maine sa fac testul

Eu zic sa nu te stesezi prea tare. Nu are cum sa iasa peste 5 in z10. Gandeste pozitiv, de data asta o sa rausesti daca stai stresata nu o sa se mai prinda.

Imi pare rau ca nu a mai intrat o fata care a patit exact ca tine. S-a garbit sa faca testul de sange in z 10 si i-a iesit negativ si dupa z 16 i-a iesit pozitiv.
O sa fie bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

[quote]citat din mesajul lui H.Mirela

Eu zic sa nu te stesezi prea tare. Nu are cum sa iasa peste 5 in z10. Gandeste pozitiv, de data asta o sa rausesti daca stai stresata nu o sa se mai prinda.

Imi pare rau ca nu a mai intrat o fata care a patit exact ca tine. S-a garbit sa faca testul de sange in z 10 si i-a iesit negativ si dupa z 16 i-a iesit pozitiv.
O sa fie bine

Ma bucur de incurajare , ar fii bine sa fie asa .A fi un miracol .Maine mai incerc sa fac testul sa vad daca a mai crescut ceva. Sunt fff necajita , ieri am plans toata ziua cand am vazut testul ca e negativ

Mergi la inceput