Duni, piticul povestitor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

in pauza de masa m-am dus la cumparaturi.

uitasem ca incepe nebunia de craciun.

si-am ajuns - dintr-o mare eroare- la zona de jucarii.

si cum analizam linistita o masa de toaleta pentru fetite, care se deschide cu telecomanda, cu rujuri si alte nebunii...oftand ca n-am avut cand eram mica...observ in spatele meu un teanc de pitici Duni. si i-am supus la probe: buton roz porneste, buton albastru alege o poveste, buton verde porneste....cat am stat acolo, cu urechea lipita de pitic mi s-a parut cool. adica mie mi-ar placea.

cred ca nu-l gasesti pentru ca vad ca e facut special cu povesti in lb romana si poate ca e adus special pentru craciun. n-am stat sa ascult o poveste intreaga pentru ca m-au prins rau de tot niste cutii de bijuterii hello kitty si niste papusi cu suzeta.

n-am cumparat nimic dar am ramas cu gandul la multe si de-abia astept sa vina mosul sa ma joc si eu. sper ca macar una din ele sa fie pe lista mosului, ca de nu, ii scriu eu personal sa-mi aduca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Multumesc pentru raspunsuri !
L-am gasit intamplator intr-un supermarket, pare dragut, din pacate ma grabeam si nu am reusit sa gasesc unul pe care sa-l fac sa si vorbeasca. Mai incerc.
D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

Il vrem si noi ...dar nu il gasesc..:( nici magazinele de jucarii nu-l au, nu cred ca a aparut inca . De cat timp se gaseste in ro?


de

AVoogt




In Olanda s-ar putea sa-l gasesti pe Mateo ursuletul povestitor. Noi il avem si sincer - merita toti banii. Am gasit o demonstrtie cu el aici:

http://www.dailymotion.com/video/x3h3d3_salut-mateo_fun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi il avem de anul trecut, e super haios, fii-mea a invatat o groaza de povesti de la el. Dar s-a plcitisit si acum zace pe un raft. Oricum, merita banutii. Pt cele din Buc, l-am vazut chiar ieri la magazinul Noriel, din Auchan - Titan

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2


bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Si ursuletul Mateo este simpatic , sper sa gasesc unul din ei . Ce mai trageam de ochi aseara sa-i citesc fetei din Amintiri si ma gandeam...ce bine mi-ar fi prins piticul
Ma mai scapa si pe mine cand sunt moarta de somn..

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Azi l-am cumparat si noi pe pitic. Provocarea este sa nu il desfacem pana la Craciun

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput