FIV253
Raspunsuri - Pagina 7
cora79 spune:
Sheri-felicittarrriiiii
,sa fii sanatoasa si sa ai 9 luni de vis finalizate cu bebe sau bebei sanatosi si frumosi
Moshulik-imi pare tare rau pentru esec,dar nu-ti pierde speranta,va fii si pentru noi o zi cu rezultate pozitive ![]()

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
felicia_ spune:
Sheriiii! Yupiii!
Felicitari din tot sufletul! Bravo, fata!
Moshulic, imi pare rau... putere si curaj sa mergi mai departe!
Dany
abia astept sa aud vestile!
Carla, si eu ma duc fff des la baie, e enervant, am impresia ca apa intra pe o parte si iese pe alta.![]()
Fetelor, daca va intalniti saptamana viitoare vin si io! Ca deoacamdata sunt prin Budapesta
trimit pm la Sheri sa nu uite.![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
pussi spune:
felicitari Shericut!!!! sarcina usoara si puiut sanatos
andradap m-ai facut sa
Fetele tale nu te tin ocupate???
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
luck spune:
sheri
FELICITARI !!!!!!!! URA !!!!!!!!!!

scrie-ne si noua listuta te roooooooooooggggg !!!
rami 73 spune:
Wowwww, ce vesti minunate citesc eu aici !!

Sheri, draga, felicitari din suflet, ma bucur tare mult !!! Iar ET-ul a avut loc de ziua Alessiei, nu ? Ea ti-a purtat noroc, scumpa de ea ! Cred ca va fi minunat cand ii vei povesti cine e in burtica si va simti si ea miscari pe acolo.
Ma bucur ca ai primit asa vesti bune azi, cand bubulina mea a facut 9 luni.
La servici cum e ? Cred ca astia zic ca faci misto de ei.
Iti doresc din suflet sa ai o sarcina minunata si astept cu mare interes intalneala !!
Dany, Andrada (LMA pentru Mara si Thea !!
) pupici !! 
dandanutz spune:
ALRAK ai dreptate si eu asi manca si as face orice sa am un bebe dar eu sper ca anul 2010 sa fie cu noroc la mute dintre noi ,dar tot nu mi-ai zis unde faci FIV....
fetelor unde are loc aceea intalnire si cand?

rubia spune:
Sheri felicitari si sarcina usoara.
Da-ne si noua lista ta, macar cu titlu informativ ,ca se pare ca ai reusit sa descoperi secretul reusitei
Moshulik ,vorba mea:Punct si de la capat.
Sper sa treci cat mai "usor" peste asta si sa te remontezi.
Mai fetelor am auzit ca toate spuneti ca Dr Cocei este mai buna,se pare ca mie la sarcina prinsa Dr Dascalescu mi-a purtat noroc .Ce am eu de reprosat Dr Cocei si Prof Marinescu este ca la primul FIV cu ei mi-au facut transfer desi din start nu aveam nici o sansa de reusita,in sensul ca: -endometrul scazuse cu vreo 5 mm( de la 12 la 7) de la punctie, -progesteronul era 20 si nu au fost de acord nici unul sa fac prog injectabil desi eu am insistat si aveam pe stoc. Urmatorul FIV l-am facut tot acolo doar pt ca mai aveam analizele valabile o luna si daca ma duceam de atunci la Budapesta trebuia sa refac totul (eu deja aveam in plan sa plec afara sa fac FIV-dar mai in toamna).Eh s-a intamplat sa se prinda dar eu cu 2 zile inainte am facut prog inj si apoi in fiecare a 6a zi si i-am informat ca am facut desi am primit iar refuz.
M-am intins aiurea dar ideea era ca dupa ce am luat intr-o zi dosarul de la Giulesti si l-am tras la xerox am observat acasa la o analiza amanuntita a dosarului ca primul FiV era sortit esecului,nu trebuia sa mi se faca transfer ;am pierdut 12 embrioni f buni(nu mai zis de stres ,bani),rezultatul a fost de 2,74 parca .S-a facut ET doar de dragul de a zice ca s-a incheiat procedura,asta e parerea mea.
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanutz ALRAK ai dreptate si eu asi manca si as face orice sa am un bebe dar eu sper ca anul 2010 sa fie cu noroc la mute dintre noi ,dar tot nu mi-ai zis unde faci FIV.... fetelor unde are loc aceea intalnire si cand? ![]() ![]() |
Primele trei FIV-uri le-am facut in Ungaria- Szeged, probabil ca si urmatorul il voi face tot acolo.
DD sa fie 2010 cu reusita.

tuturorDoamne Ajuta!
ALRAK spune:
Moshulik , imi pare tare rau, trebuie mers mai departe.
DD sa-ti dea putere 

Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
karla pupi
tu numai pe drumuri si eu m am plictisit acasa in varful patului.

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja
+5