FIV253
Raspunsuri - Pagina 5
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra [ Of Moshulic , imi pare tare rau, sterge lacrimile si nu te lasa, nu-i acum e data viitoare ! |
mercic pt urari Sheri
cu siguranta va fi data viitoare
insa te rog sa imi impartasesti "secretul" tau
ce ai facut in plus fata de ce ne-a dat profu'?
e bine de stiut pt data viitoare
si cred ca si celelalte fete care sunt 'in focuri' ar dori sa stie
Moshulik - cu siguranta mamik in 2010
catalina2307 spune:
Sheri - felicitari si aici, am intarziat ca acum m-am adunat de pe drumuri.
moshulik - imi pare tare rau....
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
mirela2 spune:
sheri bravo, super veste

moshulik nu plange mama, mergi inainte, capul sus, data viitoare o sa reusesti

karla muahhhhhh, ma bucur ca esti bine, am aurit ca s bune produsele acelea. Sa speram ca si rezultatele sunt pe masura.
eu sunt ok; ieri am vb cu o avocata sa i dau in judecata pe tampii de la birou, azi le-am mai dat o lectie, vroiau sa ma insele la bani si am castigat din nou. copilasii mei sunt bine, pana nu vad cati sunt le vb la plural, vreau sa iasa toti 3 la numaratoare.
pupi castelana si baietel mic
de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja
+4
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Am reusit!!!!!!!!!!!!!!!! BHCG 136, Z12!!!!!!!!!!!!! Multumesc de majorete! Extraveralu l-am aruncat, am luat un no-spa ca-s agitata ca un pepsi! Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Felicitari draguta,sa ai o sarcina usoara!!!
pysypisi spune:
Buna seara fetelor!
Am ajuns acasa cu urmatoarele rezultate:
Monitorizare ziua a 9 a
-OVAR DREPT-9 FOLICULI 4 SUB 7 mm
19*17mm,15*11mm,14*11mm,14*11mm,17*11mm
-OVAR STANG 9 FOLICULI 4 CUB 7 mm
15*11mm,14*9mm,16*9mm,13*13mm,9*7mm
ENDOMETRU-7,6mm
OBSERVATII:FINA LAMA DE LICHID IN FUNDUL DE SAC DOUGLAS
Cam asta este...acum astept si parerile voastre.
Am facut dimineata ultimile doze de diphereline, puregon si menopur,iar deseara la 22,30 o sa fac pregnilul.
Am inteles ca putin o sa mai creasca si foliculii si endometru,ce sa zic sper din tot sufletul sa reusesc.
Sambata la ora 10 o sa aiba loc prelevarea ovocitelor.
Doamne ajuta!!!
carla_2008 spune:
Moshulik,imi pare tare rau!!!!dar capul sus,exista si o data viitoare.poate D-zeu a hotarat ca nu e momentul acum!pupici is imbratisari muuuulte
Fetelor mie dr mi-a recomandat dupa punctie multe lichide 2-3 l/zi.Oricum beam lichide dar acum parca merg la pi... prea des,de 5 ori pe noapte,ziua nu mai vorbesc,e stresant.Nu am racit ca am mare mare grija,iar acum chiar stau in casa.E normal?vi s-a intamplat asa ceva?Repet ca burtica mi-e balonata si am mici dureri.V
a rog o parere!!!!
dandanutz spune:
moshulik imi pare tare rau pt tine , o sa fie bine data viitoare in 2010 o sa fim si noi mamici va pup pe toate

M Oana spune:
Bey, ma mut cu cortul intre 3 case, caci nu mi-s hotarata in care sa stau mai multicel, nu ma las pana nu-mi rezolv si toate treburile de job si cica mai sunt si mamica de copilandra de 6 saptamani, dar in loc sa-mi stea cei 2 neuroni inca activi la toate astea, eu de noaptea trecuta nu visez si nu pictez decat "o fi reusit Shericutza noastra la tura asta, n-o fi reusit....."
Eeee si uite ca reusi fata, bravos, sa fie intr-un ceas bun, parca parca incepe sa ma apuce si pe mine nostalgia unei noi odisee de gravideala, desi tare grea fu de anterioara.
Tot binele din lume!

Alesia (30.10.2007)