"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici-2
Raspunsuri - Pagina 6
Jasmin012 spune:
Buna, fetele.
Lili, ce bine ca ne-ai mai dat vesti. Chiar voiam sa te intreb ce mai faci. Dar vad ca ai niste activitati tare interesante, asa ca esti iertata pt absenta, 
Mirela, nu trebuia sa faci azi eco?
Restul: Mada, Magdita, Georgia, Tamy, Adriana si toate celelalte pe unde mai umblati? 
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
elly_me spune:
![]()
![]()
![]()
Ieri mi-a spus sotul meu sa demaram - proiectul FIV.
Si ma gandesc sa fac programare la Cocei- mi-a facut o impresie buna.
Am discutat de riscuri- si am spus asta este- mergem inainte.
Si a spus ca daca nu putem sa infiem- dar (stiu ca suna egoist) parca nu as vrea sa ma gandesc la adoptie.
Oricum ma mai gandesc.
Din ianuarie vrem sa incepem demersurile- pana atunci ma mai documentez:
-analize, tratamente, ...
In rest sunt ok - cu moralul n%.![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_me Ieri mi-a spus sotul meu sa demaram - proiectul FIV. Si ma gandesc sa fac programare la Cocei- mi-a facut o impresie buna. Am discutat de riscuri- si am spus asta este- mergem inainte. Si a spus ca daca nu putem sa infiem- dar (stiu ca suna egoist) parca nu as vrea sa ma gandesc la adoptie. Oricum ma mai gandesc. Din ianuarie vrem sa incepem demersurile- pana atunci ma mai documentez: -analize, tratamente, ... In rest sunt ok - cu moralul n%. ![]() ![]() Elly Astept, astept si iar astept ..... |
Elly, daca tu simti ca vei avea propriul copil sigur asa va fi, asa ca nu-ti face griji ca nu simti nevoia sa incepi adoptia,

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
mada23 spune:
Elly..
ma bucur ca se vede o luminita si ati luat o hotarare impreuna, o sa fie bine, orice ar fi trebuie sa fim optimiste, e 50 % din reusita 
Ilenush..
ma bucur ca-ti umpli timpul cu lucruri frumoase, s-o tii tot asa.
Jasmin...
fata
Eu sambata am patinat vre-o 2 ore, m-am simtit asa bine, a fost super, am fost cu sotuleana si cu nepotica, ne-am relaxat bine.
Tamy, Mirela, Georgi, Magdu, Adriana...hai veniti la raport 
va las o
mica sa va atrag cu mirosul
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
adrianaady spune:
Buna fetelor 
Elly ai vazut draga mea ce frumos s-au aranjat lucrurile? bravo pt decizie, cum zicea si Mada optimismul e 50% din reusita, asa inainte cu incredere. Daca imi permiti un sfat
, fa inainte si analizele de trombo, asa ca sa fii acoperita
Mada
ce pui la cafea ca mereu vin dupa tine..... Ce bine ca ai patinat , sa stii ca si eu ma voi duce sambata la patinoar aici in Bucuresti. Tre sa fac tot ce imi doresc in perioada asta, ca la anul nu voi mai avea deloc de burta ca sa patinez![]()
Tamy am citit peste tot ca esti in focuri, cu analize, drumuri, etc. Tin pumni sa iasa toate bune, doar te rog sa ne spui si aici ce faci ,ok? Ai reusit sa te duci la Uscatescu? ce tratament ti-a dat? si eu in decembrie o sa ma duc la hematolog, inca nu m-am decis la care dintre cele doua.... o sa am nevoie de clexane eu la fiv.... Te pupic si multa bafta
Lilisor imi fac pofta de teatru, nu am fost de multa vreme ![]()

Magdita anul asta am decis sa iau brad, ca tot povesteai tu asa frumos acum citeva zile. Imi pare rau pt z1, dar asta e mergem mai departe
Ce iti mai fac nepotei?
Jazmin cum se mai simte puiul tau?
Un pupic mare special pt Zeita verde Georgic 
elly_me spune:
Eu ma mai documentez - citesc despre trat. naturiste.
Vrem sa ne tratam inatai naturist si sa eliminam toxinele di corp.
Asa ca azi mi-am comandat argila algo- am citit ca este ff buna pt constipatie.
Cumnata mea a luat si ia si se simte exceptional.
Asa ca m-am hotarat sa fac si eu aceasta cura de detoxifiere.
Saptamana viitoare o sa-mi livreze argila (de la dr.Bocan).
Sotului o sa-i iau pulbere Orz Verde.(poate iau si eu)
INDICATII:
Cancer: incetineste procesul de formare sau crestere al tumorilor. Rezultate foarte bune sunt raportate in cazuri de leucemie, cancer la piele, pancreas, san, ovare.
Gastrita, Ulcer, Pancreatita, Colita: Clorofila din compozitia acestui suc ajuta la refacerea mucoasei si a peretilor gastrici, in timp ce substantele sale alcaline reduc aciditatea.
Anemie, Lipsa de Minerale, Lipsa de Vitamine: aduce un aport de vitamine si minerale asimilabile.
Boli de Ficat: Orzul verde favorizeaza drenarea si regenerarea ficatului, activeaza sistemul imunitar, ajutand la combaterea virusului hepatic.
Hemoroizi, Varice: Substantele active favorizeaza circulatia sanguina si ajuta la elasticizarea si tonifierea vaselor sanguine.
Impotenta, Sterilitate: stimuleaza activitatea hormonala atat la barbati, cat si la femei. Imbunatateste considerabil circulatia sanguina din zona genitala, chiar si la persoanele in etate sau care au fumat. Efecte bune in tratarea steriliatii.
Tuberculoza, bronsita cronica, diabet, cardiopatie ischemica, post infarct, artrita, flebita, insomnii, nevralgii: Durata curei este de minimum 1 luna de zile.
Schizofrenie: studii efectuate in Japonia indica efectul adjuvant in tratarea cazurilor de schizofrenie.
Acnee, eczema, par, unghii: tenul se curata si devine luminos in special prin stimularea activitatii hormonale. Unghiile si parul se regenereaza prin aportul de vitamine si minerale.
MOD DE ADMINISTRARE: se recomanda dizolvarea 3-5 grame de extract pulbere din orz verde, īntr-un pahar cu apa sau suc de morcov, la temperatura camerei. Se recomanda a se administra de 3 ori pe zi.

Elly
mirela2 spune:
mada neata
pe aici sunt, pe drumuri ca ne-au spart masina azi noapte, ne-au pagubit de vreo mie de lei, geam spart, sistem de navigatie furat......tiganii din catier, cica stam in bucuresti....

in rest suntem ok, pe 4 dec ne ducem iar la eco sa facem cunostiinta cu inima lui bebe
.
pupi

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
tamaryllis spune:
Hei, fetelor.....miroase a brad? cafea? Mmmmmmmmm ce bine!!!!
Elly, bravo! Vad ca a fost ceva de moment! Felicitari pt hotarare! Anul viitor o sa fii mamica!
Aditule, banuiam eu ca aruncati un ochi pe dincolo! Asa e, sunt in focurile analizelor....bani....bani....offf!
Cand tocmai ma hotarasem sa nu mai fac nk-urile, am citit la trombo si parca incep sa ma razgandesc. Faza e ca eu as fi vrut sa fac numai nk-urile, nu si B, T. Tot din cauza banilor! Dar nu gasesc pe nicaieri. Am sunat la Victor Babes si acolo nu fac decat impreuna cu B,T. Si nici nu mai am timp sa caut pana maine (caci maine trebuie sa merg la hematolog-Uscatescu). Ma mai gandesc pana diseara. Luna asta iar am dat 3 mil si putin pe analize...si inca nu s-a terminat luna!
Am facut hormonalele, ATPO si Toxoplasma. Sunt surprinsa in mod placut de TSH-ul meu, care este 1.19, deci numai bun pt fiv. ATPO a iesit negativ, iar hormonalele sunt ok.
Oricum, mai am un of: ecografia mamara bilaterala pe care trebuie sa o fac, caci s-a facut anul! Eu am niste noduli la sani pe care trebuie sa ii urmaresc! Ei...daca scap si de asta si de PAP cu bine....sunt fericita!
Mada, ma bucur pt cumnata ta!
Aerlilian, te-am vazut acum cateva luni la Teatrul National, la Burghezul Gentilom. Erai inconjurata de multe persoane si mi-a fost jena sa vin la tine sa-ti spun...buna! Eu sunt Tamaryllis! Aratai f bine! Straluceai! Eu de atunci n-am mai fost la teatru! He-he....
Georgicule, mai da si tu un semn de viata! Sau iar dai tarcoale butoiului? Pleaca de langa el repede!
Ai fost la hematolog pana la urma?
O sa intru mai incolo pe mess. Poate ne gasim!
A... Aditule, pai mai bine mergi si la Avram si la Uscatescu, sa iti inlaturi orice indoiala! Dar parca la Avram ai fost, nu? Si histeroscopie e obligatorie inainte de fiv! (Bine, nu conform ideilor medicilor.. ha-ha)
Feli, mai trimite-ne si noua un mesaj! Ce mai faci? Esti bine?
M-am intins..........
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
elly_me spune:
Ady- ce analize de trombo ar tb sa-mi fac??
Ma poti ajuta te rog cu mai multe detalii: denumire, unde sa le fac, tb sa ma duc la vreun dr??
As prefera sa ma duc la Medlife- acolo se pot face??
Saru'mana

Elly
magdita spune:
Hai salut la toata lumea
,
Missed me?![]()
Aparui ca ma imbie mirosul de cafea. Sar'na Madutz
.
Ce sa zic si cu cine sa incep?
O iau alfabetic, ca la scoala?![]()
Aditu
, nepoteii mei sunt bine, cel mare e la gradi, i-am cumparat deja trei cadouri de Craciun (un Leu de plus care rage cand il apesi pe gat, ca e fan Regele Leu si rage prin casa toata ziua
, o albinutza cu baterii ca mai nou e fan si noile desene de la Disney cu albinele si e indragostit de albinutza Maya
, si inca o jucarie de plus), ca e febletea mea
, pe care i le voi trimite prin colet in jurul datei de 15 decembrie. Iar cel mic da ture cu premergatorul prin casa si e super fericit
. Cresc, nu-mi vine sa cred cat de repede cresc
.
Elly
, deci v-ati hotarat. F bine ! Si e si mai bine ca va detoxifiati inainte. Orz verde am inghitit si eu anul trecut, insa sub forma de pilule, nu pulbere. Citisem ca face bine la endometrioza si fertilitate, si eu, ca pelicanul, las ca le inghit si pe-astea, ca rau n-au ce sa-mi faca
.
Madutz
, ce ma bucur ca mergi la patinoar si ca va simtiti bine. F bine, bravo iubita
.
Tamitu
, bafta multa la analize si Doamne ajuta, sa fie FIV-ul care sa-ti implineasca visul
. Ca tot intrebai de Feli, e bine, dar nu vrea sa mai intre pe forum, se simte mai bine asa.
Hai, va pupa Jean
, ca trebuie sa fac ceva urgent la birou
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor