"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici-2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada neata, help
am aproape 2 saptamani si nicio sangerare, ieri am fost la albu si cica tre sa mi faca un chiuretaj, dar pt ca sunt alergica la aspirina nu poate sa mi dea artrotec care cica mi ar dilata colul ca apoi sa intre mai usor...drept pt care cica mi l-ar face cu anestezie locala si prin metoda clasica......
intrebare: sti cumva cum procedeaza tutu si cat costa la el sau unde il face?

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mirela..off la mine a fost altceva, eu a trebuit sa nasc, era bebe prea mare, dar din cate stiu de la Magdita ei ia facut cu anestezie generala si nu a simtit nimic, a fost ok dupa,nu a luat bani, face la Elias procedura. Suna-l si intreaba-l, sau mergi la el, sfatul meu e sa nu mai astepti, vorbeste cu el si in functie de problemele tale iti spune solutia.
Ma mult pentru tine

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca

Mergi la inceput

merci mada

Mergi la inceput

nu ai pt ce iubita

Jasmine..ar trebui sa mergi la un ginecolog sa iti recomande el analizele, daca le-ai facut(acum depinde si ce ai facut) nu are rost sa le repeti.
Tamy.. off imi pare rau de balaurii descoperiti tin pumnii sa le vii cat mai curand de hac
Ilenush, Georgi, Feli..da-ti si voi un semn de viata?
Adriana. Elly.. multi,

o zi buna tuturor!

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mada, multumesc draga mea!Poate era mai bn sa astept pana dupa sarbatori, sa stau si eu linistita, fara sa ma gandesc la asa ceva! Dar asa a fost sa fie! Oricum, eu sunt pesimista de genul meu cand vine vb de analize, mereu m-am panicat dinainte sa stiu rezultatul! Acum parca mi-am mai revenit si nu inteleg de ce! Sper sa nu fie semn rau, caci eu daca ma agitam, in final era bn.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Va fi bine sunt convinsa, trebuie sa nu incetezi sa fii optimista, minuni se intampla tot timpul, ai incredere si iti vei tine puiul in brate , pentru orice problema este cel putin o solutie, trebuie numai sa stim unde s-o cautam.
Reciteste motto-ul tau sa-ti amintesti ca EL nu ne lasa niciodata, idiferent ce credem noi

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipui spune:

buna ziua.mirele artrotec nu are aspirina ci diclofenac 90%.am luat 10 zile in iunie cand am pierdut sarcina2.mi-a dat ca sa nu-mi faca chiuretaj.a zis ca ajuta sa curete tot.si mi-a dat si un antibiotic atunci.imi pare rau ca trebuie sa treci prin astea.

dac vreti sa ne cunoasteti

http://picasaweb.google.com/mardar.ramona2007

Mergi la inceput

mamipui, stiu ca are in compozitie diclofenac dar este contraindicat la cei cu alergie la aspirina.
am rezolvat ieri, am facut chiuretaj cu tutunaru, cu anestezie totala prin aspiratie, acum sa vedem ce-o fi in continuare, ieri am sangerat ceva, azi mai deloc, e de bine, e de rau?????

pupi fetelor

Mergi la inceput

Mirelush.. ma bucur ca esti mai bine, tinem pumnii sa vii cat mai curand cu vestea mare si sa tii bebe sanatos in brate
Mamipui... e un dulcel puiul tau frumoase pozici

poop tare fetele

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipui spune:

mirela imi pare tare rau.imi inchipui ce e in sufletul tau.
multumesc ,toti copilasi sunt frumosi

ziua 16 a zm, ziua 2 dupa ovulatie.prima zi de progesteron

Mergi la inceput