"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici-2

"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici-2 | Autor: mada23

Link direct la acest mesaj

Astept prietenele de suflet, sa impartasim si bune si rele, cele mai vechi cele mai noi , mamici, aspirante, unite pe viata de cel mai minunat dar al vietii

cap.1

Mirela.. suntem alaturi de tine

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mirelushule..ma bucur mult de reusita ta, DD sa te ajute sa ai o sarcina minunata si usoara si iote ca DD te-a ascultat de Craciun sunteti trei

Mi-am lins ranile acum sa spunem ca sunt mai bine,nu pot sa stau prea mult departe de voi, vizualizez cand o vrea sa vina e bine venit, pana atunci imi umplu timpul cu diverse chestii si ma bucur de toamna care e superba
Intru sa citesc sa vad ce ati mai facut

Georgic.. hai la o barfa mica sa cu butoiul, ti-am spus ca miroase a pampershi in aer asa ca sa "savuram" mirosul
Magdi.. blondina ca rezista pe metereze
Ilenushule.. lasa iubita ca mai pacalim noi barza aia depravata si atunci vezi cei dam sa nu mai plece
Jasminule..mamica frumoasa, la mine a fost esec total cu temp, asa ca am renuntat, e influentata de prea multi factori , deci frectie la piciorul de lemn...e un stres in plus, iubitiva la liber , fara calcule
Tamy.. iti tin pumnii, multe
Adriana.. tu ce mai faci, esti bine?
Elly.. off mama lui de ciclonete, tinem pumnii sa se sperie de FIV si sa vina sa ramai naturelsi aproprierea de DD te ajuta mult, ai sa vezi ca nu te va lasa, ai incredere

nu stiu pe cine am uitat...mai revin

Madutz

www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Madafata draga ce mai faci? Bine ai revenit si ne-a fost dor de tine.
Elly eu daca ar fi sa aleg un dr sa fac fiv, m-as duce direct la Kovacs. Din pacate la anul nu cred ca vom putea pleca din tara, asa o sa fac la un dr pe care eu personal il respect mult, un om si un profesionist de nota 10, dr Albu. Cred ca conteaza mult ce simti tu Multa bafta
Jazmin aici suntem
Pup toate fetele frumoase si dragi

Mergi la inceput

Adriana.. is mai bine, am facut terapie cu Sf Nectarie si acum sunt mai bine, mi-a soptit sa am rabdare, asa ca prestez fara calcule

un brat de pentru fetele mele dragi

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, capitol fericit!!!

Mada, stai bine cu moralul pare-mi-se... Bravo, asa trebuie. Ce bine ca te-ai intors, sa nu mai pleci de langa noi, ca avem nevoie de tine... si tu de noi... (ce lipsa de modestie din partea mea!). Deci asa, cu sf. Nectarie... pai daca asa ti-a soptit, pai e musai.
Uite, ai venit ca o aer usor de primavara, sa ne inveselesti subiectul.

Adriana, ce-ai mai facut? La un moment dat te-am vazut la un subiect cu ultimul post si am avut intentia sa intru dupa tine si sa vad ce faci, dar nu stiu daca am facut-o sau nu (, of, batrinetile, ce mai)

Mirela, felicitari pt sarcina! Ceva vesti despre gemenuti? Cand ne dai vestea?

Cate un la toate fetele.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Jasmine.. asa e avem nevoie una de alta, si tare e bine cand ai un umar de rezerva
Sarah...prospatura noastra draga tinem pumnii stransi, stransi, sunt cu ochianul pe tine, uite asa de inceput [multe

Hei restul, treceti la apel ca vin cu arcanu dupa voi

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Mirelushule..ma bucur mult de reusita ta, DD sa te ajute sa ai o sarcina minunata si usoara si iote ca DD te-a ascultat de Craciun sunteti trei

Mi-am lins ranile acum sa spunem ca sunt mai bine,nu pot sa stau prea mult departe de voi, vizualizez cand o vrea sa vina e bine venit, pana atunci imi umplu timpul cu diverse chestii si ma bucur de toamna care e superba
Intru sa citesc sa vad ce ati mai facut

mada sa dea DD sa fie bine si de acum inainte. Pe 23 avem prima eco sper sa fie toti la numaratoare, sa nu cumva sa chiuleasca vreun pui.

pupici

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mergi la inceput

Mirela.. vor fi, vor fi doi, trei, patru... ma opresc?

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, va pup! Imi pare asa de rau ca nu mai am net le serv sa va mai citesc din cand in cand!
Acasa iar nu prea am timp, poate decat sa va citesc!
Mada, ma bucur ca ai iesit din barlog! Eu una nici nu mai incerc sa ma desprind de forum, implicit de voi, ca am constatat ca e imposibil!
Imi place tonusul tau!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Neatza fete frumoase, sa aveti o zi minunata
va ofer o cafelutza , un ceiutz de fructe, lapte, ce vreti voi numa sa iesiti din barlog
Tamytzule.. asa este imi sunteti prea dragi

aaaa...uitasem Ilenush ..casnicie fericita, plina de iubire, la multi ani sa va iubiti mult , tot ce va doriti, stiu ca e cu intarziere dar sper sa le primesti

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Wauuu
Ce veselia.
Mada ma bucur ca te-ai intors cu forte proaspete

Ady- nu am cum sa ma deplasez mai departe de Byc pt FIV
de abia il tarasc pe al meu pe acilea pe la dr.- este ff ocupat- munceste non-stop

Asa ca dr.va fi din Buc.
Soului i-a facut o impresie buna Diana Cocei ( si mie bineinteles).
Asa ca daca as face FIV 99.9% as merge pe mana ei.

Oricum astept sa treaca sarbatorile si apoi vom lua decizia finala.
Pa atunci imi mai fac analize.

Tamy- ai dreptatenu rezist fara sa intru pe forum- macar sa citesc- sa aflu ce s-a mai intamplat.
Daca nu intram pe acest forum - nu prea aveam de unde sa invat ce sa fac ...
Eram "praf".
Oricum mai am multe de invatat de la fetele de aici.
Noroc ca sunt ff multe fete dragute, dornice sa le ajute si pe celelalte si isi impartaseasca experientele lor.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput