Prietenie la Plesneala..*78*..La Multi Ani!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor!

la mine e seara! asa scrie "Buna seara, kariguld!!!" deci pot sa merg 'napoi in pat!

voi ati emigrat cu toate in tarile alea unde nu exista net?

azi program la dentist, indata dupa servici. apoi la o intalnire cu parintii la scoala. pentru un program de Craciun.

va dau ceva soare si multa cafea nemtesca. daca e nevoie, vin sa montez un satelit, in tarile alea fara net!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna seara, Kariguld!!!
Si eu am o intalnire cu parintii la fii-mea, dar eu nu stiu subiectul. Asa ca o sa imi trimit soata sa vada ce si cum.

Pup toate stilatele plesnite.

P.S. Misha, la multi ani pt ieri sotiorului. Sa fiti o familie fericita pana la adanci batraneti

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. O , un ceai? Le las pregatite, va serviti voi cand luati o pauza din treburi.
Eu am avut la servici, drept urmare, de ieri un nou pc troneaza pe biroul meu.
Noutati nu am, ma bucur ca suntem sanatosi si ca pana acum am fentat gripe si viroze. Eu am reusit sa ajung la dentist, mi se sparsese o masea si a trebuit sa o aranjez.
Dani asteapta vacanta, asteapta cadourile de sarbatori. Noi, adultii, asteptam vremuri mai bune, ca de vorbe frumoase si suntem satui.
Va cu drag, o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna!
iau si e o cafea sau un ceai mai bine,ca am o durere de burta,cred ca imi vin rusii,si am o stare naspa,ca si andrei s-a tot foit azi-noapte,maraia,se trezea,nu stiu ce o fi avut;
la noi e cam frig,sta sa ploua,e un timp tare nasol,de numarat bani cine are sau de facut daca aveti cu cine,al meu e la servici,asa ca mai am de asteptat

va pupic pe toate si va doresc o zi buna

POZE

Mergi la inceput

hallo, mai traiti?

eu bine mersi, si inca ce traiesc! maine ma duc la targul de Craciun! ce sa va aduc de acolo.....? repede ca trebuie sa fac lista!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

helloooo!
si eu traiesc,dar ies mai greu la lumina
beyyy,pai tu unde pleci la targ fara noi?
peyyy,hai ca fac lista repede si ti-o trimit,dar ai grija sa te conformezi
pe aci cu andrei,prin casa,am gatit un bors,am strans rufele de pe sfoara,am hranit copilul,mai forumesc si eu un pic,si la caldurica cu puisorul meu;

pupicei si tie Kari si tuturor si o zi buna

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Ati luat-o razna? Nici cind ne-am "nascut" n-am scris juma de capitol in aproape o luna Oare trebuie sa chem ???????

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Ati luat-o razna? Nici cind ne-am "nascut" n-am scris juma de capitol in aproape o luna Oare trebuie sa chem ???????

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

auzi cruello, tu vb? tu care ai disparut prima de aici? tu sa chemi popa sau pe mama omida-conopida sau pe cine vrei tu!

sunt rupta, de picioare, am umblat azi pentru trei ani. andru, de cand tot astept lista aia!

ma duc sa ma imbaiez cu saruri, sper sa nu ma murez de tot!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

kari-listuta e gata,indata o trimit si vezi ca am si eu o copie cu ce am scris acolo ca vreau,asa ca sa nu zici ca nu scria acolo,sa sari ceva din lista
pupici si o seara placuta si mosul sa vina cu desaga plina de tot ce va doriti voi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ehei!!! ce lista ati facut? cumva pt Mosul? Pot sa scriu si eu ceva pe ea? De fapt nici ca mai vreau altceva decit sanatate. Acum chiar ca am tot ce mi-am dorit.
kari a fost o disparitie din motive strict obiective, da' io stiam ca va las pe miini bune si uite ca s-a ales prafu'

Mergi la inceput