Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(42)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita42 spune:
Fetelor am intrat sa va urez un week-end frumos!
amy si babybluerecuperare grabnica si sa fie intr-un ceas bun!..
Babyblue la HSG subtanta de contrast se dreneaza din cavitatea peritoneala in sistemul limfatic, asa ca daca vei observa umflaturi inghinale sa nu te sperii, este posibil sa mai experimentezi ceva discomfort in urmatoarea saptamana, eu asa am patit 

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Ma duc sa fac piata.[/blue] |
Aloooooo, doamna, tocmai ati fost "gaurita"!!!!!!
De fapt, nu te cert prea tare ca si io am fost la cumparaturi in supermarket.
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
ada29 spune:
Salutare fete cochete,
Galli,imi pare rau
Amy,hai ca pana la urma nu a fost o idee asa rea ca te-am trimis la endometrioza,mai tu chiar ai facut piata?
Luminita un weekend placut si tie.
Nico cum esti?
In seara asta avem seara de dans

Ada
Daruind vei dobandi.
amy2007 spune:
Am fost la soacra, la bunica, la supermarceht. Merg ca o baba si abia respir. Ma inteapa si inima, obosesc zici ca ma 70 de ani. dar ma fac eu bine. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Bravo Amy,inseamna ca esti bine sau aproape bine.Totusi menajeaza-te cat poti.Nu ne-ai spus nimic de Tutu,ca om,ca medic..Cum s-a comportat cu tine?
Ada
Daruind vei dobandi.
sorinake spune:
Buna, fetele! Mi-a fost tare dor de veselia voastra! Am fost la un seminar in Bucuresti! Daca aveam vreun nr de telefon poate ma intalneam cu bucurestencele noastre, dar din pacate nu am avut niciun nr de telefon! Data viitoare!
Amy, Babyblue, ma bucur ca sunteti mai bine! Amy, asa te simti cam o saptamana, dar dupa nu mai ai nicio amintire! Nico stie si ea acum! ![]()
Galli, imi pare rau pt z1! Si eu tot z1! Duminica, incep din nou cu injectiile. 
Sa aveti weekend placut si cald!
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
Ellyshor spune:
Buna seara!
Adutza...scumpo nu cred ca de la Vitex te doare caputzul. Sincer din ce am citit eu nu am auzit vreo plangere in acest sens. Mai degraba ai grija sa nu te ia vreo raceala.
Galli

....manca-l-ar lupii de cm nesimtit! Si-a cam luat nasul la purtare. Off with his head!!!!...eiii....

Amy si Baby...ma bucur ca ati trecut cu brio de provocarile pe care vi le-a facut BB

Nasica...megaaa poooop si pt tine!
Pooopicei grasi si pt Mona, Lumy, Sori, Mayan, Floricica albastrea si BB Alexica, si pt toate gagicile inimoase
Babyboom
...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
Eu am dat iama asta seara intr-o cutie de crispy strips de la KFC

N-am mai mancat de mult...si am zis....hai ca nu s-o face gaura in cer![]()
![]()
Au fost tareeeeee bune

In rest, sunt bine. Ma cam jeneaza un pic burtica si vad ca de aseara au inceput sa ma deranjeze si sfracurile. Cred ca e de la lipsa de progesteron.
In fine.....aici sunt...sa vad ce se intampla mai departe![]()
![]()
![]()
Ma bag la un filmultez.
O seara minunata sa aveti dragele mele!

Babyboom
...vino la mami...acum
galliciana spune:
fetelor, asta e..........
stiam, v-am spus.........
azi m-am simtit cat de cat bine,
tocmai
luasem un test,![]()

bine ca nu am dat mult pe el...![]()
si clostilbegyt.....![]()
a venit asa,dintr-o data.....
imi pare rau ca nu am apucat sa merg la dct........

astept inca o minune in viata mea!!!