Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Aveti cap. nou, aici
Si noi ne pregatim de plecare, pe-afara...de mancat prin oras...
O zi excelenta, gagix...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
maria oo doamne sa stii ca se fac sacrificii in ziua de azi daca vrei performanta la vreun sport , totul suporta parintii ,absolut totul asta e .... cand in sfarsit vezi rezultate merita .... merita tot ... si oboseala si banii .... emotiile pe care le-am trait vazandu-l urcand pe podium nu am crezut ca pot exista .... sunt altele ... alte emotii fata de oricare altele .... merita pana la ultimul detaliu
ce-ti mai face ghiocica???
cine doreste sa-mi vada cioara in finala uitati aici http://www.youtube.com/watch?v=8zYyCyuYqcc
si urcand pe podiumul mult visat aici http://www.youtube.com/watch?v=aann_C4x6s8 sa vedeti ce emotii si ce sentimente i-au incercat dragii de ei ce sa mai zic pe mine ca-mi tremura mana filmand ... se si vede dupa filmare ca miscam camera de numa
doris spor la plimbareala si papa in oras
anda si tu vrei zapada ... si eu si eu .... abia astept mos craciun cu zapada
danitin super escapada, vrem pozici
silvana multumesc ... ninge la voi ??
geta tai porcul ???
deya la multi ani si voua ... cum mai esti ????
ana pe unde umblati voi azi ???
pe mine ma doare inca umarul , gatul si mana in jos cu totul , ma ung in draci , beau medicamente ,, nu stiu ce am ... reumatism, raceala, torticolis , cert e ca nu mai pot de durere
o zi faina zuzelor
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
La multi ani Romania!!
Apropo de Mos Craciun, o venit fiu-miu zilele trecute si m-o intrebat, adica mi-o zis "asa-i ca nu exista Mos Craciun??!! Asa-i ca toate cadourile le puneai tu sub brad??!!" si ma privea fix parca astepta sa inventez ceva oricum banuia de anu trecut asa ca n-avea rost s-o mai aburesc si am recunoscut
Nu, nu e inca zapada da' cand o sa fie si va trebe veniti de luati fug la sapa
Mariaa spune:
Dana
Ghiocica face ce stie ea mai bine, adica se joaca
doarme bine dimineata pana pe la 8-8.30, ii dau sa mamince pe urma tragem o joaca in casa, afara sau in parc, 12-13 mancam pranzul si porma somn de voie vreo 2 ore si porma iarasi joaca pana se pune geana pe geana seara la povesti la culcare.
e baietoiul meu de fetita si printesa baietoi a lui tati, adica avem 2/1
intelege tot mai mult despre schimbarea din viata ei si ne intreaba cam zilnic despre asta cate ceva.
ne pupa pe ochi si cand reuseste, fura un pusi pe mana, ne da cu lingura sa mancam la masa, ea zice ca ne ajuta sa mancam facem in casa cort din paturi si dansam pe Madonna
in top la cantecele insa e 'alunelu-alunel' si spune poezii scurte 'de fetite'. il bate pe al meu pe chelie si-i zice smechereste ca aia-i Luna
e mare figura...nu stiu cine face 'cartile' dar ne are pe amandoi in ea si nici nu puteam sa ne dorim mai mult!
anda, mare adevar ai spus cand ai botezat-o ghiocica...e puternica dar si fragila ca un ghiocel!
azi am fost in parc si cred ca dupa ce se trezeste o luam la picior la Zoo si cum Mall-ul deserveste si azi hoarda din oras si al meu presteaza la job, azi suntem intre noi fetele
pentru cateva zile am experimentat si eu ca si alte mamici despresia postadoptie intrebandu-ma daca o sa fiu o mama buna pentru Alexandra, daca o s-o protejez destul de bine de ce-i poate face rau, daca o s-o iubesc ineajuns pentru sufletelul ei incercat, ma rog - intrebari pe care si le pune de fapt orice mama...am concluzionat pentru mine dar si pentru toti cei cu vorbele la ei ca o sa fiu cea mai buna mama pentru Alexandra pentru simplul fapt ca eu sunt mama ei.
si ca tot spun vorbim despre 'pui', pui de om...va spun acuma si de ceilalati puii, de huskioti :D
o sa pun in curand poze cu ei, acuma arata a pui de husky, nu numai niste gogosi pufoase...toti sunt cu ochi albastrii, Maia i-a scos pe toti afara din cusca - ma gandesc ca fiind rasa asta le e cald in cusca pentru ca nici Maia, nici Oscar nu dorm de fel in cusca de cand ii avem.
Alexandra i-ar plimba toata ziua cu caruciorul daca s-ar putea insa cam evit chestia asta sa nu-i creez un stres Maiei care-i alapteaza inca. Totusi sunt 9, daca n-o sa mai aiba lapte si trebuie sa-i hranesc cu biberonul, am pus-o Am dat deja anunt pentru ei si se pare ca in curand pleaca prin tara puiutii
cam astea-s news-urile de la noi, am intins un cearceaf sa-mi scot parleala ca n-am scris pe bune de-o vreme, se cunoasca ca-i pauza de somn la ghiocica, asa-i?!
silvana, ti-am potolit dorul acuma sper
va tzuc adunat-o imprastiat pe toate si sa aveti o zi grozava!
hai Romania!
mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
deya spune:
Dana cam tremurata filmarea aiafelicitari
.Cum sunt?Bine pana acu......ma duc acu ca am un razboi in doi
dar in rest bine multumesc
Mariaa ai scris tare frumos.Cum fu azi ca intre fete?
Imi sopteste si mie cineva mailu ala comun sa vad cam e in el?
anda spune:
baaai, bestiala zi. ras de ma doare burta. fain rau. mall mansarda la potoale, ca s-o terminat cele gatite si cheful meu era la zero, am luat pulsul ingramadelii, am mai bagat doua cosuri de fructe de la auchan, fugit de acolo repede...in rozelor
s-am jucat sotron...bai, pe bune, am dat in mintea copiilor. noi ca noi, da' edi foxt in extaz.... si am continuat acasa cu "calcatea"...sper sa ne mai tina bateriile ca parca am fost la 100m garduri
daca va mai amintiti din joacele bunicii, ia mai dati si mie o lista...ca ne reinventam ...dam in neuronu' de 7 ani....
simoo, ia vezi poate te inspira. si mai da si tu cu idei
POZE aici.
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
Mariaa spune:
ne inspira, ne inspira!
deocamdata savuram la maxim baloanele de sapun, cortul din paturi, spalatul curtii cu mopul (la greu..) si seara de seara musai sa iesim sa numaram 'stelul' si sa pozam Luna! restul jucariilor tolanesc bine mersi in casa, nu are treaba cu ele..
si mami povesteste seara de seara cum culegatoarea de stele ne-a ascultat rugamintile si a transformat o steluta in fetita si a numit-o Alexandra si a trimis-o la noi!
intrebarea zilei de azi: eu sunt fetita voastra?!?!
ma duc ca-i iures, numa de am ajuns de la artificii si e zarva mare, dada ca-ntre fete!
Laurelul daca ne citesti, sunteti grozavi de frumosi toti 3
seara faina tuturor mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 La multi ani Romania!! Apropo de Mos Craciun, o venit fiu-miu zilele trecute si m-o intrebat, adica mi-o zis "asa-i ca nu exista Mos Craciun??!! Asa-i ca toate cadourile le puneai tu sub brad??!!" si ma privea fix parca astepta sa inventez ceva ![]() ![]() Nu, nu e inca zapada da' cand o sa fie si va trebe veniti de luati ![]() ![]() Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
moaaama ce raspuns sofisticat am io pregatit pentru ziua aia. desi pare-se ca va fi simplu...tinind cont ca pe zana maseluta am desfiintat-o pe la constanta ashaa, cu cotitura....
- mamaaa asa-i ca doar in povesti sunt zane?
- asa-i
- mamaa, dar ele nu exista de nici un fel?
- noooo (io talamba)
- pai si zana maseluta???
omg omg....
problema e ca in zana maseluta nu cred, da' mai cred in mos craciun
![](icon_smile_big.gif)
si pin la urma cum ati rezolvat-o?
![](icon_smile.gif)
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
silvana75 spune:
Maria, asa mai vi de acasa
Anda, n-am mai putut s-o dau cotita ca ma privea fix in ochi, m-o prins de brat si avea privirea "daca ma minti, ai pus-o" . I-am zis ca nu exista iar daca el vrea sa creada, atunci exista, asa cum eu cred si tata la fel ... i-am zis sa scrie scrisoare, la care "pai iti spun ce sa-mi iei" ... o crescut si fecioru meu
Noi ne jucam scunsa, prinsa pe catarate (nu vrei sa stii pe unde ma cocot si cate vanatai am pe picioare) si ca jocuri pasnice avem pacalici, nu te supara frate si mai nou sah. Scoala jucam asta vara in curtea scolii
ma duc sa vizionez pozele