M-am hotarat..........adoptie(67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Craciun fericit si un An Nou mai bun!
Va doresc ca in 2010 sa se implineasca toate dorintele.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Craciun fericit, plin de speranta si implinire alaturi de cei dragi

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaAnca spune:

Celor carora anul 2008 nu le-a trimis in brate un puiut, care nu si-au vazut chipul oglindit in ochii unui copil si care nu cunosc inca increderea cu care un copil isi pune manuta in palma ta, va doresc Sarbatori frumoase, An Nou cu sanatate si cu sperante implinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Va urez tuturor un Craciun cu pace, liniste si bucurie! Fie sa se implineasca toate gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Noi va uram Craciun fericit si toate dorintele sa vi se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sarbatori fericite !

N-am mai dat de multa vreme pe aici, dar sa stiti ca suntem bine si eu si Maria. Aseara a venit Mos Craciun acasa si Meri l-a lasat pe bietul fara suflare: i-a sarit in brate, l-a tras de barba, l-a pus sa se descalte si chiar sa-si scoata si sosetele...

Va pupam,
Ela si Maria

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU ASA CUM IL DORITI SI CUM IL VISATI !

dpluhovici[/b]- FELICITARI SI SA VA BUCURATI IN FIECARE CLIPA DE MINUNEA VOASTRA !

Simo_75 si sa stii ca in clipele de ragaz ma gandesc la tine si ma rog sa simti si tu caldura aceea in sufletul tau !

[b]SoriLea, Misha, Claudia, gabi_99, crissis
- sarbatori minunate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi voua!!

maria_t1971- multumesc din suflet pentru urari si sa stii ca ma gandesc la tine in fiecare zi .

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Frumosi mai sunt puiuti vostri Tzuni; ioanaalice(atat am vazut) sa dea DD sa fie sanatosi si norocosi in viata.

Va doresc ca anul care vine sa va aduca sanatate, fericire si tot ce va doriti voi.
LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sunt cu inima alaturi de voi, toti parintii curajosi de aici sau din alte parti. Din postura de "cel mai fericit parinte" (si de veteran, evident...) va doresc implinirea rapida a dorintei voastre legitime, de a va strange copilul in brate, fara ca vreun nor sa intunece aceasta legatura. Sunt sigur ca hotararea voastra va aduce finalul scontat si va asigur, din toata inima, ca merita efortul...
La multi ani!
Rufus, fericit tata de Ioana (dar si de Ana si Teodora!)

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput