M-am hotarat..........adoptie(67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dpluhovici FELICITARI, MAMICOOOOOO!!!

ce cadou minunat de Mos Craciun! si mai putin si ii sarbatoriti ziua de nastere impreuna

o viata fericita in 3 va dorim si noi

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

ooo, ma scuzi carmenuia am facut o greseala, credeam ca acum ati obtinut atestatul.... si gata si copilul. Oricum felicitari ca s-a rezolvat, iar acum treburile astea urate cu asteptatul, la voi, sunt de domeniul trecutului... mie mi-e asa de teama de perioada asta de asteptare...

6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

puffy10 bolborosesc GRIPA PORCINA acuma, ca au intrat in carantina si nu am cum sa mai trec pe acolo, dar trecea ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Dpluhovici felicitari mamico Luna asta e minunata pentru voi,sa fiti sanatosi si fericiti toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna dragelor!
Am si eu o curiozitate: in zonele din care faceti parte, cate dosare sunt in asteptare (a copiilor, bineinteles)???
La noi pe Prahova au depasit 50 de dosare pe lista de asteptare!!!! Cum vi se pare??? in conditiile in care ei nu au niciun copil adoptabil....

6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

puffy La mine in sectorul 5 Bucuresti, d-na cu care am vorbit ( una dintre cele doua care sunt pe sectorul 5) avea 10 dosare in lucru cand am depus noi dosarul ( 17.12.2009). Nu mi se pare foarte mult...
Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaAnca spune:

Buna fetelor,

In 2007 cand ne-am depus noi dosarul erau 10 familii. Pana astazi nu am vazut nici un copil. In martie trebuie sa ne refacem atestatul a 3-a oara. Daca va dura 120 de zile (conform noii legi) o sa il primim in septembrie (luna august este luna de concedii si nu se misca nimic). Deci, mai trece un an....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

felicitari, dpluhovici!!!
ma bucur mult de tot pentru voi!

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salut,

Cata activitate pe aici si cate mamici fericite. Ma bucur din suflet pt voi. Eu nu am reusit sa termin, pt ca hotararea a fost gresita si atrebuit sa fac cerere de corectarea erorilor, care o sa-mi vina dupa sarb. Asa m-am saturat ca nu mai am rabdare.

Fetelor dragelor, vin si eu cu o rugaminte la voi, vrem si noi un VOT, daca se poate http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=5116.
MULTUMIM MULT DE TOT

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

HELLO MAMICILOR,

NU AM MAI SCRIS NIMIC E AICI DAR VAD CA AVETI CEVA ACTIVITATE, FELICITARI NOILOR MAMICI.
ASTAZI AM DEVENIT OFICIAL ,CU CERTIFICAT DE NASTERE SI LIVRET DE FAMILIE, MAMA SI TATAL FETITEI BIANCA CHRISTINA!!!! SUNTEM ASA DE FERICITI CA NICI NU STIM CUM AU TRECUT ANII IN CARE INCERCAM SA AVEM UN COPIL AL NOSTRU, EXPERIENTELE GRELE SI FOARTE GRELE , SI DUMNEZEU NE-A HARAZIT O MINUNE DE FETITA.
DORESC CELOR CARE ASTEAPTA SA NU DISPERE SI SA AIBE SPERANTA CA EXISTA UN SUFLETEL SI PENTRU EI PE LUMEA ASTA.

VA PUPAM SI VA URAM SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput