Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata,

Cami, Dumnezeu sa le ajute Alinei, lui Adrian si familiilor atat de greu puse la incercare. Te asteptam cu vesti si ne rugam sa fie vesti bune si, asa cum spui, Alina sa fie sanatoaasa si sa se bucure de cei dragi! Doamne Ajuta!

Pogonici, eu inclin spre parerea lui Cami, in sensul ca poate e bine sa mai ceri o parere. Dumnezeu sa iti ajute!

YOYOYO, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!! Iti multumim pentru ca ai impartasit cu noi ceeace ai facut tu si a fost cu succes! Sarcina usoara, Bebelus la termen si sanatos si te mai asteptam sa ne povestesti! Cand ai timp si daca iti face placere... Iti multumim pentru aprecieri!

Ma intreb unde a disparut Ioanact... Alina, mie chiar imi este dor de tine, sper ca totul e ok... Te asteptam.

tuturor, Angel, unde ai plecat tu de spui ca e asa de frumos? Chiar m-ai facut curioasa.

As vrea sa va scriu fiecareia la care ma gandesc acum cate un gand bun... ia sa vedem, Georgia, Magdita, Madut, Laurra, Anadomnica, Karla, Virginia, Cleo, Marryan, Pogonici, Theiuta, Caciantoni, Cami, Danangie, Montytaiana... nu mai stim nimic despre tine, Anaomaria, Oanka80, Criss_2081, Anita75, Deeva, Katymana, Mamieea, Housepocket, Luca2008, Alexela (ce mai faci?), Mara Anisia, Aditi_g, Adela (mami lui Stefan), Suflet, Hera_25, dupa cum vedeti, am "amestecat" fete care scriu acum cu fete despre care nu mai stim nimic, din pacate. NU este un apel ci mi-a facut placere sa imi amintesc si sa vad cate nume pot scrie... Ma intreb adesea ce mai face Malina, care ne scria intr-o vreme (mmc_nd), sper ca este bine si poate ne va aduce o veste frumoasa daca vede acest mesaj. Mai sunt inca multe fete pe care le am in suflet, va doresc tuturor multe binecuvantari si imi doresc, de Sarbatori, sa va aduc o veste frumoasa despre mine.

Sa va ajute Dumnezeu in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Psalmul 65

Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor. O cantare a invierii

1 Strigati lui Dumnezeu tot pamantul. Cantati numele Lui; dati slava laudei Lui.
2. Ziceti lui Dumnezeu: Cat sant de infricosatoare lucrurile Tale ! Pentru multimea puterii Tale, Te vor lingusi vrajmasiiTai.
3. Tot pamantul sa se inchine Tie, si sa cante Tie, sa cante numelui Tau.
4. Veniti si vedeti lucrurile lui Dumnezeu, infricosator in sfaturi mai mult decat fiii oameniler.
5. Cel ce preface marea in uscat, prin rau vor trece cu piciorul. Acolo ne vom veseli de El,
6. De Cel ce stapaneste cu puterea Sa veacul. Ochii Lui spre neamuri privesc; cei ce se razvratesc sa nu se inalte intru sine.
7. Binecuvantati neamuri pe Dumnezeul nostru si faceti sa se auda glasul laudei Lui,
8. Care a dat sufletului meu viata si n-a lasat sa se clatine picioarele mele.
9. Ca ne-ai cercetat pe noi, Dumnezeule, cu foc ne-ai lamurit pe noi, precum se lamureste argintul.
10. Prinsu-ne-ai pe noi in cursa; pus-ai necazuri pe umarul nostru;
11. Ridicat-ai oameni pe capetele noastre, trecut-am prin foc si prin apa si ne-ai scos la odihna.
12. Intra-voi in casa Ta cu arderi de tot, implini-voi Tie fagaduintele mele,
13. Pe care le-au rostit buzele mele si le-a grait gura mea, intru necazul meu.
14. Arderi de tot grase voi aduce Tie, cu tamaie si berbeci; iti voi jertfi boi si tapi.
15. Veniti de auziti toti cei ce va temeti de Dumnezeu si va voi povesti cate a facut El sufletului meu.
16. Catre Dansul cu gura mea am strigat si L-am laudat cu gura mea.
17. Nedreptate de am avut amn inima mea sa nu ma auda Domnul.
18. Pentru aceasta m-a auzit Dumnezeu; luat-a aminte glasul rugaciunii mele.
19. Binecuvantat este Dumnezeu, Care n-a departat rugaciunea mea si mila Lui de la mine.

Sa fie de folos!
Doamne Ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata fetelor....

livsy

sinaxarul audio de astazi: www.sinaxar.ro/21nov.mp3" target="_blank">21 noiembrie 2009

Intrarea Maicii Domnului in Biserica
Citat:
Intrarea Maicii Domnului este sarbatorita in fiecare an, pe 21 noiembrie. Este sarbatoarea in amintirea zilei in care, Sfintii Ioachim si Ana au adus-o pe fiica lor Maria, in varsta de trei ani, la templu. Aici a fost intampinata de marele preot Zaharia, tatal Sfantului Ioan Botezatorul, care a dus-o in cea mai sfanta incapere din acest loc, in Sfanta Sfintelor, unde va ramane pana la varsta de 15 ani. Desi sunt persoane care afirma ca lucrul acesta era cu neputinta, totusi Biserica, in cantarile ei afirma: "Ceea ce s-a hranit in Sfanta Sfintelor, celei imbracate cu credinta si cu intelepciune si cu neintinata feciorie, mai marele Gavriil i-a adus din ceruri inchinaciune". Informatii despre acest eveniment din viata Maicii Domnului avem in "Evanghelia dupa Iacov" sau "Protoevanghelia", o scriere apocrifa din secolul al II-lea. Precizam ca dintre sarbatorile inchinate Maicii Domnului, numai "Bunavestire" are la baza un eveniment istoric consemnat in Sfanta Scriptura (Luca I, 26-38). Despre celelate sarbatori, evangheliile canonice nu ne dau marturii, informatiile provenind din Sfanta Traditie si din evangheliile necanonice (apocrife).

va pupic si va urez o zi frumoasa.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna ziua dragele mele......ma iertati pentru indelungata absenta? mi-a fost tare tare dor de voi, ma gandeam foarte des la voi, intram, va citeam si cand sa scriu scartaia mandra, sau mai stiu eu ce intervenea

nu pot sa nu ma bucur cu lacrimi de fericire pt vvvv si mamimeea si bineinteles celellate fete; alte burtici deja isi tin bebelusii in brate, felicitari

livsy, pupici si multumim ca te gandesti la noi, ca si alte fete de aici

chiar toata saptamana ma gadeam la voi ca pe 26 e Sf Stelian si voi merge iar cu daruri la biserica si cu listuta de aici ca de fiecare data;

incerc sa va scriem un pic despre noi si cu iertare ca nu reusesc sa citesc totul din urma, dar promit ca recuperez:

suntem bine, tocmai ce am implinit 6 luni, am papat doar san pana la 6 luni si de 3 zile supica; avem aproape 9 kg si 74 de cm, stam in fundulet, suntem vesele tare si cand ne suparam melodia care ne linisteste cel mai mult e "Acatistul de multumire catre Dzeu" (e pus si pe fundalul la dvd-urile de la botez); mananca tot timpul lui mami, mai ales ca doua zile pe saptamana mi-am luat niste ore la facultate sa ma mai deconectez un pic si pt banuti....

este cu adevarat o minune de la Dzeu, a racit un pic o singura data, dar Maicuta o insanatoseste pe loc; am momente cand o tin in brate si pur si simplu plang.....de fericire

mereu ma gandesc la voi si O rog pe Maicuta sa va lumineze viata cu o asa minune

mvb, se implineste un an acusi, deci poti incerca dupa cate imi amitesc eu, nu?

happy, la tine s elasa asteptata, dar o sa vina si minunatia de moment cand te va bucura cu o veste extraordinara ca si pe fetele de aici

caciantoni, fericesti mereu fetele de aici cu scrierile tale si sinxarul.....ca d eobicei cu siguranta

cami_antonia, te asteptam cu vesti bune; Doamne ajuta!

sunt multe de povestit, am fost si la mare, am cununat, am botezat, am fost plecate si o luna din Iasi; de Sf Parascheva tare ma intrebam cate fete de aici oare sunt la rand, sau cate au venit la Iasi?

maraie printesa....

fetelor, inca odata iertare pentru absenta fizica, dar nu si morala, si sper ca ma primiti inapoi

va imbratisez cu drag si Dumnezeu sa bucure acest grup luminos numai cu vesti bune

angel

revin cu drag sa mai recuperez pe cat posibil din urma

doamne ce dor mi-a fost......

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Livsy

Ma intreb unde a disparut Ioanact... Alina, mie chiar imi este dor de tine, sper ca totul e ok... Te asteptam.

Doamne Ajuta!

Sunt aici!
Am fost ocupata cateva zile, am facut o soba in camera unde o vom muta pe Ioana, deci va fi camera ei..a trebuit sa strang dupa nenea' care ne-a facut soba, dat cu apiratorul/ ..etc.
Noi suntem bine, multumim lui Dumnezeu si tie ca iti faci griji pt noi (si pt celelalte fete )..mai ales ca de Luni intru in luna a 5 a .

cami_antonia sunt si eu alaturi de voi, si ma rog Bunului Dumnezeu sa fi trecut Alina peste operatie si ca se va simti mult mai bine si curand se va vindeca..merita sa fie fericita.
Ma rog ca sa se stranga si cealalta parte din banii.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Lauraa ma bucur mult ca ne-ai scris si ca sunteti bine, e de inteles absenta ta.
La multe lunite si anisori, Mayei! Sa fie sanatoasa si sa va faca fericiti toata viata!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie21.htm" target="_blank"> Aici aveti sinaxarul de azi!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

lauraaaaaaaaaaaa pupici...
si printesei la fel...

eu te mai urmaresc la scutece...

ioanact

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna fetele!

Ma rog pentru Alina si ii tin pumnii strinsi! Si lui Adrian...of Doamne, ce incercati greu au fost!

YOYOYO, ne bucuram pentru fericirea ta!

Am o simbata ocupata cu gatit si alte treburi gospodaresti.

Intru mai pe seara!

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Slavit sa fie Domnul!

incep cu lauraa de care imi era tare dor - draguta, mi-ai facut ziua frumoasa cu mesajul tau....asa o bucurie m-a cuprins cand am intrat pe forum si am vazut ca ne-ai scris....sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de ea in continuare, iar Maicuta Domnului sa va ocroteasca totdeauna!.....daca ai sti ca de cateva ori am fost tentata sa te sun si m-am gandit sa nu fie un moment nepotrivit.....

multumesc ionact si happymum pt. sinaxar - Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca.....

cami - da-ne vesti despre Alina!

Mergi la inceput