Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)
Raspunsuri - Pagina 11
Livsy spune:
Draga Pogonici, imi pare nespus de rau. Te rog, nu dispera. Eu nu voi putea spue atatd e frumos, sunt insa total de acord cu ceeace ti-a spus Angel, ca va veni momentul cand vei privi aceste momente de durere ca pe ceva ce de mult a trecut... si nu vei putea crede ca ai fost atat de indurerata pentru ca vei fi foarte bucuroasa cu tine si viata ta. Cred ca este important sa crezi si tu asta acum, daca poti. Noi ne rugam pentru tine, Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa te lumineze si capul sus caci exista solutii. Te imbratisez cu multa dragoste si vei vedea ca toate cele care te incurajam avem dreptate. 

Draga Victorita 
, iti MULTUMESC din suflet pentru mesaj, nu am putut raspunde pe pm pentru ca nu era activat acel buton de reply, nu stiu de ce. Dar am sa iti rapund. Iti multumesc din suflet!
Va imbratisez cu multa dragoste! 
TUTUROR
Ana
georgia_c spune:
m'neata dragutele
nu am citit pagina din urma .. insa vroiam sa-i spun Livsy-ei , ca daca are cutiuta de mesaje plina (inbox si/sau outbox), butonul de reply nu mai este activ .. sper asta sa fie "buba"
fug sa citesc din urma si revin
Doamne ajuta la post usor!
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
deeva73 spune:
Buna dimineata fete si cipicah,
mamieea si eu imi amintesc de tine foarte bine. Iti doresc sa-ti creasca pruncu'n pantec pan' la termen. Domnu' va ocroteasca.
happymum ma bucur sa vad ca ne scri din nou, asta insamna ca nu ne-ai parasit.
pogonici iara imi gasesc cu greu cuvintele ca si la angel33. Urasc sa zic "lasa ca vine si vremea ta, ce-i al tau ii pus de-o parte", la fel de mult cum urasc sa mi se spuna mie acest lucru. Asa ca mai bine tac si ma rog Domnului si Maicii Precesta sa nu ne uite. Plangi draga mea, descarca-te si apoi te ridica sa mergi mai departe, iara de nu poti noi suntem aici sa te ajutam. Dar nu deznadajdui, cele ce-s cu neputinta pentru om is cu putinta pentru Dumnezau. El o facut toata lumea asta, au tu crezi ca n-ar putea face un prunc pentru tine daca Ii vei cere? 
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
happymum spune:
buna dimineata....
sa aveti o zi buna...
nu v-am parasit deloc deeva...
eu ascult sinaxarul de azi....
vi-l pun si voua... asa am impresia ca il ascultam impreuna...
www.sinaxar.ro/19nov.mp3" target="_blank">sinaxar - audio
pogo imi pare asa de rau... sa iti ajute Domnul sa gasesti raspunsul potrivit...
cu drag, numai bine...
Blog
georgia_c spune:
am revenit
pogonici , sincer imi pare rau de ce am citit .. trecand insa peste aspectul dureros , si ajungand la cel medical , sfatul meu este , sa te gandesti bine daca are sens sa amani scoaterea trompitelor , caci eu stiu ca nu e chiar f sanatos sa stai cu lichidul acele , care am citit ca este toxic , in organism , mai ales ca ai si parerea dr care a zis ca a evoluat fata de ce era
cred ca nu ar fi rau sa ceri parerea fetelor de pe topicul dedicat problemei
despre mine , ce sa va spun , ma simt fff bine , zambesc ca un copil fara griji
(dupa o perioada mai innorata) trec printr-o perioada tare faina , este si Craciunelu' aproape, si desi stiu ca posturile nu sunt pt distractie , ci pt rugacine , nu ma pot abtine sa nu fiu ff vesela si bine dispusa ;cred ca voi opta si pt a citi un acatist cel putin pe zi ,care sa ma readuca in atmosfera de post![]()
sper sa auzim de cat mai multi bbici dupa post 
Doamne ajuta tuturor!
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
deeva73 spune:
georgia
m-ai binedispus si pe mine. No sa sti tu ca nu numa' tristetea ii molipsitoare, da' si bucuria.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
pogonici1977 spune:
mati facut sa plang....iar....va multumesc de sprijin..nu stiu sunt in mare dilema..ptr anul trecut taoata luna decembrie am lipsit tot ptr operatie..tot hidrosalpinx dar atunci nu era asa de grav..era o forma mai usoara..si uite in nici 10 luni ce mult sa refecaut si nu putin ci rau de tau..incat sunt varza TROMEPETELE MELE...
ce folos ca mau curatat..daca stiam ce soarta voi avea..nu le scoteam eu atunci???
dar nu stim ce aduce ziua de maine..si uite asa trebuies sa o iau de la zero..operatie.bani..duerere..etc...
intradevar infectia in organism nu e buna...mas opera si acuma..caci simt eu ca ceva nui in regula..ma dor ovarele....ma doare spatele...nu comtinuu..dar ma dor..obosesc f des...deci ceva nui in regula...caci imi cunosc organismmul ffff bine...
nu ezit nici un minut..vreau sa le scot defintiv...caci miau facut zile fripte si amare...
dar bunul dumnzeu si maicuta domnului imi va arata pasii pe care trebuie sai parcurg
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
cami_antonia spune:
FETELEEEEEEEEEEEEE
am venit cu vesti caldeeeeeeeee
ERAU DEJA LA ANALIZE
SI CICA MAINE O SI OPEREAZAAAAAAAAA
VA ROG SA NE RUGAM PT ALINA DISEARA SI MAINEEEEEEEE
SI SA MAI ANUNTAM SA STRANGEM RESTUL DE BANIIIIIIIII
NU-MI VINE SA CRED
SA II AJUTE DUMNEZEUUUUUUUU
SA VA UITATTI LA STIRI CA SIGUR II DA LA KANAL D LA 18 30
OFFFFFFFF
SA IMI FITI ALATURI MAINE CA AM EMOTII CAT CARUL
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
magdita spune:
Buna fete dragi,
Cami
, am emotii eu, ce sa mai zic de voi. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de ei mereu si sa ii aiba in paza 

.
Pogonici
, imi pare rau pentru necazul tau. Parerea mea este aceeasi cu a fetelor : trebuie scoase, ca sa ai sanse prin FIV, pentru ca acel lichid toxic, din tot ce am citit, omoara embrionii plasati in uter. Sa-ti ajute DD sa te linistesti si sa iei cele mai bune decizii
.
Pup toate fetele si post usor va doresc in continuare 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
cora79 spune:
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie si cu ALINA la operatie si dupa

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"