oligoastenoteratozoospermie 5
Raspunsuri - Pagina 8
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 alla, , Doamne Ajuta sa fie asa !de fapt, sunt sigur ca va fi bine ![]() tu, ce veste ai ? ![]() |
depinde cum le privesti.
liniutele nu au fost sa fie nici luna asta, asa ca ne reintoarcem la ungurasi
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
depinde cum le privesti. liniutele nu au fost sa fie nici luna asta, asa ca ne reintoarcem la ungurasi _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
hai, in decembrie, poate avem amandoi, ma rog, ca si cupluri, II liniutze
andrabirni spune:
Tanoo, eu am o intrebare:cum ti-a iesit spermograma fata de cea facuta de dr Matei?
alla76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tannoo25
hai, in decembrie, poate avem amandoi, ma rog, ca si cupluri, II liniutze ![]() |
nu putem inca...
am ramas fara bani
ne-au papat IA-urile si analizele cam tot
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sabrinela spune:
Bine ai venit ,tannoo
felicitari pt.imbunatatirea spermogramei!de maine incep si eu puregonul![]()
didiloo spune:
buna dimineata!
tanno ma bucur ca a fost totul bine. va doresc succes si cat mai curand bebelusi!
ianna noi facem fiv+icsi la debrecen cu dr. tandor. si noi ne-am gandit la analiza genetica a embrionilor.
vulturas, dr. tandor ne-a spus ca doar daca facem icsi avem sanse.
sa aveti o zi frumoasa!
Zuzet spune:
Tannooo...v-ati intors cu SUPER VESTI!!! Va doresc ca aceasta poveste sa aibe un final fericit. BRAVO pentru hotarare!!!
Zuzet spune:
Tannoo, la ce scor ajunge FIV+ICSI la ei? Sa vad daca putem indrazni sa ne gandim si la varianta asta...
ianna2002 spune:
Tannoo,ma bucur mult pentru voi, inseamna ca ne veti da vesti bune mai devreme decat as fi crezut.
Asa imi vine si mie sa-i scriu lui Peter Kovacs la Budapesta, dar am vorbit cu sotul ca demaram si noi la anu', desi banutii sunt pregatiti...
Mi-am pierdut si eu rabdarea, vreau un
.
Pana una alta, sotul meu o sa repete spermograma miercuri, de data asta la Giulesti.
ianna2002 spune:
De fapt nu, vreau 
, ba chiar 

.
Ce ziceti de asta?!
Tanoo, de ce doar cu ICSI merge, ca aveti mobilitate de aproape 50, nu?!

, Doamne Ajuta sa fie asa !