oligoastenoteratozoospermie 5
Raspunsuri - Pagina 2
tveety spune:
Maya daca ai sub 2 mil nu mai pot verifica forma sau motilitate
Va scriu mai incolo ca momentan sunt pe punctul de a pleca de la birou 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
Maya_I spune:
Tveety, te asteptam...
Pai numai la ultima spermograma i'au iesit sub 2 milioane, primele doua dati au avut peste, 3 milioane si ceva respectiv 2 milioane 300 sau asa ceva
tannoo25 spune:
hello, gagici 
didiloo, da-ne mai multe detalii in ceea ce priveste rezultatul spermogramei; ca sa ne putem exprima opiniile; lasa branca ursului deoparte ...
fetelor, vi se pare mai competent Kovacs, la Budapesta ?
zuzet, o sa ridicam aceasta problema in fata lui zadori; sa vedem, macar, ce parere are; mercic pentru sugestie 
alla, vreo veste, ceva ?

ianna, didiloo e de la Satu Mare; cred ca nu vom stii doctorul de care ne va zice ... 
maya, si in cazul meu se recomanda tot FIV+ICSI, caci formele anormale reprezinta o problema si asa se pot alege cei normali
; deci nu neaparat cand numarul e 0 ...
vulturico, tveety 
tannoo25 spune:
fetelor, nu-mi vine sa cred ....
candva, a scris pe la noi, csana ... va mai amintiti de ea ?
am citit la sub dedicat lui tutunaru ca rocsana ( csana ) a decis sa faca FIV cu el ... 
nu stiu de unde atata curaj sa se lase pe mana lui pentru pasul asta ... 
Maya_I spune:
Tannoo, poate ca a convins-o cineva sa se duca la Tutu.
Cum si tu tot ICSI faci? Adica necesiti punctie? Oooo! dar oricum, asa e, tu ai putine forme normale. Posibil ca si in cazul lui Didiloo sa fie cam la fel din moment ce medicii de la Debrecen i-au recomandat ICSI.
Despre Kovacs am auzit lucruri foarte bune, dar si despre Zadori la fel. N-as sti ce sa te sfatuiesc in privinta asta. Se pare ca amandoi au aceeasi daruire pentru meseria lor. Totusi Budapesta e mai departe si cred ca pana la urma costa mai scump, cred ca Budapesta e un oras mai scump. In plus ar trebui sa faci alta programare si sa mai pierzi ceva timp. Dar daca asta nu te deranjeaza, nu-i o problema. Dar poate isi exprima si celelalte fete opinia si apoi o sa-ti formezi o idee.
danuk spune:
Buna seara! Ajutati-ma si pe mine cu o informatie...stiu ca s-a mai discutat pe forum despre PROFERTIL. Ce stiti despre acest medicament?
Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/
Maya_I spune:
Nu stiu cat costa FIV la Tutunaru, dar judecand dupa pretul unei spermograme nu cred ca e deloc ieftin. Dar lasand la o parte ideea de bani eu nu m-as duce la o clinica fara rezultate, unde sa nici nu fiu tratata cum trebuie. Adica de ce nu m-as duce la o clinica unde sa fiu tratata cu maxima seriozitate si dedicare (vezi medicii unguri) pe aceeasi bani sau chiar pe mai putini?
dar na, fiecare face ce vrea cu banii si cu timpul lui, ce sa zic. Sper doar sa nu regrete decizia luata.
tannoo25 spune:
maya, referitor la costurile unui FIV la tutunaru, cunosc un caz care, atunci cand tras linie a insumat 5000 euro ( 1000 - o mie si vreo 300 tratamentul ) ... deci, destul de scump, nu ? vis-a-vis de experienta lui in FIV-uri ...
aaa, azi nu am vb cu Elena, caci nu a fost la serv; nu am vrut sa o sun; a fost toata ziua la doctor, cu una, alta si nu am vrut sa o deranjez; nu te supara 
tveety spune:
Am revenit!!!!
Vulturico felicitari pt spermograma!!!!!!!!!!!!!!! 

Maya si la voi este ff promitatoare, continuati cu vitamine precis o sa aveti rezultate. Te inteleg perfect ca iti faci griji din cauze financiare si la noi e putin naspa, pt FIV ne imprumutam
nu de la banca, ea nu ne-ar da 100%. Vin si sarbatorile...dar este un DD acolo sus sa avem incredere in El si ne va ajuta.
ICSI se face cand nu sunt spermele destul de bune si mai este ceva AH cand se da o mana de ajutor pentru fecundare. Prea mult nu stiu insa nici eu.
Tannoo sincer nu stiu ce sa-ti spun, la Budapesta sunt 5 medici, nu este doar Kovacs si sunt buni si altii.
Si pe mine ma batea gandul sa-mi iau analizele si sa ma duc acolo. Apoi am renuntat pentru ca: este aproape Szeged de TM (costuri mai mici pt transport si cazare) si vad ca procedura e mai scumpa, aparent. Iar pe de alta parte tind sa cred ca problemele noastre sunt stict legate de problema la al meu si cu putin ajutor daca se intampla fecundarea implantarea se paote realiza. (Vezi Mirela) Deci nu cred ca se necesita la noi o atentie deosebita la tratament. Am insa o prietena ea are probleme si am sfatuit-o sa mearga la Budapesta la K, insa nu stiu incotro va lua, cred ca tot la Szeged s-a programat.
La voi drumul poate fi mai scump dat castigati timp daca va duceti la Budapesta cu avionul, iar ca oras este fff frumos. Decizia va aprtine, nu vreau sa-ti dau sfaturi eu ti-am scris dilema si decizia mea. Mai ma duc inca la un eco inainte de FIV si daca nu vad ca mi se acorda destula atenti nici nu voi face FIV1 la Szeged, ma duc la Budapesta, dar nu la K ci voi cere un medic care nu este suprasolicitat.
In rest am fost la endocrinolog am anticorpi TPO de cca 10 ori mai mare decat limita, insa nu este chiar o mare problema. Dna doctor mi-a prescris tratament cu Euthyrox, pentru a incerca sa scadem TSH-ul meu sub 2
daca chiar are legatura sa fie sub 2 atunci lucram la ea sa-mi scade. (am avut 3,6 apoi 4,21 si ultima 3,72) In decembrie verificam daca medicamantul da sau nu rezultate, iar daca trebuie mai marim doza. Spune sa nu este dovedit ca peste 2 nu se poate realiza implantarea dar avand in vedere ca facem FIV nu ne riscam 
Iar am fost lunga scuze 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 maya, referitor la costurile unui FIV la tutunaru, cunosc un caz care, atunci cand tras linie a insumat 5000 euro ( 1000 - o mie si vreo 300 tratamentul ) ... deci, destul de scump, nu ? vis-a-vis de experienta lui in FIV-uri ... aaa, azi nu am vb cu Elena, caci nu a fost la serv; nu am vrut sa o sun; a fost toata ziua la doctor, cu una, alta si nu am vrut sa o deranjez; nu te supara ![]() |
Tannoo, foarte scump, mai ales daca nu da rezultat. Doamne fereste, cum sa ma supar? Nu ai nici o obligatie fata de mine. In afar de asta ti-am spus ca nu e graba, asa ca stai linistit,
. Mercic