oligoastenoteratozoospermie 5
Raspunsuri - Pagina 15
tveety spune:
Tannoo succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va tinem pumnii!!!! 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
vulturas spune:
tveety iti doresc multa rabdare si putere sa gasesti forta pt a lupta pt bb...poate e mai bine sa lasi sa treaca sarbatorile si sa vezi de la anul ce e de facut...sotul tau si acum refuza pastilutele?
al meu a acceptat ideea dupa ce m-am chinuit atata timp sa ii explic...a fost de acord sa ia pastilute cand a vazut schimbarea de spermograma si cand a vazut ca dr. Moisa e de acord cu tratamentul naturist pe care il cumparasem....si acum ia cumintel pastilutele si astept sa vina luna februarie sa repetam spermograma...Moisa ne-a chemat in ianuarie, dupa 2.5 luni ca sa vada cum evolueaza...dar mi se pare devreme, asa ca pe 10 feb se implinesc 3 luni de tratament si la sf lunii o sa mergem ca sa fiu eu cu sufletul impacat....ooof ce m-am intins...pup fata si capul sus
tanno bafta multa...ma bucur ca ne tii la curent cu vestile
ianna2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety Vulturas mersi pt intrebare sunt bine, incerc sa-mi traiesc zilele fara sa ma tot gandesc la bebe, e greu, dar altfel o voi lua razna. Am pierdut si optimismul asa ca am pus deoparta lupta de a avea in zadar bebe, astept sarbatoriile sa fiu cu cei dragi si sa ma odihnesc.Tu cum te simit, al tau tot cu tratamentul? Aveti programat o spermogarma in viitor? In afara de Tannoo mai e cineva care necesita incurajare?????? Pupuci tuturor ![]() ![]() ![]() http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |
Da, tveety, mai e cineva care necesita incurajare- tu!
Te rog eu, nu dezarma!
Si ca sa nu te mai gandesti asa mult la
, incearca sa faci ceva ce ai fi vrut de mult sa faci: sa te apuci de o limba straina, de dansuri, sa citesti o carte buna, orice!Important e sa-ti placa si sa te faca sa simti ca viata ta nu se iroseste!
ianna2002 spune:
Si oricum, daca ne gandim bine, nu Tannoo are nevoie de incurajare, ci sotia lui, care in acest moment duce tot greul( injectii, apoi anestezia generala...).
Eu o sustin pe sotia lui Tannoo!
Scuze, Tannoo
, dar cred ca-mi dai si tu dreptate!
Va tinem pumnii! Sa fiti puternici!
auravenin spune:
buna fetelor,
si sotul meu are acelasi diagnostic ca si subiectul propus.
sunt programata in marite la giulesti pentru ICSI.
sotii vostri au facut teste genetice?
ce anume? unde? cat v-a costat?
sunt absolut necesare? inca nu mi-a zis dr., dar din ce-am citit, cam da...
mi-a dat vreo 50 de analize, dar nu gentice...
ce spuneti?
ianna2002 spune:
Auravenin, analizele genetice ar trebui facute de ambii soti in caz de ICSI, pt. ca riscurile unor mutatii sunt mai ridicate.
Sotul meu a facut analizele genetice la geneticlab, preturile nu erau mari, au si site pe internet.
Interesati-va daca se poate face si testarea genetica a embrionilor rezultati, inainte de implantare! Ar fi interesant de stiut! Si revino cu un raspuns!
tveety spune:
Fetelor sunteti fff scumpi si va multumesc din suflet pentru mesajele voastre!!!!!!!!!!
Vulturas va doresc sa aveti rezultate bune in februarie, mai ales ca prindeti si perioada sarbatorilor sper ca puteti sa va odihniti si voi in aceasta perioada.
Al meu nu ia nimic, m-am saturat sa lupt cu el. Ieri am descoperit o punguta de medicamente la el in masina a luat algocalmim pt masea si Magne B6. Incerc sa-l trimit la stomatolog, stiu ca infertilitatea masculina poate fi motivata si cu probleme de gingii.
Iannaa incerc sa fiu mai optimista dar parca si cerul se prabuseste asupra noastra. Numai probleme si probleme la serviciu, nu stiu cand se vor amelioara, parca incep sa se acumuleze si sa exploadeze tot. Noi suntem fff obositi, am pierdut orice putere de a mai lupta si facem doar pentru ca este nevoie. In asemenea conditii e greu sa fi optimista si sa-ti pui teluri in viata, cand nu stii daca vei mai avea de lucru maine...treaba e mai complicata dar sper ca DD ne va indruma spre drumul cel bun, pentru ca nimic nu am facut din rautate sau sa facem rau/pagube la oricine.
Astept sarbatoriile ca plec acasa la mama unde e armonie, dragoste si caldura. Simt nevoia acestei impacari cu mine. Tot timpul am fost fericita la ei si cu toate problemele simt nevoia de a ma refugia intr-un loc unde ma simt in siguranta.
auravenin noi n-am facut asemenea analize si nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Tannoo bafta si curaj la nevasta ta 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
ianna2002 spune:
Tveety, cred ca stiu cum e!
Sincera sa fiu, pentru mine e un pic mai bine in momentul asta, am avut si eu momente cand nu mai speram nimic.
Sa stii ca pana la urma Dumnezeu le aranjeaza in asa fel incat sa le putem duce pe toate. Stii cum se spune, ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce! Poate ca noi suntem aia puternici care putem duce mai mult!
Hai nu fi trista, sunt sigura ca lucrurile se vor aranja intr-un fel!
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety Vulturas va doresc sa aveti rezultate bune in februarie, mai ales ca prindeti si perioada sarbatorilor sper ca puteti sa va odihniti si voi in aceasta perioada. Al meu nu ia nimic, m-am saturat sa lupt cu el. Ieri am descoperit o punguta de medicamente la el in masina a luat algocalmim pt masea si Magne B6. Incerc sa-l trimit la stomatolog, stiu ca infertilitatea masculina poate fi motivata si cu probleme de gingii. |
ooooof....trebuie sa existe o cale sa il convingi, nu stim exact care, dar exista....nu trebuie sa te dai batuta....mergi la alt doc. cu el ca sa il convinga sa ia pastilutele....e pacat mare sa renunte asa usor...eu te inteleg perfect....pt ca am trecut atatea luni prin aceeasi situatie

bafta multa si capul sus...esti o femeie puternica si o luptatoare

auravenin spune:
ianna2002, tot pentru ICSI ati facut si voi analizele genetice?
n-as vrea sa fiu indiscreta, dar ai putea sa-mi spui ce analize a facut sotul tau?
multumesc mult