S-a dus si el!
Raspunsuri - Pagina 3
happymum spune:
Dumnezeu sa iti odihneasca trupul istovit de suferinta. Amintirea ta Maestre Gheorghe Dinica, va dainui peste ani si ani.
Iti multumesc Doamne ca ni L-ai dat pe Gheorghe Dinica... un mare domn al teatrului si al filmului romanesc.
Acum, a venit vremea sa Il chemi la Tine. Bucura-l asa cum ne-a bucurat el pe noi.
Deianira spune:
Nu imi vine sa cred. Aveam speranta ca o sa isi revina... .
bb_yasmi spune:
dumnezeu sa-l odihneasca ......:(
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Mai aveam, asa, o speranta...dar nu s-a putut. A murit maestrul Gheorghe Dinica. Auzisem eu ca se face o gasca mare in Rai... Dumnezeu sa-l odihneasca. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Tare trista ziua asta. S-a dus Cadir cel bun si drag. Raiul trebuie sa existe macar pentru oameni ca el...
Happiness_4_us spune:
Dumnezeu sa il odihneasca acolo sus printre ingeri!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
aidaciolac spune:
... sa-i fie somnul lin , noi aici nu il vom uita niciodata ... suntem tot mai saraci
papanash spune:
Maestre,multumim pentru tot !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )