Locul fetelor Nou-Venite (44)
Raspunsuri - Pagina 21
Dragaica spune:
Eu sunt la acelasi capitol ca in fiecare zi.........ce gatiti azi?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Cinezee spune:
Pai asta e ca nu mi-a spus inca , stiam doar ca dupa asa interventie nu afci nimic pana la primul CM si dupa ma apuc de investigatii , nu pot sa fac neprotejata pana nu stiu clar de ce am pierdut si a 3-a sarcina
Aas ca eu ma gandesc logic astept pana stiu si eu care ii ''hiba''
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia cineze vroiam sa te intreb cat ti-a zis medicul sa faci pauza pana il concepi din nou pe bebe |
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
jesia spune:
| citat din mesajul lui Cinezee Pai asta e ca nu mi-a spus inca , stiam doar ca dupa asa interventie nu afci nimic pana la primul CM si dupa ma apuc de investigatii , nu pot sa fac neprotejata pana nu stiu clar de ce am pierdut si a 3-a sarcina Aas ca eu ma gandesc logic astept pana stiu si eu care ii ''hiba'' |
inteleg
...sa ne tii la curent
...vrem sa stim tot Ce nu te doboara te face mai puternic
Arianna11 spune:
Dragaica ,ti-am scris un mesaj ieri numai ca acum nu mai gasesc pagina ca sa vad daca mi-ai raspuns.Era despre rezultatul spermogramei sotului meu ![]()
Arianna11 spune:
Azi am fost din nou la doctor ,ca de marti mi-a monitorizat ovulatia....si nu sunt deloc multumita...stau pe ginduri ca nu stiu cum sa procedez....
Arianna11 spune:
Doctorul m-a sfatuit sa mai continui inca 2 luni cu monitorizarea ovulatie.....daca vreau sa mai incerc pe cale naturala.
Arianna11 spune:
Daca nu vreau sa mai astept sa ma gindesc serios la inseminare artificiala.....dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa fac...
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Dragaica ,ti-am scris un mesaj ieri numai ca acum nu mai gasesc pagina ca sa vad daca mi-ai raspuns.Era despre rezultatul spermogramei sotului meu |
Ti-am raspuns
Ca am mai auzit de rezultate foarte bune la capitolul cantitate dar la motilitate era aproape de 25% deci foarte putin, ai nevoie de cel putin 50 % in categoria A ca sa fecundeze natural.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Arianna11 spune:
Ti-am raspuns
am inteles ca rezultatul a fost de 60 mil., este foarte bine, minimul/normal este de 25 mil. Acum intrebarea mea a fost cat la % sunt cu morfologia si motilitatea OK?????
Ca am mai auzit de rezultate foarte bune la capitolul cantitate dar la motilitate era aproape de 25% deci foarte putin, ai nevoie de cel putin 50 % in categoria A ca sa fecundeze natural.
Mutumesc mult,Dragaica...incepusem sa cred ca vorbesc singura![]()
Sa revin la analiza....eu sunt in Italia acum si tot aici am facut si analizele...de aceea voi incerca sa-ti redau ce scrie ...motilitatea totala 50%
tipica in crestere...25%
discinetica...asta nu stiu ce inseamna...20%
agitatia in loc....5%
Morfologia
forme tipice...25%
forme atipice...70%
forme tinere...5%
Vezi daca intelegi ceva....![]()
Arianna11 spune:
Aici in Italia costa fff mult aceasta inseminare artificiala...intre 800 si 1500 euro