Locul fetelor Nou-Venite (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Eu sunt la acelasi capitol ca in fiecare zi.........ce gatiti azi?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Pai asta e ca nu mi-a spus inca , stiam doar ca dupa asa interventie nu afci nimic pana la primul CM si dupa ma apuc de investigatii , nu pot sa fac neprotejata pana nu stiu clar de ce am pierdut si a 3-a sarcina

Aas ca eu ma gandesc logic astept pana stiu si eu care ii ''hiba''

Citat:
citat din mesajul lui jesia

cineze vroiam sa te intreb cat ti-a zis medicul sa faci pauza pana il concepi din nou pe bebe

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

Pai asta e ca nu mi-a spus inca , stiam doar ca dupa asa interventie nu afci nimic pana la primul CM si dupa ma apuc de investigatii , nu pot sa fac neprotejata pana nu stiu clar de ce am pierdut si a 3-a sarcina

Aas ca eu ma gandesc logic astept pana stiu si eu care ii ''hiba''

inteleg ...sa ne tii la curent ...vrem sa stim tot

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Dragaica ,ti-am scris un mesaj ieri numai ca acum nu mai gasesc pagina ca sa vad daca mi-ai raspuns.Era despre rezultatul spermogramei sotului meu

Mergi la inceput

Azi am fost din nou la doctor ,ca de marti mi-a monitorizat ovulatia....si nu sunt deloc multumita...stau pe ginduri ca nu stiu cum sa procedez....

Mergi la inceput

Doctorul m-a sfatuit sa mai continui inca 2 luni cu monitorizarea ovulatie.....daca vreau sa mai incerc pe cale naturala.

Mergi la inceput

Daca nu vreau sa mai astept sa ma gindesc serios la inseminare artificiala.....dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Dragaica ,ti-am scris un mesaj ieri numai ca acum nu mai gasesc pagina ca sa vad daca mi-ai raspuns.Era despre rezultatul spermogramei sotului meu

Ti-am raspuns am inteles ca rezultatul a fost de 60 mil., este foarte bine, minimul/normal este de 25 mil. Acum intrebarea mea a fost cat la % sunt cu morfologia si motilitatea OK?????
Ca am mai auzit de rezultate foarte bune la capitolul cantitate dar la motilitate era aproape de 25% deci foarte putin, ai nevoie de cel putin 50 % in categoria A ca sa fecundeze natural.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Ti-am raspuns am inteles ca rezultatul a fost de 60 mil., este foarte bine, minimul/normal este de 25 mil. Acum intrebarea mea a fost cat la % sunt cu morfologia si motilitatea OK?????
Ca am mai auzit de rezultate foarte bune la capitolul cantitate dar la motilitate era aproape de 25% deci foarte putin, ai nevoie de cel putin 50 % in categoria A ca sa fecundeze natural.

Mutumesc mult,Dragaica...incepusem sa cred ca vorbesc singura
Sa revin la analiza....eu sunt in Italia acum si tot aici am facut si analizele...de aceea voi incerca sa-ti redau ce scrie ...motilitatea totala 50%
tipica in crestere...25%
discinetica...asta nu stiu ce inseamna...20%
agitatia in loc....5%
Morfologia
forme tipice...25%
forme atipice...70%
forme tinere...5%
Vezi daca intelegi ceva....

Mergi la inceput

Aici in Italia costa fff mult aceasta inseminare artificiala...intre 800 si 1500 euro

Mergi la inceput