Locul fetelor Nou-Venite (44)
Raspunsuri - Pagina 16
alysa26 spune:
fetele mi-e tare rau..de cateva zile mi-e scarba de mancare si acum am insomnii...
morrrr
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 fetele mi-e tare rau..de cateva zile mi-e scarba de mancare si acum am insomnii... morrrr |
Exista un sungur raspuns

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui babiela fetele ma bag un pic in pat, ma doare burtica ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
Parca esti in z24. E posibil sa inceapa greturile 
trutzi spune:
| citat din mesajul lui babiela fetele ma bag un pic in pat, ma doare burtica ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |
In ce zi esti? Ca sa incepem sa facem galerie
Cinezee spune:
Florentina_C ,babiela va multumesc 

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
alysa26 spune:
trutzi sunt z24 eu am cm de 26 zile. sambata ar trebui sa vina uratii.
babi cum stai?? si tu brutus ai greturi????hai ne luam de mana...ma doare si pe mine burtica jos...cand te testezi?
trutzi spune:
Lori Doamne ajuta! 
Iti tin pumnii maine. Sa ne spui ce ai facut 
trutzi spune:
| citat din mesajul lui alysa26 trutzi sunt z24 eu am cm de 26 zile. sambata ar trebui sa vina uratii. babi cum stai?? si tu brutus ai greturi????hai ne luam de mana...ma doare si pe mine burtica jos...cand te testezi? |
E clar ca nu or sa mai vina