Locul fetelor Nou-Venite (44)
Raspunsuri - Pagina 14
Bumael spune:
Buna fetelor,am si eu o intrebare.sunt in ziua 22 dintr-un Cm de 26,ma inteapa in partea de jos,ieri am facut un tes si abia abia se vedea a doua liniuta,totusi eram fericita(dupa 7 luni de incercari )..insa ma gandesc sa nu fie o eroare ceva a testului...temperatura mea bazala a fost 37 de la ovulatie pana in ziua 19 caci de atunci pana azi e 37.3.Nu mai zic de durerea sanilor si raul la stomac insa aieri si azi am vazut niste micute pete maronii..azi un pic mai multe ca ieri.Sa fie oare de la implantare????
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela flori mai poti de ras Profesorul de matematica Grigore Moisil, la o ora de matematica. Dupa ce a citit prostiile pe care le-a debitat unul dintre studenti intr-o lucrare, il cheama pe studentul respectiv la el, il pupa pe frunte si zice: - Tu poti sa te lauzi la toata lumea ca profesorul Grigore Moisil te-a pupat in fund, ca asta nu-i cap! -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |
Mai pot, babi... Multumim de bancuri...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Florentina_C spune:
Aaaa....si felicitari pt castig, babiela 
***Poze***
babiela spune:
merci, sunt curioasa daca o sa si primesc premiul, parca si lia zicea ca a castigat, o fi primit ceva? 
| citat din mesajul lui Florentina_C Aaaa....si felicitari pt castig, babiela ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() ***Poze*** |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)

----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
bumael, bine ai venit.
daca a doua liniuta era f palida n-ai ce face decat sa mai astepti cateva zile si sa repeti testul.iti tin pumnii. 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
Florentina_C spune:
Bumael eu zic ca din moment ce testul ti-a aratat pozitiv sunt sanse mari la bb.
Din cate am auzit si eu se zice asa: "nu exista test fals pozitiv". Asadar ai toate sansele sa fi posesoarea unei buirtici
. Mai incearca un test zilele urmatoare. Ia-ti unul Sure check, am auzit ca e mai sigur... bafta ...sa ne tii la curent. Eu iti tin pumnii. 
Babiela asa e...si lia zicea de un castig la lenor, tot pe site-ul
. Dar...nu ne-a mai spus daca l-a primit sau nu. Lia, unde esti?? Te asteptam cu informatii pentru babi. 
***Poze***
Dragaica spune:
Babiela ce-ai castigat?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
Fetelor am o pofta de salata de vinete nebuna 
mi-am bagat deja la cuptor la copt.
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor am o pofta de salata de vinete nebuna ![]() mi-am bagat deja la cuptor la copt.http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
dragaica iti dau eu ca am in frigider o farfurie... Ca sa nu te mai muncesti tu.
***Poze***
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
dragaica iti dau eu ca am in frigider o farfurie... Ca sa nu te mai muncesti tu. Nu stiu ce-o sa ma fac cand o sa fie gravida, bietul meu sot o sa aiba mult de suferit. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() ***Poze*** |
Daca n-as fi asa departe as veni la tine fara pic de rusine si-as devora farfuria