Vitamine romänesti de pretutindeni(35)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Clau, multumim de intrebare , suntem bine, se pare ca azi ne vom bucura de ceva raze de soare.
Va doresc si eu tuturor un weekend placut! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
offff la noi e o burnita de nu-ti vine sa iesi din casa, naspa rau, cica maine vor fi 16 grade .
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Cuscrelorrrrrrrrrrrrr va ![]() Miki ![]() ![]() Monik iubita ce ma fac m-ati parasit amandoua ![]() ![]() ![]() Ale cum sunteti? Miha-ha cand pleci in ro sa mai pui ceva kile pe tine? Celesta pe cand intalnirea cu Frank ![]() Corino luasi carutul? Simonelu pe unde umblii,ai ajuns la olandezi? va servesc de dimineata cu turta dulce merge la fix cu un vin fiert ![]() ![]() ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario ![]() Banatule Colt de Rai ![]() Fete de nota 10 ![]() 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells |
Fataaaaaa, nu ma da de gol
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
ramonaiani spune:
Monik, bine ai revenit! Cum sa nu, is bucuroasa de vizite . Cand prinzi un moment de liniste, da-mi un telefon (da' nu intre 2 si 4, ca atunci dorm puii - sau macar ar trebui sa doarma
).
Ai mei copii sunt raciti . Am frecventat comunitati de copii, asa ca s-au ales si ai mei cu tuse si muci la greu. Mi-a vomitat fata intr-o noapte in pat, pe covor, pe perete
- o ora am spalat dupa aia.
De vaccinat n-o sa ne vaccinam niciunul. Tratam raceala actuala cu fructe proaspete (clementine la greu) si sirop de ridiche neagra pt tuse...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
mihaela_specht spune:
am intrat si eu sa va salut ,nici la noi nimic nou .asteptam sa mergem acasa in Romania.
clau sa vezi cand ma intorc nu m-or putea scoate astia din scaunu de la avion.
.
va pup
m0oniik spune:
Hi
Clau - implantul a durat 2 ore , am crezut ca nu se mai termina niciodata mai ales ca anestezia nu tinea . Azi dimineata am avut niste buze ca la oamenii cioco , dar am fost la control si totul e OK . De parasit nu te-am parasit mereu o sa fim langa tine
.
Miki - scuze dar cand mai sunat deja eram pe scaunul de chin chiar atunci incercau sa-mi deie jos lucrarea , dar nah medicul meu este finul meu asa ca m-a lasat sa vb cu tine
, la mess nu mi-ai aparut , poate nu ai scris ID-ul meu bine .
Codruta - Matei ce mai face ?
Restul fetelor sunteti bine ?
Incerc sa mai pun niste poze cu Jamie , sper ca nu am uitat cum functioneaza
Monik
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url
m0oniik spune:
Am adaugat poze noi cu Jamie , puteti vedea ce flacau mare am
Monik
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url
cami_antonia spune:
fetele
mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
va asteptam si la umanitare
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
claudia74 spune:
Monik ce baietel frumusel ai ioi sa fie sanatos sa te bucuri de el, sa iti aduce numai fericire in viata
.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
m0oniik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Monik ce baietel frumusel ai ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cand vei fi pe mess ? trebuie sa vb cu tine
![](bang.gif)
![](bang.gif)