Vitamine romänesti de pretutindeni(35)
Raspunsuri - Pagina 12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Clau, la multi ani fericiti cu multa sanatate, bucurpii si clipe de neuitat alaturi de cei dragi tie!
Yasmin, multa sanatate lui Andreas! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 24 zile
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Miha,Ale
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
celesta spune:
Claudia, La multi ani!, multa sanatate si bucuriii alaturi de familie si prieteni. Sa te ajute Bunul Dumnezeu in tot ce faci!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
ramonaiani spune:
Claudia
- sanatate multa si numai noroc in viata!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
claudia74 spune:
Adina,Mariana si voua va doresc la fel din suflet.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Clau, ia zi, ce bunataturi ai pregatit? de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 23 zile
claudia74 spune:
acu is cu pregatelile, fac gordon bleu ptr azi cu sos de ciuperci, schufnudeln si salata verde, supa de vita cu galuste si pe deseara merg sa le duc la fete pizza pateuri avem intalnirea mamicilor din sat la bistro si pe vineri si sambata iti zic maine ce pregatesc
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
noiembrie spune:
Iti doresc din tot sufletul , un sincer LA MULTI ANI , cu impliniri , sanatate , bunastare, sa fii fericita si mult iubita !
Sa ai o viata senina si numai bucurii din partea celor din familie .
Te pup Si numai bine !
puiul11 spune:
Am nevoie de un sfat. Fetita mea a fost invitata la ziua de nastere a unei colege de gradinita care face 4 ani. Ceva idei pt cadou caci chiar nu stiu ce sa-i iau?