Vaccinare obligatorie(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Cine poate sa mai stie, Olympia, ce e contra politica si ce e... interes pecuniar ?

In articol scrie ca Boc intentioneaza sa cumpere cele 500.000 doze de la GSK. Mai grozav si mai prestigios nici n-ai de unde sa iei.

Daca nu ni se spune ce smen idee avea dl. Bazac... de la ce firma voia el sa achizitioneze... noi nici sa ghicim nu putem.

mentionez ca nu am vreo inclinatie nici spre alde Boc, nici spre Bazac sau partidele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Model de cerere mai soft ; neaparat de luat numar de inregistrare/intrare!

Catre scoala nr. 21, Targoviste
Domnului director Ghita Ionescu
Doamnei invatatoare/profesor diriginte Vasilica Atudoritei

Subsemnatii Elvira si Dorel Popescu, va informam prin prezenta ca nu dorim sa ii fie administrate in cadrul scolii fiului nostru Ionut Popescu, nascut la data de 07.02.2000, elev in clasa a 3a B, nici un fel de vaccin, inclusiv vaccinul pentru gripa AH1N1 (si/sau HPV), fara acordul nostru prealabil, exprimat in scris.

Reamintim datele noastre de contact:
xxx

Va rugam sa atasati cererea si la fisa medicala/dosarul fiului nostru, Ionut Popescu.

Va multumim,

Targoviste, 10.11.2009

parintii Elvira si Dorel Popescu
(semnaturi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Mai, daca pana si musulmanii se inroleaza la vaccinare inainte de pelerinajul la Mecca, inseamna ca e chiar serioasa. Chiar asa, Al-Qaeda nu a trimis nicio caseta video la Al-Jazerra in care sa incrimineze vaccinarea ca pe-o arma secreta a unchiului Sam?

Cu atat mai mult cu cat e ceva cu "porcina" ptiu-ptiu, uciga-l toaca de animal necurat, cu copita despicata...
... iaca, accepta si muslimii sa li se injecteze fragmente de virus... d-ala porcin .
chiar ca e serioasa treaba! :)

Humans and swine have similar anatomy, physiology, biochemistry and pathology. We respond to drugs in the same way. We have similar lung size and functional capacity, analogous renal and pancreatic physiology; we are both monogastric omnivores and our skin is of the same thickness and porosity.

Development of dermal motion sickness patches (using the pig's hairless abdominal skin, which is analogous to human skin in texture, permeability and thickness)

There is considerable similarity between the anatomy and physiology of swine and the anatomy and physiology of people.

Swine are omnivores and feral swine will eat anything

acum poti sa-l numesti preacuratul animal.si nu trebuie sa scuipi in san ...

Pe cind teoria ca "muslimii" au creat virusul ca sa va omoare ?Astept cu interes!!!Pariu ca apare???

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

http://www.realitatea.net/sase-suedezi-au-decedat-dupa-ce-au-fost-vaccinati-impotriva-noii-gripe_660947.html

Au inceput sa apara efectele adverse ale vaccinului?

Pene colorate... cate putin din toate!

Of ca nu citeste lumea un subiect de la un capat la altul...n-ai vazut ca nu exista asa ceva, au scris fetele din Finlanda si Suedia unde populatia a dat navala la vaccin din cauza faptului ca nu e coruptie si au mare incredere in guvernele lor.

Plus ca ele au spus direct de la sursa ca nu exista morti din cauza vaccinului, erau ori suspecti de altceva ori cine stie s-au imbolnavit dupa vaccin, nu din cauza lui.

Acuma Polonia e vorba aia tara fosta comunista->corupta, Olanda->fraieri ca nu se incred orbeste in guvern nici astia nu sunt majoritari la alergatul la coada la vaccin...Franta nu mai vorbim, aia sunt mai sceptici de felul lor altfel s-ar fi dus toti la vaccinat, ca oricum au incredere in Sarkozy...Romania aici stiti voi mai bine, ce si cum.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Humans and swine have similar anatomy, physiology, biochemistry and pathology. We respond to drugs in the same way. We have similar lung size and functional capacity, analogous renal and pancreatic physiology; we are both monogastric omnivores and our skin is of the same thickness and porosity.

Development of dermal motion sickness patches (using the pig's hairless abdominal skin, which is analogous to human skin in texture, permeability and thickness)

There is considerable similarity between the anatomy and physiology of swine and the anatomy and physiology of people.

Swine are omnivores and feral swine will eat anything

acum poti sa-l numesti preacuratul animal.si nu trebuie sa scuipi in san ...

Pe cind teoria ca "muslimii" au creat virusul ca sa va omoare ?Astept cu interes!!!Pariu ca apare???

Pai eu stiam demult ca porcii si sobolanii sunt cei mai compatibili cu noi :D . Nu e nevoie sa ma convinga nimeni de asta.

si nici nu tre' sa sari la mine, ca eu chiar ca n-am nimic contra musulmanilor, dar absolut nimic :)
dimpotriva, cand vad preacucernice si preatolerante persoane crestine, de ex. (sau sionsite, poftim...) care nu mai stiu cum sa-si ascunda dispretul fata de musulmani imi vine sa rad si sa ... dar asta e alta poveste

Dar acu' nu incerca sa ma convingi ca () carnea de porc e kusher, ca nu e. De ce nu e? Pai, nu cumva tot din cauzele alea care apar mentionate si in VT, adica nu-sh ce clasificare dupe cum e construita copita animalului?

Cat despre teorii anti-Islam care o sa apara... daca o sa apara... ai grija sa nu dai si tu in conspirationism... ca de la o vreme asta e mai pandemic ca gripa insasi

EDIT: serios vorbind, sper ca se stie ca vaccinul anti-AH1N1 n-are nici o treaba cu porcu'... ci eventual cu oul de gaina :)

Mergi la inceput

Aoleu Finlanda cea uscata, curata, parfumata=0% coruptie si-a dat cu firma in cap, ia uite ce zic astia aici:

Teoria conspiratiei a atins însa apogeul în Finlanda, unde fostul ministru al Sanatatii ii acuza pe liderii lumii ca folosesc vaccinul anti-AH1N1 ca sa micsoreze populatia globului. "Nu gripa de tip AH1N1 este periculoasa, ci vaccinul. Este foarte toxic si facut sa aduca miliarde în buzunarele celor care produc vaccinul", a adaugat fostul ministru al Sanatatii din Filanda, Rauni Kilde.

ntz, ntz, ntz, oare o fi adevarat?

Asa o fi zis tanti(editat ca intretimp am aflat ca e o femeie) asta?

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=185HKE2c5Gg

Dr.Rauni Kilde...saraca io zic ca e ramolita...altfel zau nu-mi explic, voi?

Mergi la inceput

ex-ministrul sanatatii din Finlanda zice ca: " Nu gripa de tip AH1N1 este periculoas#259;, ci vaccinul. Este foarte toxic #351;i f#259;cut s#259; aduc#259; miliarde #351;i miliarde în buzunarele celor care produc vaccinul".

Ma intreb si eu, ca omu': de ce sunt atat de prosti 'aia cu buzunarele', si nu fabrica si ei un vaccin inofensiv (adica mai apa chioara, asa, pe romaneste), ca atunci n-ar mai avea in spinare suspiciuni, batai de cap, proteste, procese etc.
Miliardele le-ar incasa, dar nimeni n-ar mai pati nimic rau de la vaccin.
Gresesc undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ei,mai sar si eu citeodata ,ce,n-am voie?mi se mai ridica si mie piticii la cite ceva,om is si eu.Acum serios,mi s-a parut un fel de misto ,cum ca uite prostii care considera porcul,animalul asta dragut si fin,un animal murdar.
si gabi,nu incercam sa te conving ca e kosher/halal sau precurat n-am cum ,nu-i asa?Si ce-am bolduit in primul mesaj sunt sigura ca ai inteles la cit de "curat" ma refeream ca este porcul.
Da,e descris in VT dar vezi se ignora cu brio...in fine,nu din cauza descrierii "copita despicata" este interzis,si asta sunt sigura ca o stii.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput