Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

pai pune si tu dovezi ca-si scoate omu tezele din san, asa pe vorbe goale cine sa te creada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Am vrut sa pun filmuletul dar nu stiu de ce nu functioneaza codul embed asa ca descchideti linkul : "http://www.youtube.com/v/qLSjX-A2uk4&hl=en_US&fs=1&">

Jesika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirchea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinusha

Citat:
citat din mesajul lui Vauva

Credeti ca OMS o sa recunoasca vreodata astaNever!!!

Si vad ca si epidemiologul german Wolfgang Wodarg emite ipteze de posibile aparitii a unor forme de cancer de la acest vaccin...

S-a mai vorbit despre asta ca-i un cretin.
Nu practica medicina, practica politica si na, cu astfel de teze isi mai strange si el creduli in jurul lui ...
Iete na, pagina lui, poate iti dai seama singurica cu ce se mananca: http://www.wodarg.de/
Cand dati exemple, verificati si voi de-s demne de dat ...

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!"

ok, cretin poate-i un termen cam dur pentru doamnele noastre, hai sa-i zicem: sarlatan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

noah, hai ca-i chiar constructiv topicu'.Cine mai vine cu apelative?

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Noile metode pedagogice:
Copile, daca nu te astamperi te vaccinez contra gripei porcine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Capcaunu'-de unde le scoti?!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Si dupa 10 ani www.sibienii.ro/wp-content/uploads/2009/11/AH1N1.JPG" target="_blank">mai vorbim.

Mergi la inceput

Drace, am gresit linkul in postarea anterioara si-am pus poza lui Wolfgang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirchea spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Si dupa 10 ani www.sibienii.ro/wp-content/uploads/2009/11/AH1N1.JPG" target="_blank">mai vorbim.

eu nu cred ca va fi vreo schimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Acuma pe bune, dati-mi si mie un pont sa vad de unde si-a luat omu tezele si apoi sunt de acord cu voi ca e sarlatan, cretin etc.
Nu de alta dar eu tocmai imi scriu teza si sunt tare invidioasa pe domnu doctor ca a avut parte de asemenea noroc, ca uite a naibii astia de la universtiatea mea au program de plagiarism si nu pot misca un desht

Uite d-aia m-am simtit lezata Irinusha ca am si eu experiente cu teze si lucrari stiintifice si nu-mi place deloc cand cineva nu da doi bani pe munca cuiva fara sa stie despre ce vorbeste

Mergi la inceput