Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Ai vazut tu pe cineva condamnat in urma anchetelor DNA? :) Ti-e clar ca n-ai sa vezi un peste atit de mare condamnat, prin urmare eu cred ca e adevarat, asa cum e adevarat si ce se spune de Nastase, Becali etc dar nici pe ei nu o sa-i vezi acolo unde merita.

In 2007 era doar un director de spital, nu un peste mare... Daca era vinovat, si-ar fi pierdut daca nu libertatea, cel putin functia.
De fapt stii unde cred eu ca a fost marea lui greseala: ca a acceptat functia de secretar de stat si nu a fost mai ferm pe pozitii cand si-a dat demisia...

Ariel... prefer sa nu-ti mai raspund. Esti mult prea inversunata si decisa sa te lupti sa rastorni muntii ca sa demonstrezi o chestie pe care de fapt nu poti sa o demonstrezi!

Off topic: daca moderatorii vor considera ca am jignit-o sau inoportunat-o mult prea tare pe Ariel prin postarea mea anterioara, rog sanctionarea! Mi-o asum, parerea insa nu mi-o schimb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
si cam atat, ca deja am dedicat prea mult din timpul meu acestui c. si celor care sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe ca sa ne demonstreze noua cat de mult batem campii.

Mai degraba cat de mult bateti mercurul in piua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom
In 2007 era doar un director de spital, nu un peste mare... Daca era vinovat, si-ar fi pierdut daca nu libertatea, cel putin functia.
De fapt stii unde cred eu ca a fost marea lui greseala: ca a acceptat functia de secretar de stat si nu a fost mai ferm pe pozitii cand si-a dat demisia...

Ariel... prefer sa nu-ti mai raspund. Esti mult prea inversunata si decisa sa te lupti sa rastorni muntii ca sa demonstrezi o chestie pe care de fapt nu poti sa o demonstrezi!

Off topic: daca moderatorii vor considera ca am jignit-o sau inoportunat-o mult prea tare pe Ariel prin postarea mea anterioara, rog sanctionarea! Mi-o asum, parerea insa nu mi-o schimb!

nici una, nici alta, caci nu ma intereseaza sa te (va) conving, cum am mai zis, mi-e absolut indiferent de ce crede unul sau altul, cat despre fraza anterioara, cu "doar un biet directoras", recunosc ca m-a distrat...totusi, e buna si naivitatea asta.

iar la faza cu "tovarasaaaa", chiar ca m-ai facut sa rad cu lacrimi. pe cine chemi, pe sheanna? pai cum sa i se para ei atac la persoana ca tu ai spus ca eu bat campii (uite macar capcaunul zice ca bat Hg-ul , tu ai zis-o pe sleau), cand chiar ea, i-a spus anterior unei membre ca e proasta?
chestia asta cu "off topic", ce este? un fel de "piua" ? eh, daca e asa, pun si eu "off-topic" la raspunsul meu, ca sa nu deranjez cu el

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirchea spune:

Citat:

Citat:

Iarasi si iarasi drobul de sare!
Atunci de ce va mai trimiteti copiii la scoala stiind ca unul altul o mai incaseaza in pauza, mai trece cate-un pedofil pe langa gardul scolii sau mai cade tavanul peste pupitre ici colo? Tot chestie de decizie pentru altul.
Pericolul de a face nu-stiu ce sindrom de pe urma vaccinului este mult mai mic decat pericolul de a-ti vedea copilul mutilat la scoala.

dragul meu, acest vaccin nu s-a facut pana acum la copii ca nu a fost testat suficient! nu eu am zis-o ci dragul vostru OMS. nu suporta deloc comparatia pe care o faci si crede-ma ca nu sunt chiar `atat de paranoica sa vad pericole peste tot. din contra, mi se pare ca voi o faceti. pt mine porcina e o gripa ca oricare alta. dorm foarte bine noptile, fara sa am scenarii de groaza cu vine porcina si ne omoara pe toti.
iar pericolul de a face nu stiu ce sindrom, exista dragul meu, din pacate nu numai la acest vaccin. caci altfel, aia de l-au facut, nu treceau asta la posibile efecte adverse. cu atat mai mult e riscul la un vaccin insuficient testat...cand vei avea in fatza ochilor un caz de panencefalita subacuta sclerozanta, cum am avut eu, aparuta ca efect secundar al unui vaccin, te invit la o noua discutie pe tema asta. pana atunci, da-mi dreptul sa fiu "paranoica" si sa nu ma reped orbeste sa inoculez in copiii mei ceva de care si medicii spun ca nu a fost suficient testat.

draga mea (ce va mai place apelativul asta cand dati peste nas!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ne invirtim in jurul cozii. Iar "medicii spun ca nu e suficient testat", si "inoculez copiii".

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

nici una, nici alta, caci nu ma intereseaza sa te (va) conving, cum am mai zis, mi-e absolut indiferent de ce crede unul sau altul, cat despre fraza anterioara, cu "doar un biet directoras", recunosc ca m-a distrat...totusi, e buna si naivitatea asta.

iar la faza cu "tovarasaaaa", chiar ca m-ai facut sa rad cu lacrimi. pe cine chemi, pe sheanna? pai cum sa i se para ei atac la persoana ca tu ai spus ca eu bat campii (uite macar capcaunul zice ca bat Hg-ul , tu ai zis-o pe sleau), cand chiar ea, i-a spus anterior unei membre ca e proasta?
chestia asta cu "off topic", ce este? un fel de "piua" ? eh, daca e asa, pun si eu "off-topic" la raspunsul meu, ca sa nu deranjez cu el

Uite ca nu e nevoie sa ma cheme nimeni. ca oricum sunt "de garda" pe DC incercand sa amendez ineptiile.
Si sa corectez afirmatii ca cele pe care le arunci tu mai sus.
Nu am facut niciodata referiri la IQul unui user. Am facut doar afirmatii la lipsa de educatie sanitara care o denotau mesajele scrise spontan de unii useri.
Sa nu stii ca atunci cand iei un medicament anticoagulant ca nu ai voie sa te intepi fara control prealabil e foarte grav. Si esti direct responsabil de consecinte.
Sa nu recunosti ca ai gresit in afirmatii, sa iti sustii peste tot afirmatiile pentru care nu ai nici o dovada reala dar care isi ating scopul de a crea panica si neincredere in vaccinare sunt lucruri care nu au legatura cu IQul ci cu nivelul de educatie si moralitate.

Ariel, asa cum am mai discutat afirmatiile tale, chiar si reale nu au dovezi asa ca e normal sa fie combatute. Stiu ca tu ai vrea sa fii lasata sa le spui oricand si oriunde se iveste ocazia, poate poate mai strangi ceva acoliti care sa faca la fel ca si tine, dar pur si simplu acest lucru este inacceptabil.

Apropos de exemple reale, eu m-am vaccinat. Cu cantagrip (si sper din tot sufletul sa contribui la "imbogatirea" celor care lucreaza in institul Cantacuzino). Iar de pe sectia medicala unde lucrez nu cred ca exista cineva care sa nu o fi facut-o.
Si chiar o sa intreb medicul epidemiolog cati colegi medici nu s-au vaccinat si o sa vin sa va spun.
Nu de alta dar ca sa combat si idea ca medicii stiu ei ce stiu si nu se vaccineaza in schimb recomanda altora sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Probabil ca cine face de mai multa vreme, anual, vaccinul antigripal , n-are nicio problema sa-l faca si pe cel impotriva gripei porcine.

In privinta dr-lui Strainu-Cercel, el si-a atras antipatia publica si a obtinut o reactie inversa celei dorite, datorita gafelor televizate cu obligatia de a te vaccina, amenintand voalat chiar cu legea penala. A cotit-o ulterior...
Pe de alta parte, acum ar trebui sa ne vaccinam copiii cu vaccin produs de Cantacuzino, in timp ce de ani de zile, imunizarile impotriva pojarului de ex. nu se mai fac cu vaccin produs de ei. Si asta ca urmare a unui incident destul de grav la o clasa intreaga de copii din Constanta. Asta mi-a spus-o pediatrul cand l-am intrebat de ce nu pot alege antirujeolicul simplu de Cantacuzino in locul ROR-ului.

Editez ca am vazut acum postarea Sheannei. Tata ia anticoagulante de cinci ani, stia ca nu are voie sa se supuna unor interventii chirurgicale fara o pauza prealabila in tratament, dar... nu stia ca in categoria asta se incadreaza si injectiile intramusculare. Si nici medinul lui de familie care-l vaccineaza antigripal de mai multi ani , n-a vazut o problema in asta. L-am sunat eu sa-i zic dupa ce am citit pe DC!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Vaccinul antigripal pt. sezonul asta contine trei tulpini, printre care H1N1. Si atunci pt. ce au mai facut inca un vaccin? Sau faptul ca are un "A" in fata il face diferit?

Jesika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
Ariel, asa cum am mai discutat afirmatiile tale, chiar si reale nu au dovezi asa ca e normal sa fie combatute. Stiu ca tu ai vrea sa fii lasata sa le spui oricand si oriunde se iveste ocazia, poate poate mai strangi ceva acoliti care sa faca la fel ca si tine, dar pur si simplu acest lucru este inacceptabil.

afirmatiile NU SUNT ALE MELE, sunt citate din Catavencu...oricum, ma flatezi ca-mi atribui mie acele afirmatii.

e a 2 a oara cand acuzi ca strang "acoliti"... sa faca ce fac eu.aaaaa, dar ce fac eu? ca am pareri anti-vaccin? pai, ca mine sunt sute, mii, sute de mii . ok, ii strang, fie ca tine si apoi ce fac cu ei? ii iau acasa? le dau mancare bio? vitamine? masaj in talpi! ai dreptate, e inacceptabil asa ceva! ntz, ntz, ntz.
nu am indemnat pe nimeni sa nu se vaccineze, fiecare e liber sa aleaga, banuiesc ca fiecare poate sa discearna ca e bine sau nu. eu una consider ca nu e bine, tu consideri ca este. ok! go for it! nu o sa te astept la colt de strada nici pe tine, nici pe altii, sa va pun piedica ca sa nu mai ajungeti la vaccinare.
la acest topic nu am facut decat sa redau citate din cei de la catavencu, referitoare la credibilitatea acelui "domn", am mai povestit eu in paginile anterioare ca ma deranjeaza ca se pune accent strict pe vaccin si nu pe preventie (vezi ce spuneam despre copiii bolnavi adusi in gradinite/scoli) si am mai afirmat ca mi se pare aceasta boala la fel de periculoasa ca orice alta gripa. so, ce crima contra natiunii am savarsit? in afara de faptul ca iti sunt teribil de antipatica? aaaa, ca nu am "educatie sanitara". pai, nu am stiut ca asta e un topic strict pentru cadre medicale.
ok, poate tu detii niste adevaruri si dovezi, care sa ne convinga ca gresim. te rog, lumineaza-ne si pe noi! dar nu cu ce se spune la tv,la stirile de la ora 5 si in cuvantarile lui cercel, ci cu acele dovezi de care tot amintesti. altfel, scuze, nu esti credibila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesika

Vaccinul antigripal pt. sezonul asta contine trei tulpini, printre care H1N1. Si atunci pt. ce au mai facut inca un vaccin? Sau faptul ca are un "A" in fata il face diferit?

Din cate stiu eu, cel de sezon nu contine si tulpina H1N1. S-a spus raspicat acest lucru.

Citisem o stire pe net, n-o mai gaseam...
http://www.click.ro/actualitate/totul_despre_gripa_porcina/Gripa-imaginar-pericol-real-conspiratie-porcina-AH1N1_0_883711709.html

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput