Pestisori... pestisori... (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Na... ca am raspuns cam in acelasi timp cu Dany ... ufff, naspa vestile astea ... muuuuulta sanatate si sa te faci bine repede, usor si fara alte complicatii si neplaceri & !!!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Prezent !

Acum 15 min am ajuns acasa de la spital ...uf...nu e chiar bine ...am esofagita si ce e mai ciudat sau poate fi mai grav un chist de 2 cm in ficat ..dr. zice ac sa nu imi fac griji ca astea se resorb ..dar na ,[pt .linistea mea sufleteasca am sa fac o tomografie ..maine dimineata o sun sa imi spuna cand ....mai tarziu sa ajung la dr sa imi scrie reteta sa incep tratamentul si sa vad daca solutia de contrast e cumva compensata ca de nu cica costa in jur de 200 ron ...

Va pup si revin mai tarziu .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

dany sanatate multa ... doamne ce vesti ne aduci ... cand mergi sa faci tomografie ???? si de la ce s-a facut chestia aia pe ficat??? .... nu ti-a zis ???

asteptam rezultatele si sper ca sunt bune

esofagita ce e ???
pup sa treaca repede

fetele multumesc mult pentru aprecierile privind dansul copilasilor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si eu raspund prezent!
Dany ufff fir-ar sa fie...Imi pare rau ca nu sunt bune vestile,dar tin pumnii sa fie bine la restul analizelor.
Cryna yami-yammmm,bun,bun!Sar'na pt masa!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gata fetele , am plecat acasa ... azi am program de aspirat, sters praful .... si ceva papica , ce am facut ieri deja am papat azi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Raportam si noi. Spalat, maturat, scuturat facut o supita si lucrat putin pe calculator, Plus plimbare pe afara. Ma gandeam sa vedem cine mai activeaza pe forum din listuta noastra. Asa de curiozitate.
dany cred ca fiecare care a trecut pe la un ecograf s-a pomenit cu un chist pe ici pe colo.
Pentru linistea ta fa si tomografia dar stai linistita si nu intra in panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Va multumesc de incurajare si sustinere!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dany multa sanatate... si tinem pumnii sa nu fie vreo problema
Eu am fost la doi pasi de operatie de chis ovarian (adica internata) ... si am scapat

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Multumesc de urari, cu siguranta ca amsa ma fac bine asa si trebuie, nu !

Dana este mai exact o BRGE= BOALA CU REFLUX GASTROESOFAGIAN ....neplakuta , la mine se manifesta cu refularea bolului alimentar din stomac in esofag ...adika venitul mancarii inapoi ,si alte chestii ...mancam 2 guri si aveam senzatia de sufocare .... daca vrei mai multe detalii da o cautare pe google ..ca nu as vrea sa acaparez spatiul aici .......iar chistul acela nu se stie ..sunt cauze diverse , de aceea trebuie sa vad de ce fel este....

Hai ca de acum trebuie sa nu mai beau cafea si va ofer doar voua ...nu stiu inca cu ce am sa o inlocuiesc ...cu ceai dar de care ?

Sun doctorita sa aflu de tom,ografie si revin.

O zi minunata!

Dany

Mergi la inceput

Luni dimineata al ora 8.00 merg sa fac tomografie ....of ...dr astazi tare se grabesc ...si ieri era grabita dr , desi nu m-am dus cu mana goala si o cunosc din 2 surse ....ca vroiam sa o intreb mai multe detalii de chist dar o sa sar pe ea luni ...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! Aparui la cafea, ca pe urma ma bag iar in proiecte ... iar azi am si cursuri, deci acus' fug si la facultate... multam Dany pt. cafea . Mult succes la urmatoarele analize ! Nu ma pricep la ceaiuri, ca nu prea beau ...

Hmmmhhh... hai sa va mai povestesc oleaca si despre micul meu "casanova" ... ha, ha, ha... ieri, cand l-am luat de la gradi, am "pescuit-o" pe drum pe Malina (una din colegele lui "admiratoare") iar, mai incolo, ne-a ajuns din urma si Denisa (o alta colega "admiratoare")... si se cam "ciondaneau" fetitele ... care si cum merge acasa cu Robert ... sa vezi fugareala pe ei ... ha, ha, ha... Iar, azi-dimineata, pe drum ne intalnim cu bunica Denisei (deci, ea era deja la gradi) si face bunica respectiva: "Eeee, hai Robert... ce-ai facut de ai ajuns mai tarziu ca, Denisa te tot cauta pe drum - cica, <unde-i Robert, nu-i Robert>... du-te ca te asteapta Denisa..."
Iar ieri, cand il imbracam sa mergem acasa, face d-na Anisoara (femeia de servici care mai face si pe ingrijitoarea pt. cei mai mici - dus la baie, ajutat, etc.): "Bey, Robert al tau... cat e de mititel, da' nu sta locului o clipita! Adevarat "argint viu" ii... pfuiii..." ... Si, i-am zis ca stiu , ca nici acasa nu sta locului deloc... zburataceste intr-una ... eh, na ... gata cu povestile ... m-apuc de trebile mele...

Votat pisica Nicoll ...

la toate sirenele si s-aveti o zi cat mai buna si mai placuta!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput