Pestisori... pestisori... (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

NU NE-AI DAT SITE-UL ..

Vezi ca ti-am trimsi mail .... e buna prajitura ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Nua aiesit nimic.
A ramas moale la mijloc. Nici nu stiu daca se poate manca . De gustoasa e gustoasa si cred ca dupa atata timp s-au gatit ouale din compozitie. In rest pe afara rumena si in mijloc cremoasa. de gustoasa e gustoasa, dar nu arata a chec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

NU NE-AI DAT SITE-UL ..

Vezi ca ti-am trimsi mail .... e buna prajitura ?

Dany

http://www.free-tarot-reading.net/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele ma doare un cap... de-mi vine sa ma urc pe pereti...Ufff...Sunt acasa,la scoala azi nu aveam de ce sa ma duc,era laborator de info cu cei care aveau numele de fam pana la "L",nu ma incadram.
Dani si Baby stiu ca azi am "nenorocit" calc de la munca.Am primit un link"de la o colega" si s-a busit de tot.Maine vine IT-ul la reparat...
Dana baga mare cu golitul ca numai maine,poimaine si raspoimaine nu e marti.Asteptam poze ca sa vedem mandrete de mobila.Mai rezisti astea trei zile?
Crynule intreb si eu :cine muma necesita atata importanta?Dar chiar acei mosafiri nu stie si ei ca la voi oricum e o situatie mai speciala?Ntz...ntz...
Dany sa dea Dumnezeu ca astia sa fie ultimii bani cheltuiti pt sanatate si sa fi tu 100% in regula.
Baby lasa duamna ca data viitoare aplici reteta de la Dany si poate va iesi cum trebuie. sa nu fi supi.Cred ca maine ma bag si la tarot.
Eu merg in pat,inca ma doare ,asa ca va spunem noapte buna,pe maine!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Buna dimineata!Haideti la ca eu am inghetat pe drum si mai am si ceva urme de somn.
Aseara intr-un final m-a last capul,ar fetele nu au vrut sub nici o forma sa adoarma pana la 23.30.Imi cadeau ochii de somn,dar ele aveau chef de joaca.
Azi sunt la munca,astept sa mi se repare calculatorul.Si dupa munca va trebui sa caut cadou pt colega Codrutei,maine dimineata mergem la party.
Gata,merg sa ma afum la o tigara,ca in berou la colega nu se fumeaza.Va

MMN

Mergi la inceput

Buan duimineata!

Multumim de cafea Nicoll ... ...pune linkul sa votez pisica ...si eu m-am trezit cu durere de cap , dar la mine cam des se intampla asta ......dar am bagat o bulina , nu inainte de a lua pastilel pt BRGE ..apoi asteptat 1/2 h sa maninc si acum am facut cafea inka cu lapte..

Am bagat lenjeria la spalat , ar trebui sa mai dau si cu aspiratorul dar cred ca zic pas ....ma doare si burta , am si rusii pe capul meu ..deci stau cumintica ...

Baby , lasa nu te intrista , data viitoare va iesi , poate ca nu e cuptorul f bun , al meu cuptor arde f tare , chiar si al mic finnf dat ....asa ca nu prea pot sa fac multe ...Am primit PM , te-am adaugat in lista de mess ....

Dany

Mergi la inceput

vai cu cate greseli am scris ...scuze fetele dar nu mai editez

Hai adunarea ! Va astept !

Dany

Mergi la inceput

Dany stai cumintica,nu vine nimeni sa te controleze.Sti replica finala din "pe aripile vantului" : "si maine e o zi".Ei,maine e duminica,dar vine ea si ziua de luni.,ai grija de tine!

MMN

Mergi la inceput

hi hi ..este una din replicile mele preferate " SI MAINE E O ZI !

Au oprit si apa rece ....noroc ca nu am plekat de acasa sa las masina singura de spalat , ca mai fac asa ...nu stiu ce fac de cateva zile e mai mereu asa ....ieri am vazut ca lucrau unii de la apa nova peste strada .....

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Dany stai cumintica,nu vine nimeni sa te controleze.Sti replica finala din "pe aripile vantului" : "si maine e o zi".Ei,maine e duminica,dar vine ea si ziua de luni.,ai grija de tine!

MMN

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gata sunt pregatita , de azi dimineata spal aragazul, dezghetat grigiderul , spalat mobila, hota ..... acuma astept sa vina copilul de la informatica si omul cu masina si plecam la impartit chestiilee din bucvataria veche

sa aveti o zi beton
la Timisoara e soare, frumos

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput