FIV252

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Catalina si eu am citit acel articol si e unul din putinele care combat vit e.sunt f multi dr care dau aceasta vit dar cu discernamant,cum am spus mie mi s-a dat de 100mg o zi da una nu.Iar dr meu e seful clinicii Kaali,clinica maghiaro-americana,el facand scoala in State.Banuiesc ca stie el ceva.Iar vit E se da impreuna cu acidul folic pt a nu aparea defecte de tub neural.De asemenea pe o gramada de site-uri(de n ori mai multe decat cele pe care scrie lucruri negative) vit E e recomandata pt fertilitate.Repet ca le iau la recomandarea medicului si nu dupa capul meuu.
Pe un site a gasit urmatoarele:
" Vitamina E pentru fertilitate
- Studiile au aratat ca deficienta de vitamina E la barbati duce la scaderea fertilitatii masculine. Aceasta vitamina este un antioxidant puternic si are un rol important in productia de spermatozoizi. Doza recomandata este de 400-800 UI/zi. Atentie! Nu se recomanda luarea suplimentelor de vitamina E fara un consult medical in prealabil, mai ales de catre barbatii care iau Aspirina sau alte medicamente pentru fluidizarea sangelui.

- Tot prin proprietatile ei antioxidante, vitamina E creste si fertilitatea feminina.

In plus de aceste 2 vitamine care au cel mai important rol in stimularea fertilitatii masculine si/sau feminine, mai exista si altele care sunt banuite a avea acelasi efect, dar pentru care inca nu exista suficiente studii: vitaminele B1, B2, B5, B6 (acid folic), B12 etc.

Recomandarea unanima este o dieta sanatoasa, cu cate putin din toate alimentele sanatoase si un consult medical al ambilor parteneri in cazul nereusitei obtinerii unei sarcini dupa 1 an de incercari. La sfatul medicului, puteti lua suplimente multivitaminice (in cazul barbatilor) sau vitamine prenatale (in cazul femeilor).

Dr. Diana Gradinaru "

Intr-adevar nu ne aruncam cu capul inainte,si trebuie sa fim putintel sceptici pt a ne proteja,dar in acelasi timp deschisi la informatie.
Nu vreau sa dau lectii,doar am relatat ce mi s-a spus si din ce m-am informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

catami-ai dat de treaba
merci,tare ,tare mult
deci diferenta dintr-e alfa si beta este firma producatoare(exact cum mi-a spus si dr)nu ca alfa ar fi mai bun pt poor responder
cica s-a facut un studiu pe persoane si ar fi o ffff mica diferenta la raspunsul ovarian dintr-e alfa si beta(cum ca alfa ar fi mai buna
sper sa nu-mi fi tradus google aiurea

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

mikilina mea scumpa merci tare mult
nu cred ca-i mai scriu dr ca m-am lamurit
desi eu cred ca raspund mai bine la gonal ,ca macar avui un folicul nu ca la puregon,bagai hormoni in mine degeaba
cu vit E nu te contrazic,am zis doar ca nu am auzit in protocolul fiv si nici nu stiam mai multe despre el

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

carla - deci dupa cum spuneam...ramane la aprecierea fiecareia dintre noi cat de benefica este.

Acum nu te supara pe mine dar daca imi spuneai ca dr. tau este seful clinicii Care Fertility Nottingham de exemplu(ca-i mai aproape), pe cuvant ca imi luam notite.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

bytzule - tradus bine gugalu'. Pup fata. Ete ca dormi si tu linistita :)).

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu

Mergi la inceput

da,cata,iote dorm si io linistita in seara asta ca aflai ce-i cu alfa & beta
pup

dar la intrebarea cu golalu' nu-mi raspunse nimeni
cite ui sint de fapt sint in fiola de 300ui?de pret am aflat ca e 5 mil

ma duc la somnic ,am bintuit forumu' destul

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

bytzule - da de ce iei de 300 si nu iei de 900. E si mai ieftin si tu nu esti nici genul care te multumesti cu putin.
Nu ca la 900 as sti cat este in plus. La cat consum eu parca nici nu mai are relevanta plusu' :)).

Catalina

Mergi la inceput

cata,fiindca vreau sa fac o schema combinata si nu vreau decit pina fac prima eco,ca deh sa nu am surprize iar....
de data trecuta mi-a ramas o fiola de 300ui puregon si nu stau nici prea stralucit cu banii poate o folosesc pe asta ,desi tot pt gonal as opta
pup

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gata, am donat sange pt patrie, dupa 14 rezultatul.
Exraveralul l-am pus in fata mea, daca e bine e bine, daca nu iau pastiluta si nu ma mai doare capu ! (rad eu da nu-i rasu meu ).
Moshulica merge?

A, in spital toata lumea purta cumintica mascuta pe fata, de-abia ne auzeam cand vorbeam.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna dimineata

Shery, tinem galerie!
Hai cu II!!!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput