FIV252

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, dar nici acid folic si vit C nu am voie sa iau?Fetelor, eu sunt ca soldatul american:execut si iau tot, foarte supusa.Sper ca si vineri sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor voi ati baut ceaiuri in timpul tratamentului, ca sa-mi mai calmes anxietatea beau seara o cana de ceai de musetel, oare interactioneaza cu tratamentul.....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Calina, trebuia sa iau Estrofen, dar cum nu am gasit in farmacii, dr a zis ca pot lua progynova, numai pastilutele maro, 4mg.

Mergi la inceput

Dragaica, si eu beau seara de lamaie si soc.Sper sa nu dauneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

andra - dar pentru ce le iei? Pentru ca nu am mai auzit pana acum....cum nici de vit. E nu am auzit....

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

andra,acid folic si vit C e ok,vit E nu's ce sa zic...poate e buna,doar ca nu am auzit ,pote te lamuresc fetele

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

andra,endometrul ai zis ca era 9 ,pina luni la punctie inca mai creste ,pt ce mai trebuia estrogeni? bine pina la urma trebuie sa respecti ce-ti da

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

andra socul e contraindicat, ai grija cu ceaiurile, cauta sa vezi ca eszita o lista cu plante interzise in sarcina

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

bytzi - stiu ca pt endometru se recomanda progynova -tabletele albe dar in nici un caz in paralele cu stimularea ca ti-o ia estradiolul razna.....tabletele caramizii nu am nici o idee de ce s-ar da in stimulare.

Din cate stiu vit E nu prea este recomandata....se da in sarcina, pt sustinere sarcina in caz de risc avort spontan. Mai mult, creste riscul de probleme cardiace la fat. Dar este posibil sa gresesc si sa nu stiu eu bine......

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Si eu am primit de la dr asa: Utrogestan 3x2,Magne b6 3x2,Vit e-o zi da una nu,Femibion 1,Sumamed 2zilex1,Rutascorbin 3x1.Si voi ati primit din astea dupa punctie?dr meu am vazut ca da frecvent asa ceva, stie el ce stie.iar rezultatele la el curg garla....
vit A e contraindicata in sarcina pt ca dauneaza fatului,nu vit E.

Mergi la inceput