durere burta
Buna fetelor. de 3 luni incercam sa facem bebe. ieri trebuia sa imi vina CM, dar nu mi-a venit. am un CM regulat de 24 de zile. de obicei la mine apar simptomele de CM doar dupa ce incepe sangerarea. deci, inainte ...nimic. Azi simt doar o durere f slaba in partea de jos a burtii (asemanatoare cu cea din prima si a doua zi de CM), numai ca e fff slaba (durerea). Oare ce sa fie cu aceasta durere? Mi-e frica sa nu imi vina CM ..![]()
![]()
Voi ce parere aveti???
A, am uitat sa va zic. ieri mi-am facut un test si a iesit negativ. Desi farmacista a zis sa il fac cu urina de dimineata, nu am mai avut rabdare pana azidimineata si l-am facut ieri dupa amiaza.Nu l-am repetat. Mai astept pana maine. Sper sa nu vina uratii
Raspunsuri
goldi spune:
Inteleg ca acum ar fi ziua 25 . Nimeni nu iti poate spune deocamdata nimic, cel mai concludent ar fi sa iti dozezi hormonul de sarcina din sange, este o analiza care iti va spune sigur daca esti graviduta sau este doar o intarziere.
Bafta !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
adrianaBuc spune:
anka, in primul rand, nu te mai stresa. In al2lea rand mai astepta cateva zile si repeta testul. Daca e bebe in burtica te asteapta sa il descoperi. Bafta.
Florentina_C spune:
Anka, eu sper din tot sufletul sa fie bb.
Unele femei au simptome ca la CM, in jurul datii cand ar trebui sa vina CM...si asta poate fi un semn ca bb e acolo, daca nu au aparut uratii. Tu ai si o intarziere de o zi...nu e mult, dar daca pana acum nu ai mai avut dereglari sau intarzieri si asta ar fi prima data...eu zic ca si asta e mare semn ca bb e in burtica
.
Testul poate iesii negativ, din moment ce e prea devreme pentru un astfel de test. ![]()
Eu iti tin pumnii starsi si te astept aici , pe forum, cu vestea ca esti
.
pt tine
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Bumael spune:
Buna fetelor,eu sunt noua pe aici si am o intrebare,poate stiti,poate ati trecut prin asa ceva,sunt in a 17 zi a CM,am facut teste de ovulatie sm profitat de fiecare zi de ovulatie ca sa avem si noi un bebic,temperatura meaa bazala a fost si este si acum 37C,insa ma dor tot mai tare sanii,in zonna uterlui nu mai zic ca d la o vulatie am avut niste dureri d ovare si de uter,pot sa zic ca destul de suportante,si inca persista...si .....am observat azi dim o mica pata rozalie(aproape invizibila)dar ma gandesc ca ar fii prea devreme pt implantare...nu stiu ce sa zic...voi ce ziceti..
Sa nu uit ca pe mine ma tinne CM 26 zile iar ultimul a fost pe 22 oct
Bafta fetelor la multi bebici si mai ales felicitari mamicilor si gravidelor!!!
Cocolyso spune:
Cea mai sigura e analiza de sange, HCG pe care o poti face la Giulesti, Medlife sau alta clinica.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
anka1982 spune:
Fetelor, tot eu sunt, cea care am deschis topicul .azi e ziua 28, a 4-a zi de intarziere. Mi-am refacut testul azidimineata, si tot negativ
. Ce ziceti? e inca tot prea devreme? (avand in vedere ca CM-ul meu e de 24 de zile ar putea influenta asta?)
Inca nu m-am dus la analiza de sange, dar probabil ca voi ajunge si acolo ... Totusi, eu inca mai sper ...
Multumesc fetelor care mi-au raspuns si care m-au incurajat. Sa ne ajute Dumnezeu!
Florentina_C spune:
Anka ce s-a intamplat pana la urma...Esti
? ![]()

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***